Aga*Lis Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 Ach, to ekspresowe dodawanie zdjęć! :p Batmany z kudłatego Artu: i Red Dingo: Quote
Leokadia Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ta pomarańczowa:loveu::loveu: Daj znać jak będziesz sprzedawać:diabloti: Quote
Aga*Lis Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 [quote name='leónowa']Ta pomarańczowa:loveu::loveu: Daj znać jak będziesz sprzedawać:diabloti: Sorry, ale jeszcze się nią nie nacieszyłam :eviltong: Quote
Leokadia Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Ja tylko mówie, że jestem pierwsza w kolejce jak byś się już nacieszyła:diabloti: Quote
heksa82 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 http://s1372.photobucket.com/user/Blue_Meatloaf/media/DSC_0176_zps6bea386a.jpg.html piękności:iloveyou: Quote
Ty$ka Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 A ja jestem inna... zakochałam się w batmankach :D Quote
Aga*Lis Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Ktoś ma pomysł jak zorganizować pokaz psich sztuczek? :roll: Quote
Gezowa Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Przy okazji jakiejś imprezy? ;) Ostatnio był w Kolibkach, ale olaliście sobie i wybraliście nudny spacerek :diabloti: Quote
Aga*Lis Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Gezowa napisał(a):Przy okazji jakiejś imprezy? ;) Ostatnio był w Kolibkach, ale olaliście sobie i wybraliście nudny spacerek :diabloti: Jakiś festyn dla dzieci na moim osiedlu, oni sami mnie chcieli ( :cool3: ), bo tak to się nigdy nie pcham na takie pokazy. A wtedy to nie było mnie ani Kolibkach, ani na spacerze (chyba, nie jestem pewna kiedy to było). :eviltong: Quote
Baton Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Spacer się nie odbył chyba, więc raczej na nim nie byłaś :evil_lol: Quote
Talucha Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Na tym spacerze byłam tylko ja z Anką :diabloti: Quote
Aga*Lis Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 Vailet napisał(a):Przed chwila bylam z Gru w lesie z Agą i lisem. Idziemy sobie, stanelysmy zeby posluchac czy nic wokoło nie ma, i nic, nagle jeden szelest gdzies w oddali, luz, patrzymy na psy a te wgapione w jeden punkt, wolamy je, a te sruuuu! nagle wielkie bydle wybega zza krzaków, parzy sie na nas, NIE WIEDZIALAM ZE DZIKI MOGĄ BYC TAKIE OGROMNE! psy go od tylu i biegna koleczko, okrazyly go i pobiegly w las, my spanikowane drzemy sie zeby wrocily, jakis facet wyszedl i zapytal sie co sie dzieje :evil_lol: po chwili przybiegaja razem cale szczesliwe i zadowolone z siebie, boze :eviltong: Moze maja we krwi DA? :loveu: ................................... Quote
Ty$ka Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Buhahahahahaha. :lol: :lol: :lol: Dziki nie są takie straszne. Gorzej jak traficie na maciorę z małymi... no, to wtedy faktycznie macie pecha :lol: Quote
rashelek Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Haha niezła historia :D Czemu tu fotek ostatnio nie ma? :< Quote
Vailet Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 oh jakie piękne ohhh ohhh omnomnomomnom :evil_lol::diabloti: masz, skomentowałam, a teraz wstawiaj resztę!!! Quote
Onomato-Peja Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Aga*Lis napisał(a):Zdjęcia z ostatniego spaceru :p Ostatniego? :look3::candle: Czy to ma związek z Grubym i jego :grab:? Lis nie chciał być gorszy? Quote
Aga*Lis Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 [quote name='Onomato-Peja']Ostatniego? :look3::candle: Czy to ma związek z Grubym i jego :grab:? Lis nie chciał być gorszy? Gruby poczuł się nie chciany bo Vailet go bije, a co do lisa... chciałam stylową czapkę oraz bekon na kolacje. :fadein: Quote
Aga*Lis Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 Vailet napisał(a):oh jakie piękne ohhh ohhh omnomnomomnom :evil_lol::diabloti: masz, skomentowałam, a teraz wstawiaj resztę!!! Nie chcę Ciebie. Quote
Recommended Posts