Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety myślę, że jest się czym martwić. Stałych przychodzi coraz mniej i jak uzbiera się na lipiec z górką to będę zdziwiona.
Już się zastanawiam co mamy zrobić jak pieniądze się skończą, co nieuchronnie się zbliża.

Posted

Martuchny dopóki będę mogła będę płacić. Przelewy raczej będą pod koniec miesiąca bo tak mam pensję. W lipcu będzie wcześniej bo w drugiej połowie idę na urlop i nie będzie mnie w kraju.

Posted

Asia - najładniejsze zdjęcia i filmy są na ostatnich stronach tu na wątku - najlepiej przejrzyj z grubsza i wybierz co ładniejsze :)
opis jakiś skleimy z Madzią z tego co o nim teraz wiemy.

Posted

Kolejne fotki;)

" class="ipsImage" alt="">

W Psanatorium jest specjalna oferta dla psów lubiących się z innymi - niższe ceny z gwarancją utrzymania ich przez określony czas. Po szczegóły zapraszam pod nr tel. 606 612 957 Joanna Jarocińska - właścicielka.

Posted

Niestety z uszami Zekkiego coraz gorzej:shake: Gdy sie po nich drapie to piszczy. Doraźne leczenie nie zdaje egzaminu. Na początku tygodnia będzie musiał jechać do weta by pobrać wymaz i konkretne leki przepisać.

Posted (edited)

dzięki margoth137! :loveu:

przyszły wpłaty:
gosiaczek1984 - 10 PLN
Bartek - 20 PLN
Aryste - 20 PLN

stan konta : 495 :)
dziękujemy ! :*

EDIT: Maciek daj znać oczywiście o kosztach wizyty! martwię się o Zekkucha :(

Edited by Martuchny
Posted

Martuchny napisał(a):
EDIT: Maciek daj znać oczywiście o kosztach wizyty! martwię się o Zekkucha :(

Jasne.
Będzie dobrze! Mam nadzieję, że to kwestia dogłębnego wyczyszczenia i dobrania antybiotyku.

Posted

też mam taką nadzieję... może już wspominałam, ale mam spanielkę, więc przeciągłe choroby uszysków towarzyszą mi od wielu lat :)
na szczęście teraz złotym środkiem okazało się codzienne czyszczenie, dzięki czemu nie musimy już kupować maści ani antybiotyków, które ciągle nam wciskano.

Posted

Martuchny napisał(a):
też mam taką nadzieję... może już wspominałam, ale mam spanielkę, więc przeciągłe choroby uszysków towarzyszą mi od wielu lat :)
na szczęście teraz złotym środkiem okazało się codzienne czyszczenie, dzięki czemu nie musimy już kupować maści ani antybiotyków, które ciągle nam wciskano.

U Zekkiego zdaje się, że przyczyna tkwi gdzieś głębiej:shake: Ale od czego są weci;)

Przedwczorajsze:)

Posted

wyslalam dzis 141,50 zlotych,z czego 128,50 jest dla Zekkiego, 13 zlotych dla Ciebie Marta za ta utylizacje,a 20 zlotych dam Ci do reki,bo wplatomaty mi bez sensu zzeraja kase za wplaty....
dojdzie pewnie w poniedzialek

Rasowa mozesz te 10 zlotych dac Magdzie dla Zekkiego :)