Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałam dziś telefon z okolic Krakowa w sprawie jednej z suniek,pani brzmiała sensownie,jest zdecydowana na adopcję,Ginny przekierowałam na Ciebie żeby podała dane. Dzwoniła? Jak nie to my do niej oddzwonimy

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Wreszcie coś ruszyło:-)A którą sunię sobie upatrzyła?:-)Jak były młodsze to je w miarę rozróżniałam,choć z trudem:evil_lol:Teraz już wcale:evil_lol:

Edited by Zuzka2
Posted

aga38 napisał(a):
Miałam dziś telefon z okolic Krakowa w sprawie jednej z suniek,pani brzmiała sensownie,jest zdecydowana na adopcję,Ginny przekierowałam na Ciebie żeby podała dane. Dzwoniła? Jak nie to my do niej oddzwonimy

Tak dzwoniła do mnie. Też mi się całkiem podobała. Miała się do mnie odezwać na mojego maila. Chciałam wysłać jej zdjęcia pojedyńczych suń aby sobie wybrała i aby nie było pomyłek. Do chwili obecnej się nie odezwała więc jak masz jej telefon to może do niej zadzwoń bo ja niechcący wykasowałam z innymi.

Posted

aga38 napisał(a):
Zadzwoniła do mnie mieszka w bloku w Krakowie,już wiem którą chce choć łatwo nie było:evil_lol:

A co z danymi do karty adopcyjnej?

Posted (edited)

Dziś miałam drugi mail z małopolskiego o suczynki-coś wreszcie ruszyło:-)Wczoraj rano pisała jakaś pani (chyba Sylwia T.),a dziś kolejna:-)

Edited by Zuzka2
Posted

Mam wszystkie dane,Nadja umowy podpisze na miejscu.
Zuzka ja też mailuje z drugą rodzinką z Krakowa w sprawie drugiej białej suni,zobaczymy co z tego wyjdzie. Obyś Zuzka miała rację,oby ruszyło :)

Posted

aga38 napisał(a):
Mam wszystkie dane,Nadja umowy podpisze na miejscu.
Zuzka ja też mailuje z drugą rodzinką z Krakowa w sprawie drugiej białej suni,zobaczymy co z tego wyjdzie. Obyś Zuzka miała rację,oby ruszyło :)

Może ja powinnam odnowić dla swojej czeredy. Dziewczyny, zerknijcie na ogłoszenia Tary, Atosa i Santosa. Może podpowiecie co zmienić w treści, które zdjęcia usunąć.

Posted

Jak dla mnie one wszystkie są jednakowe i z krótkim ogonem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale nieważne,bo ja i tak nie ruszę ogłoszeń,żeby nic nie zamotać:evil_lol:

Posted

Ginn,a która została?;-)
Bo Tonia i Sonia to jak kojarzę klony-różni ich tylko długość ogona:evil_lol:
A Nika to ta dropiata- nakrapiana (w różowe/beżowe plamki).

Posted

aga38 napisał(a):
Ostatnia trzecia sunia ta dropiata tez zaklepana na Kraków

No to nieźle:crazyeye::evil_lol:Musiały zaczekać na swoje 5minut na portalach:evil_lol:I się doczekały-grunt to się nie poddawać:evil_lol:

Posted

[quote name='Zuzka2']Czyli jest już termin wyjazdu?W ten weekend nikt nigdzie nie jedzie?;-)[/QUOTE]

Kraków i Śląsk ustawione na 26 stycznia,może ktoś się jeszcze załapie. Jedzie Nadja ze swojm TZ bo ja lecę do swojego:evil_lol: