Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś byłyśmy z Madzią u Zekkusia i muszę powiedzieć, że z niego się zrobił pieszczoch i grubasek :) zmienił kolor futra, przytył i przyszedł się do mnie przytulić nasz morderca. Lubi głaskanie, co za fajny psiak! :) jeszcze tylko 1 tydzien do wyjazdU :-D

Posted

Martuchny napisał(a):
dziś byłyśmy z Madzią u Zekkusia i muszę powiedzieć, że z niego się zrobił pieszczoch i grubasek :) zmienił kolor futra, przytył i przyszedł się do mnie przytulić nasz morderca. Lubi głaskanie, co za fajny psiak! :) jeszcze tylko 1 tydzien do wyjazdU :-D

Dobre wieści ciotka nam dzisiaj przynosi ze schroniska :) A zdjęcia jakieś chłopaka macie?:razz:

Posted

niestety nie mamy, Madzi aparat nie chciał robić zdjęć a ja swojego nie zabrałam na spacer :P
no i muszę jeszcze rzec, że Zekki ciągnie jak dzicz :diabloti: normalnie na dogtrekking go :lol:

Posted

Martuchny napisał(a):
no to mnie zgarbiłyście. czyli teraz Madzia i ja jesteśmy te złe? po pierwsze, dzwoniłam do Kariny kilkanaście razy, ale bez skutku. Było ustalone że umowe o pobyt Zekkiego podpisuje Madzia na siebie, nawet miałyśmy rys umowy gotowy.

Możliwe - bardzo przepraszam. Jednak telefon mi mocno szwankował (utopiony). Gdybyś podała telefon na PW - oddzwoniłabym.. Rozumiem Twoje rozczarowanie.

schronisko.bydgoszcz napisał(a):
super,mam nadzieje,ze teraz sie uda i nikt juz nie znajdzie zadnej "swietnej" wymowki. trzymam kciuki!!!

Szkoda, że dopiero po fakcie schronisko.bydgoszcz wyraża swoją opinię i angażuje się... No cóż. Dobre i to.
Martuchny napisał(a):
w sobotę załatwiamy z Madzią formalności, a potem to już tylko oczekiwanie na ten dzień :cool1:

Ciesze się :loveu:

Posted

sorry, ciocie, nie bede teraz na bieżąco na kompie, bo mi zwyczajnie padł i mam możliwość tylko pisania ze szkoły, albo jak u kogoś jestem.
generalnie, wszystkie się bardzo cieszymy, to już tylko 3 dni!
mamy nadzieję, że damy radę z tymi wszystkimi psiakami, które ostatnio mamy pod skrzydłami...

Posted

Martuchny napisał(a):
sorry, ciocie, nie bede teraz na bieżąco na kompie, bo mi zwyczajnie padł i mam możliwość tylko pisania ze szkoły, albo jak u kogoś jestem.
generalnie, wszystkie się bardzo cieszymy, to już tylko 3 dni!
mamy nadzieję, że damy radę z tymi wszystkimi psiakami, które ostatnio mamy pod skrzydłami...

Dacie radę! Tyle osbób w Was wierzy! :D

Posted

kurcze, OTOZ miał oddać kase za bilety dla jednej osoby (czyli tak jakby za bilety w jedną stronę) dzisiaj zadzwoniłam do schronu żeby dogadać to i dowiedziałam się, że nikt na ten temat nic nie wie i mam poczekać do 1 marca aż p. Dyrektor wróci z urlopu -.-. No cóż trochę pieniędzy jest na koncie Zekkiego więc ogarniemy. Muszę jeszcze napisać do fundacji która chciała zapłacić za pierwszy miesiąc pobytu Zekkiego w hotelu i zapytać się czy to nadal aktualne

Posted

wkrótce postaram się nieco intensywniej szukać Zekkiemu domu/firmy. Musi się coś znaleźć... Chociaż z czasem u mnie jest teraz ciężko:-(.