Aga*Lis Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Fajnie że jej pomagasz ;) mieszkasz gdzieś w pobliżu Gdyni? Quote
PannaAnna Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Na drugim końcu polski niestety :shake: Quote
Aga*Lis Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 To szkoda, myślę o spacerku w Gdyni, ale chyba nic z tego nie będzie :roll: Quote
Aga*Lis Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Znalazłam stare zdjęcia ze schroniska: Quote
Flea_mbb Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Witam się Piękny ten Twój Lisek. Pewnie jest tani w utrzymaniu, skoro same drzewa je:razz: Można kupić więcej obróż. Quote
Aga*Lis Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='Flea_mbb']Witam się Piękny ten Twój Lisek. Pewnie jest tani w utrzymaniu, skoro same drzewa je:razz: [/QUOTE] Jeszcze czasami śnieg se podpije ;) Quote
Talucha Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 http://i50.tinypic.com/ftzvww.jpg o jaki kochany! :loveu: Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Cudne zdjęcie cudownego przystojniaka :loveu: Takie psy jak Lisek mi się baaardzo podobają :loveu: Oddaj mi Liska :P Quote
Aga*Lis Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Talucha']http://i50.tinypic.com/ftzvww.jpg o jaki kochany! :loveu: To spojrzenie błagające o przysmak :eviltong: [quote name='Ty$ka']Cudne zdjęcie cudownego przystojniaka :loveu: Takie psy jak Lisek mi się baaardzo podobają :loveu: Oddaj mi Liska :P Może jak mnie zdenerwuje :evil_lol: ale to będziesz musiała poczekać. bo akurat dobrze nam się układa :eviltong: Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Pfff, nie to nie :P Ale jakby co to wiesz do kogo tarabanić w sprawie oddania Liska 8) Quote
Aga*Lis Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Ty$ka']Pfff, nie to nie :P Ale jakby co to wiesz do kogo tarabanić w sprawie oddania Liska 8)[/QUOTE] Chyba jeszcze nie wiesz jaki z niego lisek chytrusek :evil_lol: Quote
Aga*Lis Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Joann']oh śliczny lisku;] te piękne oczyska[/QUOTE] On ma wszystko pod kolor futra :eviltong: Oczy, nos, a nawet wargi. Bo z tego co ja zauważyłam to dużo psów ma czarne :lol: Quote
Flea_mbb Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Aga*Lis']Jeszcze czasami śnieg se podpije ;)[/QUOTE] A latem z jeziora? Quote
Aga*Lis Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Flea_mbb']A latem z jeziora?[/QUOTE] Tak :p a czemu się pytasz? :razz: Quote
Patik Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Lisek cudowny ;D nie moge się napatrzeć na te jego cudowne oczyska :loveu: Quote
Aga*Lis Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='leónowa']Jakim aparatem robisz zdjęcia?[/QUOTE] nikon D30 [quote name='Patik']Lisek cudowny ;D nie moge się napatrzeć na te jego cudowne oczyska :loveu:[/QUOTE] miodowe :eviltong: a mi się chyba najbardziej w nim podoba kita :p Quote
Luzia Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Cześć, trafiłam tu z wątku fotograficznego, cudnego masz psiaka :loveu: A to zdjęcie: http://i48.tinypic.com/o9iias.jpg Padłam :mdleje: Quote
Aga*Lis Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='Luzia']Cześć, trafiłam tu z wątku fotograficznego, cudnego masz psiaka :loveu: A to zdjęcie: http://i48.tinypic.com/o9iias.jpg Padłam :mdleje: W takim razie miło nam :p Quote
Gezowa Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Zobaczyłam Twój bannerek i nie mogłam nie wejść do galerii... :D. Uwielbiam takie rudzielce! Jest cudowny :loveu:. U mnie największy paradoks jest taki, że chciałabym mieć kiedyś kundelka... A nie mogę, póki mieszkam z rodzicami, bo mama sobie ubzdurała, że dorosły pies ze schroniska to dużo problemów, bo tak jakby bierzesz kota w worku (tu ma akurat racje), a ze szczeniaka nie wiadomo co wyrośnie. Ciotce wcisnęli psa jako 2 letniego, a weterynarz ocenił go na 7 lat... po porządnej kąpieli wyłoniła się masa siwych włosów :shake:. Teoretycznie mogli nie wiedzieć, no ale... Czekam teraz cierpliwie na drugiego burka, ale to jeszcze rok... w najlepszym wypadku, bo gnojek na spacerach normalnieje, ale buntuje się w domu :lol:. Quote
Recommended Posts