Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Joann napisał(a):
fajne sa te szele, miałam takie dla mojej astki ale strasznie jej obcierały pod pachami i trzeba było sie pozbyć;p

Lisek ma jeszcze GUARDY, ale były trochę za małe. Tych szelek nie mam nawet 2 tygodnie, a już chce mu zamówić obróżkę z furkidzów :evil_lol:

• 1 month later...
  • Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Lisek jest na "drzewowej" diecie :lol: zdarza mu się też, że jak są małe drzewa to próbuję urwać gałęzie :evil_lol:

Moje Ulubione:loveu:

Edited by Aga*Lis
  • 1 month later...
Posted

[quote name='leónowa']Szkoda, że Lisek nie należy do żadnej rasy, bo z chęcią bym sobie takie cudo sprawiła:loveu:

Sama sobie często to powtarzam, lekko uparty, szybko i chętnie się uczy oraz fajna przytulanka :lol:
Każdy psiak ma coś w sobie za co się go kocha :loveu:

[quote name='Kirinna']ładne zdjęcia
to ostatnie zdjęcie coś mi przypomina:)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b6919734e96b677.html

No nie powiem że nie :lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Zakochałam się w Lisku :loveu:
Prezentuje taki typ psa o jakim marzę :loveu:

Miło mi :p Tylko niestety mamy małe problemy z innymi psami :roll: Ale i tak jest coraz lepiej :lol:

Posted

Talucha napisał(a):
Wpadłam zobaczyć z kim to się jutro widzimy :diabloti: I widzę super rudzielca :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ciekawe jak się dogadają z tym moim dominancikiem, ale będzie dobrze :lol:

Posted

na osiedlu jest różnie, ale poza jest jednak łagodny. Jak był w schronisku to go psy pogryzły i do puki nie zobaczy że pies jest pozytywnie nastawiony jest nieufny, ale jak się przełamie jest dobrze. Lastiego może próbować dominować, ale jakoś go się ogarnie ;)

Posted

A, ok :) Bo moja to strachliwa jest ;) Kiedyś mieliśmy duży problem z innymi psami, ale teraz na szczęście jest już lepiej ;) W każdym razie na pewno Lisa nie będzie zaczepiać :lol:

Posted

PannaAnna napisał(a):
Witamy :)
Lisek jest świetny, uwielbiam takie rudzielce :). Cudownie, że wyciągnęlaś go ze schroniska!

Na początku planowałam dobie yorka, głównie dla tego bo tacie tylko taki pies odpowiadał w domu, ale jakoś tak wyszło że mam takiego dzikusa w domu :eviltong: Miałaś ładny banerek, czemu już go nie masz?

Posted

Na początku planowałam dobie yorka, głównie dla tego bo tacie tylko taki pies odpowiadał w domu, ale jakoś tak wyszło że mam takiego dzikusa w domu

Tja..Ja miałam mieć collie smooth a mam taką oto cudną wariatkę :lol:.

Miałaś ładny banerek, czemu już go nie masz?

Na razie ustąpił miejsca bannerowi mojej bidulki tymczasowiczki... ;)