Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

siostra dopiero sprawdzi jak sunia reaguje na koty i małe psiaki,ale ja myslę ze Zosia już niebawem opusci wstrętny schron.
A domek cudny,miły,wrażliwy,oby więcej takich

Posted

Już jestem, litości ludziska, moja rodzina je non stop mrożonki, idą święta musze ugotować chociaż jakiejś zuupki :evil_lol:
Obiad na jutro przygotowałam, pozmywałam, piszę:

Zosia dzisiaj poszła do Madzi do domu tymczasowego.
sms od Magdy:
"Zoska przeszla kapiel(bardzo grzecznie) i od razu poczula sie jak u siebie w domu i wyzarla kotom z misek wszystko. Koty zrobily sie perskie, ale przy kapieli asystowaly oba dzielnie prychajac. Zosia zrobila nieudany zamach na fotel Edwardy. Jutro wizyta u weta czyli przeglad i manicure, bo sunka bardzo zaniedbana. Teraz spi ale co chwila otwiera oczy i sprawdza czy to nie byl sen. Teraz musze ja podtuczyc i podkurowac, zeby byla najpiekniejsza sunia-bokserunia pod sloncem."

Posted

Dziewczynki, Aga....DZIĘKUJĘ!
Wczoraj wyciągnełam Zosieńkę do MAdzi :loveu:(DZIĘKI) niestey sunieczka była w gorzszym stanie niż myślałyśmy...najgorsze chyba uszy..tragedia...pieczarkarnia na maxa...:( Niunia bardzo osowiała, choć jak zobaczyła Madzię ogonek od razu zaczął majtać..hehehe....poznała laleczka, że ona ratuje je zycie:)

Mamy na oku domek stały, ale jeszcze musimy go sprawdzić, bo Pani jest bardzo na TAK ale Pan już nie aż tak bardzo:) No zobaczymy...

Posted

chciałabym wiedziec kto zajmuje się sprawą Zosi,pokrywa koszty leczenia itp.
Kto zajmuje się wyadoptowaniem Zosi,bo szczerze mówiąc już się w tym pogubiłam,a chciałbym skontaktowac panią która zakochała się w Zosi skontaktowac z kims kto jest odpowiedzialny za jej adopcję.