Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ginn napisał(a):
No i w tej głuchej ciszy jeden telefon i to dobry telefon. Jak wszystko dobrze pójdzie to jedna z suń pojedzie w piątek do mieszkania w Starachowicach.

I co? Sunia pojechała? (bo piątek dzisiaj;), a jak wiemy w piątek dobry początek...więc może ruszy lawina:roll:?)

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
I co? Sunia pojechała? (bo piątek dzisiaj;), a jak wiemy w piątek dobry początek...więc może ruszy lawina:roll:?)

No, niestety - nie odezwali się.

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Zrobiłam suniom nowy pakiet na Kraków wczoraj-może się któraś załapie na jutrzejszy kurs;-)

Oby tak było. A mojej suni coś robiłaś.

Posted

Ginn napisał(a):
Oby tak było. A mojej suni coś robiłaś.

Ona ma już od dawna,a te białe-też,ale im dorobiłam nowsze,bo poprzednie po 18dniach są już trochę za nisko na morusku;-)

Posted

[quote name='Zuzka2']Ona ma już od dawna,a te białe-też,ale im dorobiłam nowsze,bo poprzednie po 18dniach są już trochę za nisko na morusku;-)[/QUOTE
Bardzo Ci dziękuję. O Tolkę to chyba nie muszę pytać???

Posted

Nie musisz pytać,Ginn:evil_lol:Ja sobie codziennie klepię te ogłoszenia-hurt niesamowity,bo są koty i psy z Kielc, psy z Wąchocka,zwierzyniec od Ciebie:evil_lol:Mam swoją codzienną litanię:evil_lol:Oczywiście wszystkie na ile czas pozwala,ale o żadnym nie zapominam-nie ma opcji:evil_lol:Na morusku jest tak,że ogłoszenia trzeba robić od nowa,bo szybko spadają.Na tablicy i gumtree jest odświeżanie jednym kliknięciem.

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Nie musisz pytać,Ginn:evil_lol:Ja sobie codziennie klepię te ogłoszenia-hurt niesamowity,bo są koty i psy z Kielc, psy z Wąchocka,zwierzyniec od Ciebie:evil_lol:Mam swoją codzienną litanię:evil_lol:Oczywiście wszystkie na ile czas pozwala,ale o żadnym nie zapominam-nie ma opcji:evil_lol:Na morusku jest tak,że ogłoszenia trzeba robić od nowa,bo szybko spadają.Na tablicy i gumtree jest odświeżanie jednym kliknięciem.

Wiem Zuzka, wiem. Ja też odświeżam ogłoszenia. Telefonów słownie "ni adnawo".

Posted

Sunieczki mają super oglądalność na Śląsku-z resztą podobnie jak reszta zwierzyńca:-)Szkoda,że transporty na Śląsk tak rzadko się trafiają,bo to "pojemny" region:evil_lol: i sporo naszych gadów tam zawsze jeździło.Teraz ciężko o złącze tam,to nie wychylam się i rzucam na obrzeża-100km od Kielc,bo na 100km można kogoś zawsze namówić,a na 160-200 (np.Katowice,Zabrze czy Bielsko-już nie:p).

Dziś jakaś osoba z regionu napisała o białą Dosię od agi38,więc trzymam kciuki.Jak na razie żadna z tego miotu nie znalazła domu:roll:

Posted

Zuzka jest tyle psiaków u nas że jak parę znajdzie domki na Śląsk to pojedziemy. Normalne ze nie od razu ale jak ludzie chcą zaczekac te 2 tygodnie to nie ma problemu. Teraz ojedziemy Kraków i Katowice na przyszły weekend (2 grudnia)

Posted

aga38 napisał(a):
Zuzka jest tyle psiaków u nas że jak parę znajdzie domki na Śląsk to pojedziemy. Normalne ze nie od razu ale jak ludzie chcą zaczekac te 2 tygodnie to nie ma problemu. Teraz ojedziemy Kraków i Katowice na przyszły weekend (2 grudnia)

Super,bo ja codziennie dorabiam ogłoszenia,a ponieważ zbiera nam się składzik na Śląsk,to robię też tam i na Kraków,bo chyba Tofik się tam wybiera;-)Ogólnie to codziennie coś i gdzieś dorabiam;-)

Posted

A u kociąt?O te malutkie 3 kicie nikt nie pyta?
Oglądalność mają super,a poza tym codziennie piszą do mnie ludzie o kociaki i średnio 4 osobom dziennie wysyłam i te 3malutki i 3dorosłe:-)

