Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leónowa']Ta pomarańczowa:loveu::loveu: Daj znać jak będziesz sprzedawać:diabloti:

Sorry, ale jeszcze się nią nie nacieszyłam :eviltong:

Posted

Gezowa napisał(a):
Przy okazji jakiejś imprezy? ;) Ostatnio był w Kolibkach, ale olaliście sobie i wybraliście nudny spacerek :diabloti:

Jakiś festyn dla dzieci na moim osiedlu, oni sami mnie chcieli ( :cool3: ), bo tak to się nigdy nie pcham na takie pokazy. A wtedy to nie było mnie ani Kolibkach, ani na spacerze (chyba, nie jestem pewna kiedy to było). :eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

Vailet napisał(a):
Przed chwila bylam z Gru w lesie z Agą i lisem. Idziemy sobie, stanelysmy zeby posluchac czy nic wokoło nie ma, i nic, nagle jeden szelest gdzies w oddali, luz, patrzymy na psy a te wgapione w jeden punkt, wolamy je, a te sruuuu! nagle wielkie bydle wybega zza krzaków, parzy sie na nas, NIE WIEDZIALAM ZE DZIKI MOGĄ BYC TAKIE OGROMNE! psy go od tylu i biegna koleczko, okrazyly go i pobiegly w las, my spanikowane drzemy sie zeby wrocily, jakis facet wyszedl i zapytal sie co sie dzieje :evil_lol: po chwili przybiegaja razem cale szczesliwe i zadowolone z siebie, boze :eviltong:

Moze maja we krwi DA? :loveu:

...................................

Posted

Buhahahahahaha. :lol: :lol: :lol:
Dziki nie są takie straszne. Gorzej jak traficie na maciorę z małymi... no, to wtedy faktycznie macie pecha :lol:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Ostatniego? :look3::candle:

Czy to ma związek z Grubym i jego :grab:?
Lis nie chciał być gorszy?

Gruby poczuł się nie chciany bo Vailet go bije, a co do lisa... chciałam stylową czapkę oraz bekon na kolacje. :fadein: