Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ładne zdjęcia, śliczna Malwinka.

Z pycholka to tak trochę jamnikwata, ale nie wiem, moze mi się tylko wydaje.

A Malwinka jest w budzie czy w domu? Pytam, bo na jednym zdjęciu chyba stoi przy budzie.

Posted

Malwinka jest w domu,buda jest zamówiona i pan czeka.Facet jest na emeryturze ale czasami ma jakieś wychodne i nie chce jej zamykać w domu,wtedy będzie zostawała przy budce.Na zdjęciu jest ławka,za której obgryzanie już się zabrała jak też za wykładzinę (na szczęście taką do wyrzucenia) pocięła na drobno.Zaniosłam jej frędzel do szarpania,próbowała też drzewko obskubać z kory.Chyba trochę się rozkręciła i wczoraj już siedziała u pana na kolanach.Na spacerze jeszcze jest ostrożna i stąpa delikatnie i niepewnie,ale na działce czuje się troszkę bardziej pewnie,choć jeszcze trzeba trochę pracy i czasu aby się przekonała na dobre.

Posted

Ja też się bardzo cieszę,że sunia nie musi mieszkać już w polu.Na spacerku ładnie dotrzymuje kroku aczkolwiek jest cały czas niepewna.Na posesji już się czuje pewniej jeśli nie ma wokoło niej dużo ludzi.Dzisiaj poszłam do niej w odwiedziny z moimi dwoma małymi psami i nie przyjęła ich zbyt miło,myślałam że się będzie chciała bawić a ona bez ostrzeżenia poszła jak w dym,obrończyni :mad: no cóż stwierdziła że to jej teren.Wniosek jest taki że nie akceptuje innych psiaków.

Posted

Biedna,faktycznie ;) a jak sobie luzem biega to zaraz dziurę w siatce wynajdzie i fru....Jak zadzwoni mi telefon że znowu dała nogę to rzucam wszystko i lecę po Malwinkę bo opiekun nie ma szans aby ją złapać

:painting:
.Dobrze że do mnie przychodzi.A jaka szczęśliwa wtedy jest
:laugh2_2:
.....że ktoś o nią się troszczy i ktoś po nią przyszedł.
:glaszcze:

Posted

[quote name='sambo_os1']Biedna,faktycznie ;) a jak sobie luzem biega to zaraz dziurę w siatce wynajdzie i fru....Jak zadzwoni mi telefon że znowu dała nogę to rzucam wszystko i lecę po Malwinkę bo opiekun nie ma szans aby ją złapać

:painting:

.Dobrze że do mnie przychodzi.A jaka szczęśliwa wtedy jest
:laugh2_2:

.....że ktoś o nią się troszczy i ktoś po nią przyszedł.
:glaszcze:

To wniosek nasuwa sie sam - mała woli Ciebie za DT niz pana -emeryta :evil_lol:, i chyba juz wybrała.

Posted

W takim razie trzeba siatkę reperować, jak są dziury. Dobrze, że nie podkopuje, a czy przeskakuje siatkę? Sambo, może by ją tak zaczipować, bo adresatkę zawsze może zgubić. Kurczę, ciągnie ją na pola :mad:.