Posted

Zuzka2 napisał(a):
A u kociąt?O te malutkie 3 kicie nikt nie pyta?
Oglądalność mają super,a poza tym codziennie piszą do mnie ludzie o kociaki i średnio 4 osobom dziennie wysyłam i te 3malutki i 3dorosłe:-)

Telefony są - nawet sporo. Z W-wy, Krakowa. Ale wszystkie chcą kota obejrzeć przed podjęciem decyzji i jest im za daleko.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Nadal cisza?:roll:

Ginn,jak sprawa burych kotek?
Bo mamy z p.Anią chętną na parkę małych kociąt,a mamy tylko jednego małego.Pani chciałaby aby jedno kocię było bure:pZałatwiamy właśnie wizytę PA.DS jest za Warszawą.Bierzesz pod uwagę,żeby przekazać tam kicię jeśli wizyta PA wyjdzie pozytywnie?:lol:
Oczywiście nie chodzi mi o zarezerwowanie którejś z kotek,bo od chęci do adopcji daleka droga-czasem na finiszu nic z tego nie wychodzi,ale pytam tak orientacyjnie;-)My wizytę będziemy mieć najpewniej po 15grudnia,więc nie ma sensu rezerwować na tak długo.

Kicie są odrobaczone,odpchlone i zaszczepione?Czy tylko odrobaczone?

Edited by Zuzka2
Posted

[quote name='Zuzka2']Nadal cisza?:roll:

Ginn,jak sprawa burych kotek?
Bo mamy z p.Anią chętną na parkę małych kociąt,a mamy tylko jednego małego.Pani chciałaby aby jedno kocię było bure:pZałatwiamy właśnie wizytę PA.DS jest za Warszawą.Bierzesz pod uwagę,żeby przekazać tam kicię jeśli wizyta PA wyjdzie pozytywnie?:lol:
Oczywiście nie chodzi mi o zarezerwowanie którejś z kotek,bo od chęci do adopcji daleka droga-czasem na finiszu nic z tego nie wychodzi,ale pytam tak orientacyjnie;-)My wizytę będziemy mieć najpewniej po 15grudnia,więc nie ma sensu rezerwować na tak długo.

Kicie są odrobaczone,odpchlone i zaszczepione?Czy tylko odrobaczone?[/QUOTE]
Kociaki są nadal do wzięcia. Są odpchlone, odrobaczone i zaszczepione. Niby jakieś telefony są ale brak decyzji. Jak najbardziej przekazałabym kocię do dobrego domku. Gorzej z transportem.

Posted

[quote name='Zuzka2']19 grudnia Romi jedzie z Kielc do Krakowa za zrzutkę na paliwo.

Ginn,u suczek nadal cisza?
A na Śląsk nikt poza Milutką się nie szykuje?[/QUOTE]
Był interesujący telefon z Katowic w spr. suń ale kobietka nie zdecydowała się jeszcze ostatecznie. Jakaś producentka filmowa.
Na Zawiercie poza Milutką zaklepana ostatnia kociczka.

Posted

[quote name='Ginn']Był interesujący telefon z Katowic w spr. suń ale kobietka nie zdecydowała się jeszcze ostatecznie. Jakaś producentka filmowa.
Na Zawiercie poza Milutką zaklepana ostatnia kociczka.[/QUOTE]
No to super wieści!:-)Mam nadzieję,że zaczekają na kociaki aż trafi nam się jakiś transport tam;-)

Posted

[quote name='Zuzka2']No to super wieści!:-)Mam nadzieję,że zaczekają na kociaki aż trafi nam się jakiś transport tam;-)[/QUOTE]

Też mam taką nadzieję. Ludzie jednak liczą, że koty będą na święta.

Posted

[quote name='Ginn']Też mam taką nadzieję. Ludzie jednak liczą, że koty będą na święta.[/QUOTE]
Aha,czyli nie są w gorącej wodzie kąpani:evil_lol:To dobrze,jak tyle czasu mamy to na pewno coś się znajdzie lub uzbiera skład:lol:

Dziś odnawiałam akurat ogłoszenia na Śląsk i Kraków-Zawiercie prawie po trasie:evil_lol:60km od Krakowa tylko:p

Posted

[quote name='Zuzka2']Aha,czyli nie są w gorącej wodzie kąpani:evil_lol:To dobrze,jak tyle czasu mamy to na pewno coś się znajdzie lub uzbiera skład:lol:

Dziś odnawiałam akurat ogłoszenia na Śląsk i Kraków-Zawiercie prawie po trasie:evil_lol:60km od Krakowa tylko:p[/QUOTE]
Dzięki Zuzka.