Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='heksa82']Piękny Twój rudzielec i jak się cudnie uśmiecha :loveu:

Dziękujemy :p. W takim razie kolejna genialna mina Lisiastego ;)

Edited by Aga*Lis
Posted

[quote name='Aga*Lis']Kojarzę go. Kiedyś jak psiaki biegały to podleciał do nas, ale na szczęście babka go złapała i jeszcze nam powiedziała że miała nadzieję że jak jej pies podleci to nasze będą w tym czasie pływać :shake:. A jak tam jesteś to w jakich godzinach?
Bo ogólnie są dwa. Starszy i młodszy. Ten starszy jest w porządku, nie było z nim problemów, ale ten młodszy to na zasadzie "biegaj sobie i rób co chcesz" :roll:.
Wiesz co, bardzo różnie. Teraz są ferie, więc możemy się umówić na obojętnie którą godzinę :) Byle nie po 16 czy 17, bo mam 30 minut drogi do domu przez pola, a zazwyczaj w tych godzinach pełno dzików biega :diabloti:. Z reguły uciekają, ale ja mam uraz odkąd jeden, dawno temu mnie pogonił :lol:

http://i50.tinypic.com/24o9jx0.jpg reklama blend-a-med :evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='Gezowa']Bo ogólnie są dwa. Starszy i młodszy. Ten starszy jest w porządku, nie było z nim problemów, ale ten młodszy to na zasadzie "biegaj sobie i rób co chcesz" :roll:.
Wiesz co, bardzo różnie. Teraz są ferie, więc możemy się umówić na obojętnie którą godzinę :) Byle nie po 16 czy 17, bo mam 30 minut drogi do domu przez pola, a zazwyczaj w tych godzinach pełno dzików biega :diabloti:. Z reguły uciekają, ale ja mam uraz odkąd jeden, dawno temu mnie pogonił :lol:

http://i50.tinypic.com/24o9jx0.jpg reklama blend-a-med :evil_lol:

A masz gg?

Edited by Aga*Lis
Posted

My dzisiaj z Gezową i Aedanem na spacerku, który miał trwać tak 2-3 godz., a trwał tak niecałe 5 godz.
Razem z Gezową uznałyśmy że Lisek jest dobermanem :lol:. Że ja na razie nie mogę wstawić tych dwóch rozmazanych zdjęć, pozwolę se skopiować zdj. Gezowej :evil_lol:.

Posted

Ty$ka napisał(a):

Lisek dobermanem? 8)

To skomplikowane :eviltong:. Doberman jest mieszanką wielu ras, a dzisiaj zauważyłyśmy że Lisek ma wiele cech, które występują w różnych rasach. A że spotkałyśmy pana z dobermanem zaczęłyśmy rozmowę o nich.
I sobie żartowałyśmy że Lisek to po prostu doberman idealny :lol:. Może to trochę bez sensu,
ale zawsze trzeba sobie pożartować :eviltong:

Posted

Tak i zanim posypią się teksty, że bezsensu szukać rasy w kundelku, sprostuję, że to były po prostu żarty :diabloti:. Lisek ze swoją czajówą i zaganianiem skojarzył się od razu z psem pasterskim, z wyglądu ma coś ze szpica, uparty jak terier, a i przejawiał jakieś cechy obronne :lol:. Z pewnością jest to psiak, który nie da sobie w kaszę dmuchać :)

Posted

Gezowa napisał(a):
Tak i zanim posypią się teksty, że bezsensu szukać rasy w kundelku, sprostuję, że to były po prostu żarty :diabloti:. Lisek ze swoją czajówą i zaganianiem skojarzył się od razu z psem pasterskim, z wyglądu ma coś ze szpica, uparty jak terier, a i przejawiał jakieś cechy obronne :lol:. Z pewnością jest to psiak, który nie da sobie w kaszę dmuchać :)

Jeszcze coś tam było o haszczaku :lol:

Posted

Ale dla mnie to wcale bez sensu nie jest ;P Bo ja w swoim też lubię dopatrywać jakieś rasy, dzięki temu jest mi łatwiej zrozumieć pewne jego schizy :lol:

Posted

cześć daleki bracie mojego Juniora;)

dlaczego mój lisek nie ma takich świetnych uszu i puszystego ogona;(
ile on ma cm w kłebie? bo wydaje mi się na oko tak oko 45-50?