Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze, że chociaż Zekkiemu się dobrze powodzi ;) Trzeba teraz podreperować budżet Bystrej. BYDGOSZCZANKI mam sporo rzeczy na bazarek niestety z braku czasu nie mam kiedy się tym zająć. Czy któraś w Was by się tego podjęła?

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
a beda jakies zdjecia????;)

kopiuje z fejsa tzn. z mojego pw ;)

fotkę wkleje w środę bo aparat w naprawie,,,a Zakus oprócz tego,że straszny żarłok to wspaniały starszy pan. Cały dzień siedzi na podwórku,łazi za mną jak cień,kradnie chleb dla koni, jest przesympatyczny i nie sprawia zadnych problemów. Chodzi na spacerki z innymi psiakami,dla obcych ludzi neutralny, Za smaczka zrobi wszystko hahaha. Wczoraj Agatka go pożądnie wyczesała siedział jak lord....\

Posted

beataczl napisał(a):
kopiuje z fejsa tzn. z mojego pw ;)

fotkę wkleje w środę bo aparat w naprawie,,,a Zakus oprócz tego,że straszny żarłok to wspaniały starszy pan. Cały dzień siedzi na podwórku,łazi za mną jak cień,kradnie chleb dla koni, jest przesympatyczny i nie sprawia zadnych problemów. Chodzi na spacerki z innymi psiakami,dla obcych ludzi neutralny, Za smaczka zrobi wszystko hahaha. Wczoraj Agatka go pożądnie wyczesała siedział jak lord....\

Ale się cieszę:p Dzięki wielkie za info:)

Posted

Martuchny napisał(a):
rewelacja :) z Madzią myślałyśmy wczoraj jak zwiększyć reklamę Zekkiego. Myślicie, że jakby wykupić ogłoszenie w gazecie to może być dobry pomysł?

Pewnie! Choć to wszystko zależy od ceny i ulokowania ogłoszenia:)
Wiem, że np Metro może wydrukować ogłoszenie ze zdjęciem na pierwszej stronie za 50 zł.:roll:

Posted

Maciek777 napisał(a):
Pewnie! Choć to wszystko zależy od ceny i ulokowania ogłoszenia:)
Wiem, że np Metro może wydrukować ogłoszenie ze zdjęciem na pierwszej stronie za 50 zł.:roll:

ja 3 razy wykupywałam ogłoszenie w Metro na śląskie (niestety tam jest tak samo drogo jak w wwie) i to był chyba czw, to z 80 zł (na weekend było jeszcze drożej), ale wtedy miałam odzew słaby, ale uważam, że zawsze warto próbować;

Posted

asiuniab napisał(a):
ja 3 razy wykupywałam ogłoszenie w Metro na śląskie (niestety tam jest tak samo drogo jak w wwie) i to był chyba czw, to z 80 zł (na weekend było jeszcze drożej), ale wtedy miałam odzew słaby, ale uważam, że zawsze warto próbować;

To już niemała kwota.
Te 50 zł to była cena w Poznaniu, jeszcze ze 2 miesiące temu.

Posted

rozliczenie:
Bartek - 60 PLN :multi:
margoth137 - 30 PLN :multi:
Kasia K schronisko - 20 PLN :multi:
gosiaczek1984 - 10 PLN :multi:
Pani Ola schronisko - 30 PLN :multi:
Sonia1974 - 10 PLN :multi:

konto : 570 :-D