Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamy nowe wpłaciki :)
Małgorzata B.- (przepraszam, próbowałam wywnioskować ze stałych, ale mi się nikt nie zgadzał)-10 PLN
sonia1974 - 10 PLN
Martuchny - 20 PLN

Czyli mamy teraz 1070 - dziękujemy bardzo :)

Posted

dziękujemy:loveu:
chcę teraz zacząć szukać domu Zekkiemu intensywniej, ale nie wiem jak... porozsyłam go na wszystkie możliwe facebookowe strony.

Posted

taka prawda, bo gdzie on jeszcze nie ma ogłoszeń? wszędzie już ma... nie mam więcej pomysłów. Madzia, wstawili go w końcu na psygarnij? bo moich wysłanych nie wstawili kurcze...

Posted

tak, wstawili go na psygarnij. Ma sporo udostępnień, ale 0 odzewu.
Marta, spróbuj wysłać do nich jeszcze raz ogłoszenia psów. Tą stronę prowadzi teraz tylko jedna osoba i mógł umknąć gdzieś Twój mail.

Posted

Maciek777 napisał(a):
Ostatnio Zekki został przyłapany (nie jeden raz) jak wcinał qpy:sabber: Pewnie nie obejdzie się bez suplementu typu Rumen Tabs...

ja już podawałam Bambu różne specyfiki i nic nie pomogło raz sobie odpuści,ale czasami ma ochotę i zje .....

Posted

Martuchny napisał(a):
o matko! nie dobry! cczego mu brakuje skoro wcina produkty przemiany materii?

Ciężko powiedzieć, zwłaszcza, że cały jego boks dostaje tę samą karmę. Czegoś mu brakuje i w ten sposób próbuje uzupełnić. Wbrew pozorom w takiej qpie jest jeszcze wiele odżywczych składników;)

Posted

Maciek777 napisał(a):
Ciężko powiedzieć, zwłaszcza, że cały jego boks dostaje tę samą karmę. Czegoś mu brakuje i w ten sposób próbuje uzupełnić. Wbrew pozorom w takiej qpie jest jeszcze wiele odżywczych składników;)

fuuu,ale każdy ma inny gust:)może mu smakuje