Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Kochane ciocie...wczoraj zadzwoniła do mnie pani z dt Barrego że w związku z nadchodzącą zimą i mrozem na dworze musi lepiej odkarmić chłopaka i podnosi koszt dt na 9 zł dziennie....
daje nam to 270zł miesięcznie... u Karmelki na domowym byłby to koszt 300zł.. tylko brak miejsca... wiem ze sie powtarzam ale, popytajcie..może gdzieś jest dt które go przyjmie za te 3 stówki???

Edited by danavas
Posted

ech cholender....podobno ze Barry dostał grubego futra i jego kojec został swietnie przystosowany do warunków zimowych....... więc nie powinien marznąć... ale kurde...ja bym chciała zeby leżał na dywaniku i był wypieszczony i wygłaskany...;(

Posted

Albercik się pakuje bo jutro wieczorem wyjeżdża do rajchu:).... poproszę koleżankę może będzie miała chwilkę aby wejść czasem i napisać co u chłopca...może jakąś fotkę wrzuci... ona nie ma konta na dogo..ale postaram się ją tu ściągnąć...

Posted

zakończył się bazarek smaczkowy na chłopców naszych... Dagusia uzbierała na nim 1020.08 zł i ta kasa zasila konto chłopaków...
na zakup smaczków wyłożyłam swoje pieniądze.. w kwocie 330,33, ale warto było bo kwota się potroiła...
Dzięki Ci dago kochana za ten bazar....