Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarny Labrador ok2-3 letni samiec pilnie poszukuje swojego właściciela
lub nowego domu.
Pies znaleziony 24 września w miejscowości Kołodziąż -Rybie woj.mazowieckie (80 km od Wawy ) nie ma tatuażu
Zadbany ,grzeczny ,umie chodzić na smyczy ,bardzo towarzyski.
Przebywa pod opieka starszego małżeństwa.
Niestety nie są w stanie zatrzymać psa.
Szukamy właściciela lub nowego domu.
Pies do 1 listopada może przebywać pod ich opieką ,jeśli do tego czasu nie znajdzie się właściciel grozi mu schronisko.

Na teraz potrzebna jest karma ,smycz ,obroża

Posted (edited)

Witaj. Pozwoliłam sobie przekopiować Twój post na stronę Forum "Złoty Pies", gdzie jestem zarejestrowana, mimo, że ja to raczej od ON-ków (nie wiem, czy znasz, Oni zajmują się wszystkimi retriverami i w typie).
To link do jego wątku.
http://www.zlotypies.org/forum/viewtopic.php?p=22409#22409

Przydałby się jakiś namiar, gdzie ewentualnie stęskniony (mam nadzieję) właściciel lub zainteresowany dom mógłby się zgłosić. (może być na PW).
Pozdrawiam
Elżbieta

Znalazłam nr telefonu na labradory.org. Pozwoliłam sobie wstawić na forum Złoty Pies

Edited by Beta&Czata
Posted

FPR Złoty Pies dostał dziś maila:

dziś dostaliśmy maila:

Dzień dobry,
Z całego serca dziękujemy, że wykazali Państwo zainteresowanie naszym znalezionym Labradorem.
Spośród nadesłanych ankiet przed adaptacyjnych - wybraliśmy według nas najlepszych opiekunów.

Jesteśmy pewni, że znajdzie tam dobry i kochający dom.

Szczególnie podziękowania za dużą pomoc dla fundacji Na Rzecz Zwierząt Viva oraz fundacji Prima i Złoty Dom.
Dziękujemy także osobom, które zgodziły się rozpowszechniać informacje o "naszym Labku" na swoich prywatnych profilach na FB.

Jeszcze raz z całego serca serdecznie dziękujemy wszystkim którzy byli zaangażowani w sprawę adopcji.

z poważaniem
Grzegorz Heintze

:multi: