Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to jak tylko dowiemy się jak jest z deklaracjami, kto i ile i czy zamierza płacić (porozsyła się maile przypominające), to chyba najrozsądniej jest poszukać dobrego, a tańszego hotelu, bo jednak jakby miały się powyruszać deklaracje, to łatwiej uzbierać do 350 niż 450, to jednak miesiąc w miesiąc jest 100 zł;jeśli ktoś zna sprawdzone miejsca niech wpisuje, będziemy wspólnie szukać;

Posted

znam hotelik Magdy Dzika Kepa k/Czuchowa-Pomorskie /hotelik ze szkoleniem od razu...Cioteczki z watku Diboja zastanawiaja sie nad Jego przeniesieniem tam to moze chlopaki by pojechali razem we dwoch jednym transportem , o ile jest miejsce/

i jeszcze hotelik w Lesznie/tam maja swoje psy Labladory bodajze i na miejscu jest Lacia i Macia wszystko sprawdzone, dogladane i kontrolowane na miejscu-hotelik domowy-w tej chwili nie ma miejsc ale po wakacji sie zluzni-mam odp od wlascicielki hoteliku

Posted

Aryste napisał(a):
Z postu 1051 wynika, ze pies ma 390 zł na koncie, potem doszly 2 wpłaty po 10 . To jest 410...
I dlatego,ze brak 40 zł pies ma isc do schronu??? To jest chore.Inaczej tego nie potrafie okreslic.

Pies ma razem 450 zł, tyle, ile trzeba zapłacić za sierpień.

Maciek777 pisał wczesniej, z emozna sie dogadać, próbowac negocjować ceny, moze aktualny hotelik zszedłby ciut z kosztów ?

Za chwile skończy się bazarek Ewy Gonzales - około 100 zł z bazarku + deklaracje, to mamy cały wrzesień na dozbieranie brakującej kwoty (chyba 100 zł jeśli dobrze liczę...............)

asiuniab napisał(a):
to jak tylko dowiemy się jak jest z deklaracjami, kto i ile i czy zamierza płacić (porozsyła się maile przypominające), to chyba najrozsądniej jest poszukać dobrego, a tańszego hotelu, bo jednak jakby miały się powyruszać deklaracje, to łatwiej uzbierać do 350 niż 450, to jednak miesiąc w miesiąc jest 100 zł;jeśli ktoś zna sprawdzone miejsca niech wpisuje, będziemy wspólnie szukać;

Z dobrych hotelików to znam hotelik Angeliki Nieduziak pod krakowem, u której są nasze Olkuszaki......koszt - to tzreba ustalic indywidualnie, ale my płacimy za małą sunię 12 zł za dizeń z wyżywieniem, a za dużego psa 13 złza dizęń z wyżywieniem lub jesli trzeba, to kupujemy karme i puszki. Jesli pies wymaga opieki dodoatkowej, to zostaje 13 zł za dzień + karma ( Angelika podaje zastrzyki, zmienia kroplówki, opatrunki, wozi do weta w razie potrzeby). Ostatnioi szukalam miejsca dla Grysia, który trafił do DS (chyba ), to było 2 tygodnie temu i miejsca już nei miała.

Poza tym z dobrych hotelików kojarzę Hotelik u Lulutosi i u Murki oraz Ginn.

Posted

W hoteliku Lilutosi byłam osobiście i widziałam warunki- wiec polecam. Jak wrócę do domu to poszukam numeru telefonu. Jeszcze Sylwiaso ma hotelik koło Łowicza- też byłam osobiście. Rownież poszukam numeru.

Posted

asiuniab napisał(a):
ostatnio Malgośka w weekend była w hoteliku gdzie jest Trufla i też była pod wrażeniem, poproszę Ją o namiar;

W jakiej miejscowości jest Trufla?

Posted

Martuchny napisał(a):
dziewczyny, mogłybyście mi skołować numery do tych miejsc?
Kwota już została wynegocjowana z naprawdę wielkiej więc, nie sądzę, ze hotelik jeszcze zejdzie...

Na pw podaję dwa telefony :

- do Angeliki (hotelik pdo Krakowem)
- do Natali (hotelik gdzieś koło Warszawy ).

Posted

SŁUCHAJCIE! CUDA ;)

zadzwoniłam do Dzikiej Kępy... Możemy przywieźć Zekkiego, cena to 300 złotych. Umówiłam się, że jeszcze potwierdzę, ale jest miejsce i jest szansa... dziewczyny słuchajcie, mam nadzieje że cośka będzie z deklaracji,250 to już coś, ale będzie potrzeba na transport z Nowego Tomyśla do okolic Człuchowa. Myślę, że za tą cenę da radę!

Dzięki bardzo Wam wszystkim, bez Was by się nie udało!

Posted

Martuchny napisał(a):
SŁUCHAJCIE! CUDA ;)

zadzwoniłam do Dzikiej Kępy... Możemy przywieźć Zekkiego, cena to 300 złotych. Umówiłam się, że jeszcze potwierdzę, ale jest miejsce i jest szansa... dziewczyny słuchajcie, mam nadzieje że cośka będzie z deklaracji,250 to już coś, ale będzie potrzeba na transport z Nowego Tomyśla do okolic Człuchowa. Myślę, że za tą cenę da radę!

Dzięki bardzo Wam wszystkim, bez Was by się nie udało!

Zajrzałam tu z bazarku ewci gonzales...
To co napisałaś brzmi super.
Dorzucę coś jednorazowo:)

Posted

asiuniab napisał(a):
he, no i stała się światłość, cieszę się bardzo:)

ja też.;) i dlatego ważne jest aby przy problemach nie bać się i prosić o pomoc. W ciągu kilkudziesięciu godzin udało się wyjść z wydawałoby się beznadziejnej sytuacji. :multi:

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
zaraz zaraz poki dokończę czytać kolejne ostatnie strony wątku to ja jestem Małgorzata G czyli gosiaczek1984 i płącę co miesiąc ,bo mam ustawiony przelew stały na koncie

a to zwracam honor :)

Posted

Przynam, ze do mnie Martuchny wcześniej napisała na pw, ze jest miejsce dla Zekkiego, a opłata 300 zł z wyżywieniem brzmi naprawdę nieźle.........

Teraz trzeba pomyśleć kto pojedzie po psa do Nowego Tomyśla, czym i ile to będzie kosztowało oraz kiedy moze tam trafić.

Posted

hotelik jest koło Człuchowa, to jest sporo od Nowego Tomyśla, za to blisko do nas do Bydgoszczy :)

muszę potwierdzić przyjazd najpóźniej 2 dni przed, miejscówa zaklepana, teraz tylko zbierać kase i jechać pozostaje ;)

Posted

Martuchny napisał(a):
hotelik jest koło Człuchowa, to jest sporo od Nowego Tomyśla, za to blisko do nas do Bydgoszczy :)

muszę potwierdzić przyjazd najpóźniej 2 dni przed, miejscówa zaklepana, teraz tylko zbierać kase i jechać pozostaje ;)

ale hotelik sprawdzony, tak, bo i polecony??