KateBono Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Zapraszam na bazarek : http://www.dogomania.pl/forum/threads/234135-Legowiska-chusty-stojak-na-miski-pierdołki-na-Orizabę-i-Dyzia-do-04-11-do-20-00 Quote
supergoga Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Poprosimy o opisy pozostałych dwoch ciciasow - Santoriniego i Pinatubo. Do ogłoszeń. Quote
AniaAga Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Wczoraj wymiętoliłam rudą bandę, czarna się nie dała :), przesłodkie są, uroda powalająca, w dodatku bardzo pozytywnie do ludzi nastawione, cały czas się wokół mnie kręciły, wskakiwały, kawą chciały się częstować, czyściutkie, świetne. Quote
supergoga Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 I to peoblem - bo rude kociaki adoptować często chca totalne oszolomy. I boje się tych adopcji. Ale zobaczymy. Quote
KateBono Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Santorini pojechał do domku do Swraędza:lol: Quote
supergoga Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Super. Mam nadzieję, że to nie oszołom.... Quote
KateBono Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 supergoga napisał(a):Super. Mam nadzieję, że to nie oszołom.... Płonne nadzieje - wrócił jak bumerang Quote
KateBono Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 supergoga napisał(a):JUż? Dlaczego co z tymi ludźmi Pani ma dwoje dzieci w wieku 2 lat - a Santorini nie przyzwyczajony do wrzasku dzięcięcego i bawienia z takimi niezdarami, zawekował się pod łóżkiem, miauczał dziko przez całą noc, pobudził dzieci, usnął dopiero nad ranem , spał tylko godzinkę , nie jadł ani nie pił, bała się ,że dzieciaki zrobią mu krzywdę ale sukces załatwiał się do kuwety:shake:. Pani stwierdziła , że jak dzieci dorosną ( będą miały około 5 lat ) to wtedy zaadoptuje kociaka bo w tej chwili są jednak za małe aby miały zwierzaka w domku.Teraz to wszystko ją przerosło........ Quote
supergoga Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Biedny kicuś. Czyli nie dajemy kociąt do domu z malymi wyjcami. Quote
KateBono Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 supergoga napisał(a):Biedny kicuś. Czyli nie dajemy kociąt do domu z malymi wyjcami. Mam jeszcze jedna ankietę - własnie z dwulatkiem - musze tej pani odmówić . Ciciasy mi się pochorują jak tak będą wyglądać adopcje Quote
supergoga Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 napisz dlaczego odmawiasz... ale dzieci dzieciom nierowne. może jak jedno to sie nie drze bez sensu Quote
KateBono Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Jeszcze się zastanawiam - bo pani mieszka koło Lubonia i po kociaka nie chce przyjechać bo nie ma samochodu ................a jak kociak zachoruje to tez nie pojedzie do weta bo nie ma auta? Sama nie wiem co robić....... Quote
KateBono Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Cotopaxi pojechał do domku :lol:. Jak pan przyjechał to łobuz od razu władował się na kolana i nie chciał zejść ( chyba wybrał sobie sam domek:lol: ) Będzie nazywał się Ursus i zamieszka z rudo-białym 7-miesięcznym kocurkiem Bananem.Dom jest bez dzieci i mam nadzieję, że nie wróci z adopcji tak jak Santorini.Trzymajcie kciuki cioteczki Quote
KateBono Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Pinatubo wczoraj , a Orizaba dzisiaj pojechały do swoich domków:lol:. Z rudej bandy został tylko Santorini Quote
supergoga Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Ufff nieźle idzie. Oby i Santuś znalazł dom. A czarownic nadal brak i czarne towarzystwo siedzi? Quote
KateBono Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='supergoga']Ufff nieźle idzie. Oby i Santuś znalazł dom. A czarownic nadal brak i czarne towarzystwo siedzi?[/QUOTE] Zrobię mu ogłoszenie na tablicy to ludzie będą dzwonic. Czarna banda ( cztery diablice i jeden diabeł ) tak się u nas zadomowili:evil_lol: ,że nie śpieszno im do swoich domków. A czarownic brak - chyba na Sabat poleciały:evil_lol: Quote
KateBono Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Pinatubo wrócił z adopcji:-(:shake: Biedak wychudzony ( jak trzy dni temu szedł do "domku" to ważył 1,8 kg - dzisiaj go ważyłam i ma 1,5 kg ) i głodny.Kotka rezydentka prawdopodobnie nie dopuszczała go do jedzenia. Trochę jest wystraszony ale to do jutra minie. Quote
KateBono Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Santorini od wczoraj w nowym domku :lol: Quote
ania z poznania Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Kasiu, to który z rudzielców został...? Quote
BeaBono Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 (edited) Pinatubo Edited November 23, 2012 by BeaBono Quote
Recommended Posts