Rafal84 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Ciotunie kochane,mam pytanie co do diety dla jamnika,który musi się koniecznie odchudzić a niestety ma problemy z kręgosłupem oraz alergią. Do tej pory dostawał karmę walthama dla alergików z obniżona zawartością tłuszczy,natomiast tydzień temu pojawiły się problemy z kręgosłupem więc i ruch musiał zostać zmniejszony. Quote
gayka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Rafal84 napisał(a):Ciotunie kochane,mam pytanie co do diety dla jamnika,który musi się koniecznie odchudzić a niestety ma problemy z kręgosłupem oraz alergią. Do tej pory dostawał karmę walthama dla alergików z obniżona zawartością tłuszczy,natomiast tydzień temu pojawiły się problemy z kręgosłupem więc i ruch musiał zostać zmniejszony. Nie wiem na co ta alergia, więc trudno cos doradzić. Jesli chodzi o odchudzanie to mam podobny problem ze swoją jamniczką . Musi trochę zrzucić ze względu na kręgosłup. U nas do odchudzania najlepiej sprawdził się już nie raz weterynaryjny royal canin obesity . Quote
Recommended Posts