Sarunia-Niunia Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Ginn napisał(a):No i w tej głuchej ciszy jeden telefon i to dobry telefon. Jak wszystko dobrze pójdzie to jedna z suń pojedzie w piątek do mieszkania w Starachowicach. I co? Sunia pojechała? (bo piątek dzisiaj;), a jak wiemy w piątek dobry początek...więc może ruszy lawina:roll:?) Quote
Ginn Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):I co? Sunia pojechała? (bo piątek dzisiaj;), a jak wiemy w piątek dobry początek...więc może ruszy lawina:roll:?) No, niestety - nie odezwali się. Quote
Zuzka2 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Zrobiłam suniom nowy pakiet na Kraków wczoraj-może się któraś załapie na jutrzejszy kurs;-) Quote
Ginn Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Zuzka2 napisał(a):Zrobiłam suniom nowy pakiet na Kraków wczoraj-może się któraś załapie na jutrzejszy kurs;-) Oby tak było. A mojej suni coś robiłaś. Quote
Zuzka2 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Ginn napisał(a):Oby tak było. A mojej suni coś robiłaś. Ona ma już od dawna,a te białe-też,ale im dorobiłam nowsze,bo poprzednie po 18dniach są już trochę za nisko na morusku;-) Quote
Ginn Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [quote name='Zuzka2']Ona ma już od dawna,a te białe-też,ale im dorobiłam nowsze,bo poprzednie po 18dniach są już trochę za nisko na morusku;-)[/QUOTE Bardzo Ci dziękuję. O Tolkę to chyba nie muszę pytać??? Quote
Zuzka2 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Nie musisz pytać,Ginn:evil_lol:Ja sobie codziennie klepię te ogłoszenia-hurt niesamowity,bo są koty i psy z Kielc, psy z Wąchocka,zwierzyniec od Ciebie:evil_lol:Mam swoją codzienną litanię:evil_lol:Oczywiście wszystkie na ile czas pozwala,ale o żadnym nie zapominam-nie ma opcji:evil_lol:Na morusku jest tak,że ogłoszenia trzeba robić od nowa,bo szybko spadają.Na tablicy i gumtree jest odświeżanie jednym kliknięciem. Quote
Ginn Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Zuzka2 napisał(a):Nie musisz pytać,Ginn:evil_lol:Ja sobie codziennie klepię te ogłoszenia-hurt niesamowity,bo są koty i psy z Kielc, psy z Wąchocka,zwierzyniec od Ciebie:evil_lol:Mam swoją codzienną litanię:evil_lol:Oczywiście wszystkie na ile czas pozwala,ale o żadnym nie zapominam-nie ma opcji:evil_lol:Na morusku jest tak,że ogłoszenia trzeba robić od nowa,bo szybko spadają.Na tablicy i gumtree jest odświeżanie jednym kliknięciem. Wiem Zuzka, wiem. Ja też odświeżam ogłoszenia. Telefonów słownie "ni adnawo". Quote
Zuzka2 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Sunieczki mają super oglądalność na Śląsku-z resztą podobnie jak reszta zwierzyńca:-)Szkoda,że transporty na Śląsk tak rzadko się trafiają,bo to "pojemny" region:evil_lol: i sporo naszych gadów tam zawsze jeździło.Teraz ciężko o złącze tam,to nie wychylam się i rzucam na obrzeża-100km od Kielc,bo na 100km można kogoś zawsze namówić,a na 160-200 (np.Katowice,Zabrze czy Bielsko-już nie:p). Dziś jakaś osoba z regionu napisała o białą Dosię od agi38,więc trzymam kciuki.Jak na razie żadna z tego miotu nie znalazła domu:roll: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Zaglądam do Malusich i przytulam Je do serducha... trzymam kciuki za dobre adopcje:) Quote
aga38 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Zuzka jest tyle psiaków u nas że jak parę znajdzie domki na Śląsk to pojedziemy. Normalne ze nie od razu ale jak ludzie chcą zaczekac te 2 tygodnie to nie ma problemu. Teraz ojedziemy Kraków i Katowice na przyszły weekend (2 grudnia) Quote
Zuzka2 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 aga38 napisał(a):Zuzka jest tyle psiaków u nas że jak parę znajdzie domki na Śląsk to pojedziemy. Normalne ze nie od razu ale jak ludzie chcą zaczekac te 2 tygodnie to nie ma problemu. Teraz ojedziemy Kraków i Katowice na przyszły weekend (2 grudnia) Super,bo ja codziennie dorabiam ogłoszenia,a ponieważ zbiera nam się składzik na Śląsk,to robię też tam i na Kraków,bo chyba Tofik się tam wybiera;-)Ogólnie to codziennie coś i gdzieś dorabiam;-) Quote
Zuzka2 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Żadnej suczynie się dom nie szykuje?:-) Quote
Ginn Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Zuzka2 napisał(a):Żadnej suczynie się dom nie szykuje?:-) Absolutna cisza w ich sprawie. Quote
