Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

phase napisał(a):
Gratuluję 4lat. :) Ja ze swoim Markiem jak na razie ponad 3 jesteśmy.
Ależ ta Werka jest cudna. :loveu: Zdjęcie bombowe!!!! Stuart
  • , spory chłopak z niego był, czy tylko takie zdjęcie wyszło?

• Dziękuję za gratulację :)
    Wera nie dość, że cudna to w dodatku aniołek <3
    Stuart był największy i najgrubszy hah z mojej 4 chłopaków. Przyjechał do mnie konduktorką z Białegostoku :) adoptowałam go

Posted (edited)

Mała jest strasznym wybredziochem co do jedzenia.. najchetniej jadłaby to co ja.
    Suchą karmę Royal Canin ma cały czas w miseczce (nie raz pomemla) i dostaje oprócz tego Bozite mokrą. Testujemy smaki - aktualnie nie sprawdził się łosoś i nie pamietam co. Teraz mamy kurczaczka z ryżem i idzie tak sobie..
    Gotowałam mięsko z ryżem i warzywami - mięsko tylko wyjedzone i zastanawiam się czy tak właśnie nie robić. Gotowane zamiast kupnego.
    Pomocy bo oszaleje..

Edited by pcheelkaa
    Posted

Moja Żaba kiedyś była cholernie wybredna. wyglądała jakby w ogóle nie była karmiona, bo nie chciała jeść tego, co się jej dało. Aż w końcu się wkurzyłam i miała jeść to co było w misce. Nauczyła się. Teraz nie można jej odpędzić od jedzenia, wszystko by zeżarła.

Posted

[quote name='Ana :)']http://imageshack.us/a/img822/2161/sxkg.jpg hah jaka ona słodka :D :loveu: hym jak bardziej smakuje jej gotowane jedzonko to spróbuj tak ją karmić. Ja z Ottem nie mam takiego problemu a je na zmianę suche i mokre w zależności od dnia i moich chęci :P:diabloti:

Spróbujemy z tym gotowanym mięskiem i warzywkami :)

[quote name='phase']Moja Żaba kiedyś była cholernie wybredna. wyglądała jakby w ogóle nie była karmiona, bo nie chciała jeść tego, co się jej dało. Aż w końcu się wkurzyłam i miała jeść to co było w misce. Nauczyła się. Teraz nie można jej odpędzić od jedzenia, wszystko by zeżarła.

Dobrze wiedzieć hah oby moja się tak odmieniła :))

Dziś zdjęte szwy. Wszystko dobrze, pogoda coraz lepsza i jutro przyjazd Wery !

Posted

Ja mojej daje różnie czasem dostanie z puszki jedzonko , ale często tez mieszam te jedzenie z puszki z ryżem co mojej bardzo smakuje a tak to gotowane mięsko też chętnie zje :) a marchewke w każdej postaci uwielbia :cool3:

Posted

fajne dziewczynki są :multi: Twoja sunia naprawdę bardzo podobna do mojej Mini , tylko nie ma plamek nad oczkami. Czy ja dobrze kojarzę, że jesteście z Włocławka?

Posted

[quote name='iva.05']fajne dziewczynki są :multi: Twoja sunia naprawdę bardzo podobna do mojej Mini , tylko nie ma plamek nad oczkami. Czy ja dobrze kojarzę, że jesteście z Włocławka?

Ma delikatne brązowe brewki :) może na zdjęciach aż tak nie widać. Twoja sunia śliczna. Tak owszem jesteśmy z Włocławka :)

[quote name='phase']Werka jest baardzo fotogeniczna, zazdroszczę. ;)

No jest jej czego zazdrościć. Ja np. jej wielkich piwnych oczu :)

[quote name='Sonka95']Jaka ładna foteczka :) http://imageshack.us/a/img809/7803/2csy.jpg

Dziękujemy :)

Posted

Całkiem fajna ta Wzorcownia. pozdrawiam krajankę , ja rodowita włocławianka jestem, teraz na emigracji w Łodzi.;) Ale swoje miasto nadal wspominam, niedawno zresztą byłam . Twoje dziewczynki są śliczne obydwie.

Posted

phase napisał(a):
    A gdzie Ty? :eviltong:

A ja fotograf :D Jutro zrobimy sobie zdjęcie wspólne. Byłam z Wercią w sklepie i ekspedientka do nas : 'Ale ma Pani piękną córkę, a jaka podobna nie wyprze się Pani' Hah wytłumaczyłam, że moją córeczką nie jest ale jest taka bombowa, że mogłaby być :) Dzisiaj wyznała mi : 'Justynka kocham Cię' myślałam, że się rozpłynę

iva.05 napisał(a):
    Całkiem fajna ta Wzorcownia. pozdrawiam krajankę , ja rodowita włocławianka jestem, teraz na emigracji w Łodzi.;) Ale swoje miasto nadal wspominam, niedawno zresztą byłam . Twoje dziewczynki są śliczne obydwie.

Wzorcownia im się udała, wkońcu ktoś z Włocławka ! Mój jedynie jest pies, niestety Werka tylko na wakacjach - ale nie chce wracać :P

Sonka95 napisał(a):
    Masz więcej foteczek Weroniki ? :cool3:

Mam, mam zaraz powstawiam :)

rashelek napisał(a):
    Nono Werka bardzo fotogeniczna, super :D

Powtórzę :)

I zdjęcia z wczoraj i dziś :