Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam zapytanie o Hugo z mojej tablicy na żory. POprosiłam o kilka informacji, więc zaczekamy na odpowiedź i gdyby co Bożenka to do Ciebie skieruję tą osobę, chyba, że telefon w ogłoszeniu jest na mamę? Który podać?

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bożenka ja do ciebie na gg sięrozpisałam, ale tu też napiszę. Pani już zdążyła zadzwonić do mamy. jest na jutro umówiona na telefon i wizytę u Hugo. TYlko trzeba wywiedzieć się skąd i jakie warunki, bo napisała, że już umówiona jest z mamą

Posted

soboz4 napisał(a):
z Żor, wczoraj zapłaciłam za wyróżnienie ogłoszeń na tablicy i gratce, Pani jest z Tablicy

tak, tak wiem, bo napisała mi z tablicy właśnie. Super to czekamy na wieści z wizyty

Posted

Nutusia napisał(a):
O kurczaki, to ja zaciskam kciuki do białości! Miałam nie zaglądać do kompa przez weekend, ale nie wiem czy wytrzymam ;)

miałaś nie zaglądać!!!!:mad:
to najpierw wycieraj mi łzy po wątku Hopki:placz:, bo nadal ryczę (chociaż takie piękne historie to mogą być:loveu:)

Posted

soboz4 napisał(a):
Pospieszyliśmy się, Hugo wraca do mamy i brata. Szczeka na męża kobiety, nie chcą go...

biedny Hugo :( jak te pozory czasami mylą... nie wiem co z tymi ludźmi jest nie tak

Posted

Masz rację!
Nie dali mu szansy, to znaczy nie spodobał się mężowi, jak wrócił z pracy bardzo na niego szczekał. Hugo broni stada, jeżeli uzna że ktoś zagraża jego stadzie to jest gotowy również ugryźć. Bardzo lubi pilnować, ale w stosunku do domowników jest naprawdę idealny.

Nowy tekst do ogłoszeń:

Hugo to bardzo młody psiak, ma mniej niż 1 rok i jego zachowanie jest adekwatne do wieku. Uwielbia zabawę, podgryzanie, szarpanie pluszaków, biegi w ósemkę i zaczepki innych psów. Jest średniej wielkości psem, obecni waży 17 kg. Bardzo szybko się uczy i przystosowuje do nowych warunków. Zostaje sam w domu, jest wówczas grzeczny, nie szczeka, nie piszczy. Nie zdarzyło mu się nabrudzić w domu, bez problemów wytrzymuje całą noc. Dobrze reaguje na komendę "nie wolno", ale jest odważnym i zdecydowanym psem, lubi pilnować uznawanego za swoje stada, więc wymaga opieki przez doświadczonego właściciela, który będzie konsekwentnie i zdecydowanie prowadził:). Byłby idealnym psem pilnującym swojej rodziny i domu. Jest oddanym i miłym towarzyszem.
Ma donośny, mocny szczek i jest bardzo spostrzegawczy i czujny. Ma komplet szczepień, jest odrobaczony, odpchlony i na dniach będzie wykastrowany. Jest zdrowym, młodym psem, jedynie lekko utyka na tylna nogę, co nie przeszkadza mu w bieganiu i zabawach. Nie boi się ruchu miejskiego, a hałasy uważa za coś ciekawego, nie jest lękliwy.
Kontakt w sprawie adopcji:
Bogusława Jędryczek, tel: 507-872-082.