sonia1974 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Czyli jak na pierwsze spotkanie i nowe miejsce jest ok . :lol: tylko chłopak złapie ogłady u Maćka i naprawdę znajdzie najlepszy dom. Quote
Maciek777 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 sonia1974 napisał(a):tylko chłopak złapie ogłady u Maćka i naprawdę znajdzie najlepszy dom. U mnie... Ale to zabrzmiało:) Niewiele można stwierdzić po 3 godzinach, ale nie wykazywał żadnych oznak agresji. Z tym, że był od pierwszego spotkania przekupowany i odciągany rzucanymi chrupkami od pustej miski:) Jednak jadł z ręki - i bezpośrednio i z trzymanej miski. Po zgaszeniu światła na koniec trochę szczekał, ale to nic dziwnego. Zobaczymy jutro czy boksu nie zdemolował:roll: Quote
gosiaczek1984 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 super ,super tak się cieszę,że jest już u was Quote
Martuchny Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 pół godziny temu wróciłam do domu :-D nasze wrażenia z hotelu są bardzo pozytywne, cieszyłyśmy się, że Zekkuś tam zostaje. w pociągu i samochodzie zachowywał się bardzo ładnie, ale niestety zauważyłyśmy, że ma chore uszka :( ale wszystko na dobrej drodze, bedzie dopsze! :P ps. niestety opcja z firmą wypada z gry... włascicielka nie chce psa. Quote
???? Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Zekki w pociągu zachowywał się super. Jutro wstawię zdjęcia. A jaki zadowolony był gdy po przyjeździe oglądał swój ogródek!:lol: Quote
gosiaczek1984 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Martuchny napisał(a):pół godziny temu wróciłam do domu :-D nasze wrażenia z hotelu są bardzo pozytywne, cieszyłyśmy się, że Zekkuś tam zostaje. w pociągu i samochodzie zachowywał się bardzo ładnie, ale niestety zauważyłyśmy, że ma chore uszka :( ale wszystko na dobrej drodze, bedzie dopsze! :P ps. niestety opcja z firmą wypada z gry... włascicielka nie chce psa. Pełny szacun za poświecenie z waszej strony,będziemy pytać i może znajdzie się ciepły kochający domek Quote
piescofajnyjest Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 ciekawe, jak tam pierwsza nocka?;) Quote
Martuchny Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 czekamy na info od Maćka, sama jestem ciekawa :P Quote
asiuniab Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 dziewczyny jesteście Wielkie, dziękuję:) Quote
Martuchny Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 bez przesady :P czego się nie robi dla tych czterech łapek, zimnych nosów i szczekających mordek :razz: Quote
sonia1974 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Ciężki dzień miałyście ciotki ale było warto !Teraz Maciek postawi chłopaka do pionu i szukamy domu . To czekamy na Maćka i relację Quote
Maciek777 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Póki co to ja nie widzę w nim żadnej agresji. Może to się zmieni jak poczuje się pewniej, ale mam nadzieję, że nie:) Pozwala sobie zabierać pustą miskę, a pełnej chyba nie ma sensu zabierać bo każdy by się wkurzył jak by ktoś jedzenie spod nosa zabierał;) W każdym razie normalnie można mu podać jedzenie - nie odgryza ręki gdy miska dotknie podłogi;) Jest łakomczuchem - to trzeba przyznać i być może to jest na niego sposób - przekupywać go od samego początku, a będzie dobrze. Zapomniałem wczoraj dopisać - zaraz po przyjeździe, kiedy był na wybiegu, to podszedłem do niego z samcem trochę większym od niego, ale bardzo charakternym i tak chodziłem wzdłuż siatki blisko niego. I się okazało, że Zekki nawet nie próbował go zaczepiać, co więcej, Corso też był spokojny, a to mu się bardzo rzadko zdarza względem samców;) Noc minęła spokojnie - zero demolki czy brudzenia w boksie:) Lubi sobie poszczekać, ale mam nadzieję, że w końcu się przyzwyczai do nowego miejsca. Byłem dzisiaj z nim na smyczy na krótkim obchodzie placu i muszę przyznać, że (nawet jak na zwiedzanie nowego miejsca z wąchaniem itd) idzie całkiem ładnie. Co dopiero będzie jak pójdzie na normalny spacer:) Oczywiście przypięcie i odpięcie smyczy poszło bezproblemowo. Zrobiłem kilka fotek - zobaczę co z tego wyszło i jutro wkleję:) Quote
sonia1974 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Pięknie dziękujemy za tak dobre wiadomości ,oby tak dalej piesku . Czekamy na zdjęcia Quote
???? Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Dzięki za informacje! Trzymam kciuki za postępy Zekkusia:) Quote
Martuchny Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 no to Zekki jest normalny :) cieszę się bardzo, po prostu pewnie źle znosił pobyt w schronisku. Quote
sonia1974 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Zeeki chyba śie nie pogniewa jak zaproszę na bazarek dla jego kolegów z Bydgoszczy http://www.dogomania.pl/forum/threads/240110-Kosmetyki-ciuchy-bi%C5%BCu-dla-sze%C5%9Bcioraczk%C3%B3w-%28-koniec27-02-13r%29 Quote
???? Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Razem: 116 zł Jeden bilet ma jeszcze Martuchny i nie pamietam ile tam było, chyba kilkanaście zł. Jak Marta wejdzie na komputer to nam napisze;) OTOZ miał nam oddać część pieniędzy za transport, ale po 1 marca dopiero. Quote
Maciek777 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 & Gloria & napisał(a):Jaki zadowolony pyszczek :p Dokładnie:) Quote
gosiaczek1984 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 no piekny on jest i ta śliczna mordka Quote
homerka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Jeszcze żeby tylko zauroczył kogoś kto mógłby go zaadoptować. :-) Quote
Martuchny Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 na bilecvie który mam jest 18.40 jak bede mogla byc na kompie dłużej to wstawie fotke ;) Quote
Recommended Posts