Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niedawno rozmawialam z Magda z hoteliku i mowi,ze Zekkus moglby spokojnie isc do mieszkania w bloku. Nie lubi dlugich spacerkow, uwielbia przebywac w domku,wyjdzie na siku i zaraz wraca do domu ,fakt ze zimno jest, /nie gryzie ani kotow ani psow ani nikogo ;) tylko jesc by jadl caly czas, trzeba uwazac co tam znajdzie..a wogole jest super staruszkiem Magda Go bardzo lubi jakies w NIej uczucia wzbudza :)
czy On ma wogole ogloszenia na biezaco?

Posted

jakieś ogłoszonka Zekki ma, ale chciałam napisać mu nowy tekst do ogłoszeń i poodnawiać je. Chcę wstawić go (znowu) na psygarnij. Mają spory odzew. Już jedno ogłoszenie tam ma, ale dawno było wysyłane. Może z nowym opisem i zdjęciami uda mu się. Mam nadzieję, że tej wiosny Zekki znajdzie swoją wymarzoną rodzinkę :D

Posted

Ale super... no i dało się z 'mordercy' zrobić potulne zwierzątko domowe... Wszystko jest możliwe :-D
może z nowym opisem, zdjęciami i na psygarnij będzie jakiś odzew...szczerze w to wierze, w tym miesiącu mija rok jak siedzi w hotelach...