Zuzka2 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 A u kociąt?O te malutkie 3 kicie nikt nie pyta? Oglądalność mają super,a poza tym codziennie piszą do mnie ludzie o kociaki i średnio 4 osobom dziennie wysyłam i te 3malutki i 3dorosłe:-) Quote
Ginn Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Zuzka2 napisał(a):A u kociąt?O te malutkie 3 kicie nikt nie pyta? Oglądalność mają super,a poza tym codziennie piszą do mnie ludzie o kociaki i średnio 4 osobom dziennie wysyłam i te 3malutki i 3dorosłe:-) Telefony są - nawet sporo. Z W-wy, Krakowa. Ale wszystkie chcą kota obejrzeć przed podjęciem decyzji i jest im za daleko. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ginn napisał(a):Absolutna cisza w ich sprawie. Oj biedne dziewczynki... aż dziwne, że takie śliczności wciąż sierotkami.... Quote
Zuzka2 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 (edited) Nadal cisza?:roll: Ginn,jak sprawa burych kotek? Bo mamy z p.Anią chętną na parkę małych kociąt,a mamy tylko jednego małego.Pani chciałaby aby jedno kocię było bure:pZałatwiamy właśnie wizytę PA.DS jest za Warszawą.Bierzesz pod uwagę,żeby przekazać tam kicię jeśli wizyta PA wyjdzie pozytywnie?:lol: Oczywiście nie chodzi mi o zarezerwowanie którejś z kotek,bo od chęci do adopcji daleka droga-czasem na finiszu nic z tego nie wychodzi,ale pytam tak orientacyjnie;-)My wizytę będziemy mieć najpewniej po 15grudnia,więc nie ma sensu rezerwować na tak długo. Kicie są odrobaczone,odpchlone i zaszczepione?Czy tylko odrobaczone? Edited December 7, 2012 by Zuzka2 Quote
Ginn Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='Zuzka2']Nadal cisza?:roll: Ginn,jak sprawa burych kotek? Bo mamy z p.Anią chętną na parkę małych kociąt,a mamy tylko jednego małego.Pani chciałaby aby jedno kocię było bure:pZałatwiamy właśnie wizytę PA.DS jest za Warszawą.Bierzesz pod uwagę,żeby przekazać tam kicię jeśli wizyta PA wyjdzie pozytywnie?:lol: Oczywiście nie chodzi mi o zarezerwowanie którejś z kotek,bo od chęci do adopcji daleka droga-czasem na finiszu nic z tego nie wychodzi,ale pytam tak orientacyjnie;-)My wizytę będziemy mieć najpewniej po 15grudnia,więc nie ma sensu rezerwować na tak długo. Kicie są odrobaczone,odpchlone i zaszczepione?Czy tylko odrobaczone?[/QUOTE] Kociaki są nadal do wzięcia. Są odpchlone, odrobaczone i zaszczepione. Niby jakieś telefony są ale brak decyzji. Jak najbardziej przekazałabym kocię do dobrego domku. Gorzej z transportem. Quote
Zuzka2 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 19 grudnia Romi jedzie z Kielc do Krakowa za zrzutkę na paliwo. Ginn,u suczek nadal cisza? A na Śląsk nikt poza Milutką się nie szykuje? Quote
Ginn Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Zuzka2']19 grudnia Romi jedzie z Kielc do Krakowa za zrzutkę na paliwo. Ginn,u suczek nadal cisza? A na Śląsk nikt poza Milutką się nie szykuje?[/QUOTE] Był interesujący telefon z Katowic w spr. suń ale kobietka nie zdecydowała się jeszcze ostatecznie. Jakaś producentka filmowa. Na Zawiercie poza Milutką zaklepana ostatnia kociczka. Quote
Zuzka2 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Ginn']Był interesujący telefon z Katowic w spr. suń ale kobietka nie zdecydowała się jeszcze ostatecznie. Jakaś producentka filmowa. Na Zawiercie poza Milutką zaklepana ostatnia kociczka.[/QUOTE] No to super wieści!:-)Mam nadzieję,że zaczekają na kociaki aż trafi nam się jakiś transport tam;-) Quote
Ginn Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='Zuzka2']No to super wieści!:-)Mam nadzieję,że zaczekają na kociaki aż trafi nam się jakiś transport tam;-)[/QUOTE] Też mam taką nadzieję. Ludzie jednak liczą, że koty będą na święta. Quote
Zuzka2 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Ginn']Też mam taką nadzieję. Ludzie jednak liczą, że koty będą na święta.[/QUOTE] Aha,czyli nie są w gorącej wodzie kąpani:evil_lol:To dobrze,jak tyle czasu mamy to na pewno coś się znajdzie lub uzbiera skład:lol: Dziś odnawiałam akurat ogłoszenia na Śląsk i Kraków-Zawiercie prawie po trasie:evil_lol:60km od Krakowa tylko:p Quote
Ginn Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='Zuzka2']Aha,czyli nie są w gorącej wodzie kąpani:evil_lol:To dobrze,jak tyle czasu mamy to na pewno coś się znajdzie lub uzbiera skład:lol: Dziś odnawiałam akurat ogłoszenia na Śląsk i Kraków-Zawiercie prawie po trasie:evil_lol:60km od Krakowa tylko:p[/QUOTE] Dzięki Zuzka. Quote
Recommended Posts