Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Pojechałam zobaczyć psy w schronisku z moją koleżanką (Vailet),wszystkie były przecudowne,ale do żadnego psa nie podchodziłam (Vailet jednak musiała wszystkim psom dać obwąchać rękę :shake: ,była daleko za mną),w końcu zobaczyłam pięknego psa,który wyglądał jak Lis,lecz jednak nie podeszłam.Potem cofnęłam się do Vailet,która była przy boksie psa "Lisa" ,akurat lizał jej rękę,więc podeszłam i wsadziłam rękę przez kraty i zaczął się tulić,wiedziałam że to jest to.Kiedy się spostrzegłam już był ze mną w samochodzie.

Oto kilka zdjęć Liska:

No to na tyle. Mam nadzieje że ktoś tu zajrzy :razz:

Edited by Aga*Lis
  • Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Joann']fajnie ze znalazł dom;] fajny nochal![/QUOTE]

Wzięłam go ponieważ wydawało mi się że jest spokojny, jako jedyny nie szczekał, tulił się do krat i zasypiał kiedy się go głaskało. A jak go wzięłam na próbny spacer to ciągnął, skakał, po prostu wszystko ;)
W schronisku mówili że dużo osób brało go na ten próbny spacer, ale już nie wracali. Pewnie się spodziewali spokojnego psa, a tu jakiś dziki "lis".
Ale dobrze się okazało, bo ja potrzebowałam takiego psa :lol:

[quote name='Yozuro']Fajny lisek :)[/QUOTE]

Dziękuje :lol:

[quote name='Vailet']Na pewno będę zaglądać :D[/QUOTE]

Mam nadzieje :razz:

Posted

[quote name='Joann']cicha woda;] heheh ja też lobię takie psy, przytulaśne misie a z drugiej strony wulkan nieokiełznanej energii;][/QUOTE]

po prostu to co napisałaś świetnie określa Liska :lol:
niby to jest pies, którego trzeba nieźle wybiegać, ale z drugiej strony uwielbia pieszczoty ;)

Posted

[quote name='Aga*Lis']po prostu to co napisałaś świetnie określa Liska :lol:
niby to jest pies, którego trzeba nieźle wybiegać, ale z drugiej strony uwielbia pieszczoty ;)[/QUOTE]

hehe;] swojego psa też tak opisuje;]

Posted

[quote name='Joann']hehe;] swojego psa też tak opisuje;][/QUOTE]

czasami bym chciała żeby Lisek lubił frisbee :roll:
bo z tego co widzę to twoje psy lubią za nim biegać :cool3:
one od razu za nim ganiały, czy zajęło im dużo czasu uczenia się ganiania za frisbee?
myślę że Lisek mógł by to polubić gdyby nie fakt że się boi i że dostanie nim w głowę :shake:

Posted

[quote name='leónowa']Witamy sie u Liska:loveu: Muszę przyznać, że zakochałam się w jego uszach, uwielbiam takie wilegachne stojące antenki:lol:[/QUOTE]

Nie którzy się jeszcze pytają o to futerko przy uszach, czy przypadkiem nie jest robione gofrownicom do włosów, ponieważ w nie których miejscach jest pofalowane :lol:
Ale na zdjęciach nie widać.

Posted

Haha ludzie to mają pomysły, kiedyś się mnie ktoś spytał czy mój pies to wyżeł, bo podniósł łapkę i napiął tak ogonek jak właśnie wyżeł, ale miałam ubaw:lol:

Prosimy o nowe foteczki Liska:loveu:

Posted

Witamy,
jakie śliczne uszyska :D

Mi jedna babka powiedziała,ze nigdy nie widziała czarno-bialego yorka (mam shih tzu):evil_lol:
Albo,czy Kubus jest jej mamuśką :diabloti:

Posted

Koleżanka, która ma amstafkę opowiadała jak ktoś się pytał czy to rotek lub dalmatyńczyk :lol:
o dalmatyńczyka się tylko ktoś pytał bo ta sunia jest biała w łaty, jak to usłyszałam normalnie padałam :grin:

A zdjęcia za chwilkę wstawię ;)