Ania&Psy Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Scooby - siberian husky bez rodowodu, ur. 12.10.2006 Blues (Blues Boy Gorzowska Panorama) - owczarek australijski, ur. 26.03.2008 :) 1 DZIEŃ z nami. 5 miesięcy Quote
Marta_Ares Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 jej mnie tu jeszcze nie bylo... piekny pies:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: moje ulubione umaszczenie u husky:multi: :loveu: a husky i malamuty to moja ukochana rasa wiec bede tu czestym gosciem, mam nadzieje ze galeria sie powiekszy;) Quote
DiDDlina85 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Śliczny psiak:)..pieknie wyrósł..życzymy powodzenia na szkoleniach:) Quote
Marta_Ares Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 popros kogos o banerek wtedy latwiej bedzie do Ciebie trafic.;) Quote
Ania&Psy Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Marta_Ares napisał(a):jej mnie tu jeszcze nie bylo... piekny pies:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: moje ulubione umaszczenie u husky:multi: :loveu: a husky i malamuty to moja ukochana rasa wiec bede tu czestym gosciem, mam nadzieje ze galeria sie powiekszy;) powiększy się, powiększy :D mogę dać starsze fotki Scoobiego - np. z ferii :cool3: DiDDlina85 napisał(a):Śliczny psiak:)..pieknie wyrósł..życzymy powodzenia na szkoleniach:) dziękujemy :) Marta_Ares napisał(a):popros kogos o banerek wtedy latwiej bedzie do Ciebie trafic.;) zaraz sobie zrobię :D Quote
DaMi007 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ale ślicznusiii piesek!!!! wymiziaj go odemnie :) Quote
Ania&Psy Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 DaMi007 napisał(a):Ale ślicznusiii piesek!!!! wymiziaj go odemnie :) z przyjemnością :D Marta_Ares napisał(a):to ja poprosze o jeszcze jakies fotki już się robi :) Quote
Ania&Psy Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 te są dość stare, sprzed ok. miesiąca ;) z siostrą :) a te sprzed tygodnia :) Chciałam dzisiaj porobić fotki Scoobiemu, ale było brzydko, mokro i wietrznie :angryy: Może jutro będzie ładna pogoda :) Quote
Ania&Psy Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 No to może jeszcze trochę fotek :eviltong: Są z ferii, czyli sprzed ok. miesiąca :D Quote
haska_12 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Tak!!! :multi: Kolejny haszczak w galerii.. galeria dla mnie xD będę stałym bywalcem :evil_lol: Quote
Ania&Psy Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 haska_12 napisał(a):Tak!!! :multi: Kolejny haszczak w galerii.. galeria dla mnie xD będę stałym bywalcem :evil_lol: cieszę się :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 o kurka KLONY:-o :crazyeye: :-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Robisz bardzo ladne fotki:loveu: najbardziej podobaja mi sie te z nad wody maja taki swoj klimat:loveu::loveu: Quote
Anecioreczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ojejkuu:-o Cóz za cudooo:loveu: bedziemy tutaj napewno częściej:loveu: Quote
Ania&Psy Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Marta_Ares'] o kurka KLONY:-o :crazyeye: :-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Robisz bardzo ladne fotki:loveu: najbardziej podobaja mi sie te z nad wody maja taki swoj klimat:loveu::loveu: noo podobne są ;) ale Luna ma na karku takie białe :D dziękuję :oops: Quote
Ania&Psy Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 A dzisiaj Scooby kończy dokładnie 5 miesięcy :loveu: :razz: DiDDlina85 napisał(a):Dzień dobry..zyczymy udanej niedzieli:) Dziękujemy i nawzajem :) Anecioreczek napisał(a):Ojejkuu:-o Cóz za cudooo:loveu: bedziemy tutaj napewno częściej:loveu: cieszę się :) Quote
Anecioreczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 aa To Bibaaa i Imprezkaaaaa :laola::tort::BIG::cunao::pepsi::bigcool: Quote
Marta_Ares Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 witamy;) Wszystkiego najlepszego dla Scoobiego wnioskuje ze Twoj haszczak jest z rodowodem, mozna wiedziec z jakiej hodowli??? Quote
ewelinabuck Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 jakiego masz slicznego haszczaka a te fotki robione nad woda poprostu cudo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ewelinabuck napisał(a):jakiego masz slicznego haszczaka a te fotki robione nad woda poprostu cudo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Prawda? zgadzam sie calkowicie z tym:loveu: Quote
Shilah Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Witaj, te fotki poniżej są fantastyczne :crazyeye: P.S. Wucałuj psiaka z okazji 5 miesiaca życia:loveu: Dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy ponownie :p Pozdrawiamy Shilah & Gizmo Quote
Ania&Psy Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Dziękujemy za życzonka :D :) Chciałam dzisiaj dodać jakieś nowe fotki, ale pogoda jest okropna, pada deszcz, więc nie będę brała aparatu na dwór ;) Za to mam filmik jak Scooby rozprawia się ze swoim kocem :loveu: :D Może potem go wrzuce na youtube i wam pokażę :D Scooby nie ma rodowodu. A teraz lecę do sklepu, pozdrawiam! :) Quote
Anecioreczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 a skąd masz Scoobiego? Fotki! domowe też Mogą być! i na filmik również czekamy!!:cool3: Quote
Recommended Posts