Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nanashi napisał(a):
Ja sie nie mogę napatrzeć na te jego futrzaste uszy. Ma naprawdę piękna sylwetkę i to umaszczenie, Trafiła Ci się prawdziwa perełka.

Tylko gorzej z jego charakterkiem :eviltong:

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E tam z charakterkiem. Po prostu to jest pies, nad którym trzeba popracować jeszcze :)

Wrzucam to samo co u mnie:

Rozmazany Aedan w tle: "Co robicie? Co robicie?!"

"Ja też chcę!"

Posted

Ależ sobie pohasały pysiole :lol:
A co da charakterku na pewno przesadzasz... taka piękność nie może być bez wyrazu, albo tak jak napisała Gezowa to tylko kwestia odrobiny pracy :eviltong:
Cudny jest :loveu:

Posted

No i w końcu się udało :p
No może oprócz tego że na zdjęciu jest moja ręka :eviltong:

A tutaj już nie wytrzymał i musiał zejść :lol:

Gezowa chciała powiesić Aedana za uszy :evil_lol:

Posted

heksa82 napisał(a):

A co da charakterku na pewno przesadzasz... taka piękność nie może być bez wyrazu
Cudny jest :loveu:

On chce żebyś tak myślała :diabloti:

Posted

Byliśmy wczoraj z Lisiastym w klubie agility :p. Mogliśmy zobaczyć jak inni ćwiczą, w tym Gezowa i Aedan :eviltong:.
Lisek się spisał, fajnie się bawił szarpakiem oraz przydały nam się komendy typu "hop na ręce". Na początku darł się z ekscytacji, ale później się uspokoił. Przydały nam się obroty, przy których pomogła nam Gezowa. Pani powiedziała, że pomyśli do jakiej grupy nas dać :D.

Macie tutaj takiego Liska :lol:

No i w szafie :lol:

Nie obejdzie się też bez foty z drzewem :p

Posted

[quote name='wikikoniki']hej :) jak tam Wasze frisbee? gadałyśmy na DCDC Sopot, jakieś postępy?[/QUOTE]

Z frisbee sobie trochę odpuściliśmy :eviltong:, na razie zajmiemy się dog dance'em i agility, choć to nie zmienia faktu, że nadal jestem fanką frisbee :p

[quote name='heksa82']Z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia rudzielca :lol:[/QUOTE]

Na razie zdjęć nie ma :eviltong:. Było trochę biegania w Gdyni, ale nam się nie chciało wyciągać komórki :lol:. A jak się ferie skończyły to już nic mi się nie chce :roll:.

Posted

fajny ten twój Lisek i super, ze dałaś mu dom :) z doświadczenia wiem, że "to się czuje", jesteś w schronisku i po prostu wiesz, że "to ten" :) życzę powodzenia w agility!

Posted

[quote name='Iria']fajny ten twój Lisek i super, ze dałaś mu dom :) z doświadczenia wiem, że "to się czuje", jesteś w schronisku i po prostu wiesz, że "to ten" :) życzę powodzenia w agility![/QUOTE]

Dokładnie. Nawet nie zamierzałam brać tego rudzielca, bo już miałam wybraną hodowlę yorków :lol:

Za chwilę dodam nowe zdjęcia :razz:

Posted

[quote name='Talucha']Dobrze, że trafiło na rudzielca :razz:[/QUOTE]

Oj tam. Z yorkiem też by jakoś to było :eviltong:. Choć ciesze się, że mam takiego Lisa, a nie yorka :evil_lol:.