Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martuchny']i jak tam Zekkul i jego wizyta?
Teraz na początku tygodnia będzie wyjazd do weta. Chyba 3 zwierzaki żeby było taniej. W tym Zekki;)

[quote name='asiuniab']Zekki jest bardzo fotogeniczny:)
I to jak:)

" class="ipsImage" alt="">

Posted

[quote name='piescofajnyjest']witam po przerwie i melduje sie u usmiechnietego Zekkunia:)[/QUOTE]
Długo Cię nie było:roll:

[quote name='Martuchny']Maciek, jak tam wizyta u weta?
Będę przelewać niebawem i chciałąbym wiedzieć ile ;)
no i oczywiście co wyszło?[/QUOTE]
Mam nadzieję, że jutro się wszystkiego dowiem:)

Posted

Zekki był u weta:) Już go tak nie boli ucho:) Dostaje Surolan. Margoth - lek był potrzebny od zaraz i jeśli po wykończeniu tego opakowania będzie konieczne dalsze podawanie to się odezwę i jeśli będzie to ciągle aktualne to będziesz mogła przysłać:) Jeśli nie będzie już Zekkiemu potrzebny to mam pewien pomysł;)
Do zapłaty za całą przyjemność u weta (dojazd, wizyta, leki) będzie ok 50 zł, ale jeszcze faktury nie wystawił więc dokładnie nie wiem za co ile konkretnie.

Posted

[quote name='margoth137']jasne, proszę na pw adres!! to wyślę szybko, tak jak mówiłam mam nie otwarte opakowanie:)[/QUOTE]
Zobaczymy pod koniec tej butelki czy będzie jeszcze potrzebował:) I przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć ile to kosztowało (bo ten wet ma niektóre leki nawet 2 razy taniej niż inni) więc może się okazać, że przesyłka wyjdzie drożej niż sam lek;)

Posted

[quote name='Maciek777']Zobaczymy pod koniec tej butelki czy będzie jeszcze potrzebował:) I przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć ile to kosztowało (bo ten wet ma niektóre leki nawet 2 razy taniej niż inni) więc może się okazać, że przesyłka wyjdzie drożej niż sam lek;)[/QUOTE]

nie wiem dokładnie bo to mama swojemu kupowała, ale tak jakoś z 18 zł, za przesyłkę wyjdzie jakieś 5 zł:)

Posted

[quote name='margoth137']nie wiem dokładnie bo to mama swojemu kupowała, ale tak jakoś z 18 zł, za przesyłkę wyjdzie jakieś 5 zł:)
Wszystko okaże się w przyszłym tygodniu bo raczej wtedy będzie faktura.

Tymczasem u Zekkiego...

Jabłko z wieczora i nie trzeba doktora;)