Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ludwa']też proponowałam zakup karmy dla Bursztyna:) Może te 50 niech sobie czeka na bursztynkowe potrzeby po prostu:)[/QUOTE]
Bursztynkowi pewnie sie przyda :loveu:, na razie 1 worek karmy kupiony i na tym się nie skończy:evil_lol: jeść musi . A od kiedy trzeba psy "ubierać" w obroże pkleszczowe? czy już coś slychać o kleszczach:mad:

Posted

zaczyna się ciepło robić, to ja bym już w marcu zaczęła. Jakby co, to dostaliśmy obroże Max z Permetryną 6/10%. Możemy wysłać jedną Bursztynowi jeśli chcecie

Posted

Pewnie że chcemy,napisałam na jego wątku zanim tu doczytałam.
Myślałam o preventic, [url]http://allegro.pl/preventic-obroza-przeciw-kleszczom-dla-psow-i3049779901.html[/url] ja ją używam dla swoich psów,Max nie znam ale myślę że sprawdzona przez was.

Posted

właśnie nie sprawdzona, pierwszy raz taką mamy, dlatego wpisałam substancję czynną, żeby się dipytać, może ktoś zna albo jakiś wet by się wypowiedział

• 3 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

Wiadomo,wiadomo :) Bardzo dobrze :) Poza tym,że musi spacerować na smyczy w mieście bo inaczej zwiewa i się nie słucha.
Tzn Państwo wolą nie ryzykować i nie puszczają jej luzem.Za to kiedy w wolnym czasie wyjeżdżają na działkę tam jest wolna i swobodna. Kilka zdjęć które dostałam ok tygodnia temu. Widać,że jest szczęśliwa :)

• 4 months later...