zootechniczka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Witamy ksieżniczke a Kostek karze przekazac merdniecie ogonka ;-). Jaka ona malusia, urocza jest :-D. A co do jednego oklapnietego uszka to czasem tak zostaje. Moj pies ma jedno stojace ucho a drugie oklapniete, to jego znak rozpoznawczy ;-). Widze ze u ciebie tez kot byl pierwszy. Ja wzielam mojego do kotki 5 letniej. Obecnie mieszkaja juz razem 4 lata i nadal nie ma miedzy nimi wíelkiej miłosci, ale potrafia leżec obok síebie na jednym łozku . Choc oczywiście rzadzi kot :-D. Pozdrawiamy. I zapraszam do naszej galeri. Quote
Sonka95 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Wstawiłam kilka fotek Soni małej :loveu: Quote
Joann Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 świetna jest! jak bym Vitolda widziała;] Quote
Sonka95 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Jak jeszcze raz przejrzałam twoje fotki to muszę ci powiedzieć , że myślałam przez chwilę ,że na zdjęciach jest moja koleżanka z klasy.Naprawdę ma taki sam kolor włosów , też tak się czesze i w dodatku ma też taki szalik ;) Ale ona jest z Legionowa ,a nie z Włocławka Quote
pcheelkaa Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Sonkowa napisał(a):Co tam u was ? :loveu: Wróciłyśmy z leśnego spacerku :) Abby wybiegana i szczęśliwa.. jednak to lubi robić najbardziej - szaleć :D Jutro porobię jej zdjęcia :) Niestety nie znam żadnego psiarza u mnie chętnego na wspólne spacery :(:(:( Quote
Sonka95 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 pcheelkaa napisał(a):Wróciłyśmy z leśnego spacerku :) Abby wybiegana i szczęśliwa.. jednak to lubi robić najbardziej - szaleć :D Jutro porobię jej zdjęcia :) Niestety nie znam żadnego psiarza u mnie chętnego na wspólne spacery :(:(:( To czekamy na foteczki :loveu: A szukałaś na dogo kogoś z twoich okolic ? Quote
Nanashi Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 pcheelkaa napisał(a):Wróciłyśmy z leśnego spacerku :) Abby wybiegana i szczęśliwa.. jednak to lubi robić najbardziej - szaleć :D Jutro porobię jej zdjęcia :) Niestety nie znam żadnego psiarza u mnie chętnego na wspólne spacery :(:(:( Znam ten ból. Też nie mam nikogo na spacery, ale trzeba dawać sobie radę. Już się zdjęć Małej nie mogę doczekać! :) Quote
pcheelkaa Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Aparat mi siadł :( Mam parę zdjęć z dzisiaj ale niestety nie zadawalające jakościowo. U nas OK :) Abby ma 6msc - 2,700kg dużo jeszcze może urosnąć? Pogoda coraz to gorsza więc i spacery z trzęsi-dupką krótsze :( zajączek: przytulas: Quote
Ana :) Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 niecałe 3kg :O ale z niej maleństwo :) Dużo to na pewno nie urośnie :P śliczna jest :D:loveu: a widzę, że z aparatami to jakaś plaga bo mój też padł i nie mam żadnych zdjęć :( Quote
Joann Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 wydaje mi sie że będzie takiej budowy co mój i do tych 5,5 kg dobije;] śliczna jest Quote
Sonka95 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 http://imageshack.us/a/img442/6393/zdjcie0394v.jpg Ale z niej słodziak , to będzie mniejsza wersja Sonki :loveu: Quote
Sonka95 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Jakie ona ma fajne szeleczki , pasują do niej ;) Quote
Kazuro Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Ojej jak mnie tu dawno nie było :oops: Malutka ślicznie rośnie:loveu: Quote
Sonka95 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Już dawno nie było fotek małej ... :p Quote
Sonka95 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Co nic nie piszecie :( Wesołych Świąt wam życzymy z Sonaczką :loveu: Quote
pcheelkaa Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Bardzoooo długo nas nie było, nie mamy czasu wcale ostatnio. U Abby wszystko dobrze, waży jedynie 3 kg za 5 dni już 7 msc :O Jest zdrowym, małym i bardzo mądrym psiakiem. Dla niej liczę się Tylko ja, z nikim innym nie chce isc na spacer, nie chce spać i strasznie przezywa jak gdzieś wyjdę. Po zostawieniu jej nawet z moją mamą wygląda to tak : najpierw szczeka pod drzwiami chwile, połozy się na swoim miejscu pośpi przypomni jej sie i wyje biega szuka mnie, znów się położy i tak wkółko, na szczęście robi to cicho. Ale ta radość jak mnie widzi nawet po dłuższej kąpieli w wannie - bezcenna <3 Za dużo się nie zmieniła, ale mam dla Was zdjęcie : Uploaded with ImageShack.us Quote
Joann Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 u mnie jest podobnie z tęsknotą, Vito bardzo jest do mnie i do mojego M przywiązany i jak zostaje sam to strasznie mu smutno ale na szczęście nie wyje;p a jak wrócimy to radości nie ma końca;] Śliczna z niej mała dziewczynka Quote
Recommended Posts