Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=arial]Jerry to średniej wielkości (około 50cm w kłębie), młody (około 1,5 letni) pies. Ma czarną, krótką sierść, która nie wymaga większej pielęgnacji. Mimo tego, że znajduje się w schronisku jest bardzo wesołym i energicznym psiakiem. Nie wykazuje agresji do ludzi, a większość psów stara się nakłonić do zabawy. Jerry szuka kochającego domu, który będzie w stanie zapewnić mu odpowiednią dawkę ruchu.

[/FONT]
[FONT=arial]
[/FONT]
[FONT=arial]

[/FONT]

Edited by kamil19201
Posted

Dziś Jerry był na drugim spacerze. Jest to grzeczny psiak, jednak ma mnóstwo energii i troszke ciągnie na smyczy. :diabloti: Toleruje inne psy :D Bardzo mu zależało, żeby nakłonić Delmę do zabawy, jednak ta na początku chciała się z nim bawić, ale potem chciała mu pokazać kto tu rządzi :P i niestety Jerry nie ustępuje w takich sytuacjach :P ale poza tym bardzo sympatyczny psiak do ludzi i innych zwierząt. Wydaje mi się, że to pojętny psiak i szybko będzie załapywał nowe komendy :]:multi: jednak zobaczymy po następnych spacerach :]:cool1:

Posted

no Jerry, wariacie! :P dzisiaj spacer :D dosyć długi :P ale nie wiem czy wcześniej nie będę musiał się zmyć niestety :\ no ale cóż zrobić :D dzisiaj dzień otwarty może trafi się jakiś fajny dom dla Jerry'ego :))

Posted

Co w dzień otwarty ? :D dowiedziałem się, że Jerry chyba może być z kotami :D stałem z nim chwilkę obok klatki z kotem i Jerry jakoś go ignorował :D obwąchał tylko klatkę :P a jak kot chciał go drapnąć łapą ten się odsuną i nawet nie warknął :multi: Strasznie ciągnie na smyczy :D a na wybiegu lata jak szalony :diabloti: Na pewno będzie mu potrzebna spora dawka ruchu :p no w sumie to tyle :D zdjęć niestety nie mamy :[

• 2 weeks later...