magdyska25 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Prześliczna! Taki mój kundelkowy typ ;) Cielęce oczęta.... na pewno ktoś się w Niej zakocha! Quote
Morska Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Jaki pycholek :loveu:. Podejrzewam, że będzie przytulaśną sunią :). Quote
MALWA Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Ładne zdjęcia, śliczna Malwinka. Z pycholka to tak trochę jamnikwata, ale nie wiem, moze mi się tylko wydaje. A Malwinka jest w budzie czy w domu? Pytam, bo na jednym zdjęciu chyba stoi przy budzie. Quote
kabaja Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Malwinka jest przeuroczym stworzeniem :loveu: Quote
ludwa Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 wpłynęły pieniążki od kabaja- 100 zło i magdyska-10 Quote
sambo_os1 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 ludwa napisał(a):wpłynęły pieniążki od kabaja- 100 zło i magdyska-10 Dziękujemy :multi: Quote
sambo_os1 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Malwinka jest w domu,buda jest zamówiona i pan czeka.Facet jest na emeryturze ale czasami ma jakieś wychodne i nie chce jej zamykać w domu,wtedy będzie zostawała przy budce.Na zdjęciu jest ławka,za której obgryzanie już się zabrała jak też za wykładzinę (na szczęście taką do wyrzucenia) pocięła na drobno.Zaniosłam jej frędzel do szarpania,próbowała też drzewko obskubać z kory.Chyba trochę się rozkręciła i wczoraj już siedziała u pana na kolanach.Na spacerze jeszcze jest ostrożna i stąpa delikatnie i niepewnie,ale na działce czuje się troszkę bardziej pewnie,choć jeszcze trzeba trochę pracy i czasu aby się przekonała na dobre. Quote
sambo_os1 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Dostała dzisiaj tabletki na odrobaczenie i za dwa tygodnie można ją będzie zaszczepić. Quote
magdyska25 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 nie dzikusek ale delikatna panienka z niej. Quote
MALWA Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 pumka1990 napisał(a):Co tam u Malwinki? :) W poscie nr110 jest aktualne info................... Quote
ludwa Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 A dzisiaj Malwina dostała 70 zł od Lidy:) Quote
sambo_os1 Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Dziękuję bardzo za wpłaty.U Malwinki wszystko w porządku,powolutku się oswaja,jednak do mężczyzn ma nadal dystans. Quote
kabaja Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 teraz tak zimno ,jak dobrze ,że Malwinka już bezpieczna Quote
sambo_os1 Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Ja też się bardzo cieszę,że sunia nie musi mieszkać już w polu.Na spacerku ładnie dotrzymuje kroku aczkolwiek jest cały czas niepewna.Na posesji już się czuje pewniej jeśli nie ma wokoło niej dużo ludzi.Dzisiaj poszłam do niej w odwiedziny z moimi dwoma małymi psami i nie przyjęła ich zbyt miło,myślałam że się będzie chciała bawić a ona bez ostrzeżenia poszła jak w dym,obrończyni :mad: no cóż stwierdziła że to jej teren.Wniosek jest taki że nie akceptuje innych psiaków. Quote
ludwa Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 ...Albo już wprowadziła swoje rządy na swoim podwórku;)))))) Nieśmiała, stłamszona, biedna panieneczka:)))) Quote
sambo_os1 Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Biedna,faktycznie ;) a jak sobie luzem biega to zaraz dziurę w siatce wynajdzie i fru....Jak zadzwoni mi telefon że znowu dała nogę to rzucam wszystko i lecę po Malwinkę bo opiekun nie ma szans aby ją złapać:painting:.Dobrze że do mnie przychodzi.A jaka szczęśliwa wtedy jest:laugh2_2:.....że ktoś o nią się troszczy i ktoś po nią przyszedł.:glaszcze: Quote
MALWA Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='sambo_os1']Biedna,faktycznie ;) a jak sobie luzem biega to zaraz dziurę w siatce wynajdzie i fru....Jak zadzwoni mi telefon że znowu dała nogę to rzucam wszystko i lecę po Malwinkę bo opiekun nie ma szans aby ją złapać:painting: .Dobrze że do mnie przychodzi.A jaka szczęśliwa wtedy jest:laugh2_2: .....że ktoś o nią się troszczy i ktoś po nią przyszedł.:glaszcze: To wniosek nasuwa sie sam - mała woli Ciebie za DT niz pana -emeryta :evil_lol:, i chyba juz wybrała. Quote
magdyska25 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 może jednak akceptuje tylko muszą jej jakieś podpasować ;) Quote
Morska Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 W takim razie trzeba siatkę reperować, jak są dziury. Dobrze, że nie podkopuje, a czy przeskakuje siatkę? Sambo, może by ją tak zaczipować, bo adresatkę zawsze może zgubić. Kurczę, ciągnie ją na pola :mad:. Quote
sambo_os1 Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 koty akceptuje ;)magdyska25 napisał(a):może jednak akceptuje tylko muszą jej jakieś podpasować ;) Quote
Recommended Posts