Aga*Lis Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Nanashi napisał(a):Ja sie nie mogę napatrzeć na te jego futrzaste uszy. Ma naprawdę piękna sylwetkę i to umaszczenie, Trafiła Ci się prawdziwa perełka. Tylko gorzej z jego charakterkiem :eviltong: Quote
Gezowa Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 E tam z charakterkiem. Po prostu to jest pies, nad którym trzeba popracować jeszcze :) Wrzucam to samo co u mnie: Rozmazany Aedan w tle: "Co robicie? Co robicie?!" "Ja też chcę!" Quote
heksa82 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Ależ sobie pohasały pysiole :lol: A co da charakterku na pewno przesadzasz... taka piękność nie może być bez wyrazu, albo tak jak napisała Gezowa to tylko kwestia odrobiny pracy :eviltong: Cudny jest :loveu: Quote
Aga*Lis Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Aedan chciał się pochwalić kijkiem :lol: Lisek nie mógł usiedzieć na miejscu :lol: Quote
Aga*Lis Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 No i w końcu się udało :p No może oprócz tego że na zdjęciu jest moja ręka :eviltong: A tutaj już nie wytrzymał i musiał zejść :lol: Gezowa chciała powiesić Aedana za uszy :evil_lol: Quote
Aga*Lis Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 heksa82 napisał(a): A co da charakterku na pewno przesadzasz... taka piękność nie może być bez wyrazu Cudny jest :loveu: On chce żebyś tak myślała :diabloti: Quote
heksa82 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Aga*Lis napisał(a):On chce żebyś tak myślała :diabloti: I jemu wierzę bardziej niż Tobie :eviltong: Quote
Aga*Lis Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 heksa82 napisał(a):I jemu wierzę bardziej niż Tobie :eviltong: Pfff! Co za tupet! :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Jakie superowe fotorelacje :loveu: Się wyszaleli :) Quote
Aga*Lis Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Byliśmy wczoraj z Lisiastym w klubie agility :p. Mogliśmy zobaczyć jak inni ćwiczą, w tym Gezowa i Aedan :eviltong:. Lisek się spisał, fajnie się bawił szarpakiem oraz przydały nam się komendy typu "hop na ręce". Na początku darł się z ekscytacji, ale później się uspokoił. Przydały nam się obroty, przy których pomogła nam Gezowa. Pani powiedziała, że pomyśli do jakiej grupy nas dać :D. Macie tutaj takiego Liska :lol: No i w szafie :lol: Nie obejdzie się też bez foty z drzewem :p Quote
Ty$ka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Czyli co - zaczynaie agility? :) Trzymam za Was kciuki Hehe, ale Lisek sobie znalazł legowisko - w szafie :p Za czym on tak po drzewach łazi? 8) Quote
Aga*Lis Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Ty$ka napisał(a): Za czym on tak po drzewach łazi? 8) Za niczym, koleżanka go z tyłu trzyma żeby nie spadł :evil_lol: Nawet widać mały kawałek kurtki ;) Quote
Kirinna Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 rude lisy są miszczami w agility:), ale trzeba się napracować, wiem z doświadczenia:) Quote
Aga*Lis Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Kirinna napisał(a):rude lisy są miszczami w agility:), ale trzeba się napracować, wiem z doświadczenia:) Ćwiczymy trochę w domu i dobrze idzie :p Quote
wikikoniki Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 hej :) jak tam Wasze frisbee? gadałyśmy na DCDC Sopot, jakieś postępy? Quote
heksa82 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia rudzielca :lol: Quote
Aga*Lis Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 [quote name='wikikoniki']hej :) jak tam Wasze frisbee? gadałyśmy na DCDC Sopot, jakieś postępy?[/QUOTE] Z frisbee sobie trochę odpuściliśmy :eviltong:, na razie zajmiemy się dog dance'em i agility, choć to nie zmienia faktu, że nadal jestem fanką frisbee :p [quote name='heksa82']Z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia rudzielca :lol:[/QUOTE] Na razie zdjęć nie ma :eviltong:. Było trochę biegania w Gdyni, ale nam się nie chciało wyciągać komórki :lol:. A jak się ferie skończyły to już nic mi się nie chce :roll:. Quote
Iria Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 fajny ten twój Lisek i super, ze dałaś mu dom :) z doświadczenia wiem, że "to się czuje", jesteś w schronisku i po prostu wiesz, że "to ten" :) życzę powodzenia w agility! Quote
Aga*Lis Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='Iria']fajny ten twój Lisek i super, ze dałaś mu dom :) z doświadczenia wiem, że "to się czuje", jesteś w schronisku i po prostu wiesz, że "to ten" :) życzę powodzenia w agility![/QUOTE] Dokładnie. Nawet nie zamierzałam brać tego rudzielca, bo już miałam wybraną hodowlę yorków :lol: Za chwilę dodam nowe zdjęcia :razz: Quote
Aga*Lis Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='Talucha']Dobrze, że trafiło na rudzielca :razz:[/QUOTE] Oj tam. Z yorkiem też by jakoś to było :eviltong:. Choć ciesze się, że mam takiego Lisa, a nie yorka :evil_lol:. Quote
Talucha Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Ja jakoś nie przepadam za yorkami, a Lisek jest przeuroczy dlatego piszę, że dobrze wyszło :lol: Quote
Recommended Posts