feliksik Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Dostałam zapytanie o Hugo z mojej tablicy na żory. POprosiłam o kilka informacji, więc zaczekamy na odpowiedź i gdyby co Bożenka to do Ciebie skieruję tą osobę, chyba, że telefon w ogłoszeniu jest na mamę? Który podać? Quote
feliksik Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Bożenka ja do ciebie na gg sięrozpisałam, ale tu też napiszę. Pani już zdążyła zadzwonić do mamy. jest na jutro umówiona na telefon i wizytę u Hugo. TYlko trzeba wywiedzieć się skąd i jakie warunki, bo napisała, że już umówiona jest z mamą Quote
soboz4 Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 już rozmawiałam z mamą, gg mam wyłączone w pracy.... Quote
feliksik Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 soboz4 napisał(a):już rozmawiałam z mamą, gg mam wyłączone w pracy.... a Pani jakaś konkretna się wydaje? Coś więcej wiadomo? Quote
soboz4 Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 mama umówiła się z nią na jutro, wszystko wydaje się fajne, tylko ma 3 letnie dziecko, jutro pojedziemy na wizytę Quote
feliksik Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 soboz4 napisał(a):mama umówiła się z nią na jutro, wszystko wydaje się fajne, tylko ma 3 letnie dziecko, jutro pojedziemy na wizytę super:multi: a skąd jest? Quote
soboz4 Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 z Żor, wczoraj zapłaciłam za wyróżnienie ogłoszeń na tablicy i gratce, Pani jest z Tablicy Quote
feliksik Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 soboz4 napisał(a):z Żor, wczoraj zapłaciłam za wyróżnienie ogłoszeń na tablicy i gratce, Pani jest z Tablicy tak, tak wiem, bo napisała mi z tablicy właśnie. Super to czekamy na wieści z wizyty Quote
Nutusia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 O kurczaki, to ja zaciskam kciuki do białości! Miałam nie zaglądać do kompa przez weekend, ale nie wiem czy wytrzymam ;) Quote
feliksik Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Nutusia napisał(a):O kurczaki, to ja zaciskam kciuki do białości! Miałam nie zaglądać do kompa przez weekend, ale nie wiem czy wytrzymam ;) miałaś nie zaglądać!!!!:mad: to najpierw wycieraj mi łzy po wątku Hopki:placz:, bo nadal ryczę (chociaż takie piękne historie to mogą być:loveu:) Quote
Nutusia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 W weekend miałam nie zaglądać! ;) Do Cyganka nie zaglądałam - otrzyj te łzy już wreszcie, bo coś źle czytasz :) Quote
Paola06 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 3letnie dziecko,niestety dla Hugo-nie wróży nic optymistycznego. Ale trzymam kciukasy. Quote
soboz4 Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Hugo już w domu u siebie, dziecko ma 5 lat. Domek świetny, bardzo mili ludzie. Warunki bardzo dobre, mnóstwo terenów do biegania! Quote
saphira18 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 soboz4 napisał(a):Hugo już w domu u siebie, dziecko ma 5 lat. Domek świetny, bardzo mili ludzie. Warunki bardzo dobre, mnóstwo terenów do biegania! to idealnie!:) Quote
soboz4 Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Pospieszyliśmy się, Hugo wraca do mamy i brata. Szczeka na męża kobiety, nie chcą go... Quote
pralinka94 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 soboz4 napisał(a):Pospieszyliśmy się, Hugo wraca do mamy i brata. Szczeka na męża kobiety, nie chcą go... biedny Hugo :( jak te pozory czasami mylą... nie wiem co z tymi ludźmi jest nie tak Quote
feliksik Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 no nie wierzę... szkoda straszna - przecież musi się przyzwyczaić. Tak po godzinie go oddali??? Żadnej szasny mu nie dali:-( Quote
maciaszek Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Ale to może lepiej, bo jeśli już na starcie go skreślili to co by było później? Quote
soboz4 Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Masz rację! Nie dali mu szansy, to znaczy nie spodobał się mężowi, jak wrócił z pracy bardzo na niego szczekał. Hugo broni stada, jeżeli uzna że ktoś zagraża jego stadzie to jest gotowy również ugryźć. Bardzo lubi pilnować, ale w stosunku do domowników jest naprawdę idealny. Nowy tekst do ogłoszeń: Hugo to bardzo młody psiak, ma mniej niż 1 rok i jego zachowanie jest adekwatne do wieku. Uwielbia zabawę, podgryzanie, szarpanie pluszaków, biegi w ósemkę i zaczepki innych psów. Jest średniej wielkości psem, obecni waży 17 kg. Bardzo szybko się uczy i przystosowuje do nowych warunków. Zostaje sam w domu, jest wówczas grzeczny, nie szczeka, nie piszczy. Nie zdarzyło mu się nabrudzić w domu, bez problemów wytrzymuje całą noc. Dobrze reaguje na komendę "nie wolno", ale jest odważnym i zdecydowanym psem, lubi pilnować uznawanego za swoje stada, więc wymaga opieki przez doświadczonego właściciela, który będzie konsekwentnie i zdecydowanie prowadził:). Byłby idealnym psem pilnującym swojej rodziny i domu. Jest oddanym i miłym towarzyszem. Ma donośny, mocny szczek i jest bardzo spostrzegawczy i czujny. Ma komplet szczepień, jest odrobaczony, odpchlony i na dniach będzie wykastrowany. Jest zdrowym, młodym psem, jedynie lekko utyka na tylna nogę, co nie przeszkadza mu w bieganiu i zabawach. Nie boi się ruchu miejskiego, a hałasy uważa za coś ciekawego, nie jest lękliwy. Kontakt w sprawie adopcji: Bogusława Jędryczek, tel: 507-872-082. Quote
MagdaB Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Szukamy dalej, domek napeno się znajdzie. Quote
Recommended Posts