Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuzka2 napisał(a):
O jak fajnie:-)Nawet na to jedno ogłoszenie będzie można wydać 3;-)

Zeby tylko ktoś raczył zadzwonić. Ciekawe czy Aga ma jakieś telefony w sprawie szczyli. U niej są kolejne 3, też podobno identyczne jak moje.

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ginn napisał(a):
Zeby tylko ktoś raczył zadzwonić. Ciekawe czy Aga ma jakieś telefony w sprawie szczyli. U niej są kolejne 3, też podobno identyczne jak moje.

Aga jeszcze nie wstawiała zdjęć,ale u nich też zastój-nawet 3 pieski docelowo małe (szczeniaki) niewydane,a ogłoszenia są od dawna.Dziś i wczoraj sporo dorabiałam i odnawiałam,więc może tym razem będzie efekt:roll:

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Aga jeszcze nie wstawiała zdjęć,ale u nich też zastój-nawet 3 pieski docelowo małe (szczeniaki) niewydane,a ogłoszenia są od dawna.Dziś i wczoraj sporo dorabiałam i odnawiałam,więc może tym razem będzie efekt:roll:

Dzwoniła kobietka spod Krakowa w spr. białej suni. Brzmi dobrze. W sobotę wyślę jej zdjęcia suniek. Może Alik nie będzie sam jechał.

Posted

Ginn napisał(a):
Dzwoniła kobietka spod Krakowa w spr. białej suni. Brzmi dobrze. W sobotę wyślę jej zdjęcia suniek. Może Alik nie będzie sam jechał.

Byłoby super!:-)
Ginn,jeśli miałabyś transport do Krk,to od nas 2koty się szykują-chętnie się przyłączymy (o ile wizyty się zdążą zrobić szybko;-))

A jeśli byś potrzebowała transportu do Krk lub Wa-wy-to jedzie osoba 31.10 i 2.11.-dni robocze,odbiór zwierzaków w godzinach około południowych-nie każdemu pasuje,ale zawsze można brać pod uwagę:-)

Aha,tylko dziewczyna raczej pisze się na małe stworzonka do zabrania;-)

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Byłoby super!:-)
Ginn,jeśli miałabyś transport do Krk,to od nas 2koty się szykują-chętnie się przyłączymy (o ile wizyty się zdążą zrobić szybko;-))

A jeśli byś potrzebowała transportu do Krk lub Wa-wy-to jedzie osoba 31.10 i 2.11.-dni robocze,odbiór zwierzaków w godzinach około południowych-nie każdemu pasuje,ale zawsze można brać pod uwagę:-)

Aha,tylko dziewczyna raczej pisze się na małe stworzonka do zabrania;-)

Za jakieś 10 dni do 14 do Krakowa chyba pojedzie Nadja z Alikiem - to się przecież dogadacie.

Posted

Ginn napisał(a):
Za jakieś 10 dni do 14 do Krakowa chyba pojedzie Nadja z Alikiem - to się przecież dogadacie.

O.K.:-)Bo myślałam,że transport się szykuje w ten weekend;-)

Posted (edited)

Być może ja będę w ten weekend jechała do Krakowa, konkretnie w niedziele, jeśli będę mogła coś wziąć to dam znać. Jeszcze nie wiem czym i czy w ogóle, ale będę w kontakcie przed wyjazdem.
Wygląda na to, ze mimo aury będziemy jechać jutro do Krakowa, TZ zgodził się by zabrać jakąś "drobnice".

Edited by Ancyk
Posted

Ginn,trochę się zamotałam w mailach i zrozumiałam,że są u Ciebie 3 sunieczki-wszystkie niemal identyczne:evil_lol:Ale przecież są 2:p
Możesz mi napisać,którą zdublowałam?
Chyba zdjęcia 1 i 2 to jedna i ta sama sunia?:evil_lol:
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-10tyg-BIALE-W-BR-ZOWE-PLAMKI-3suczki-B-D-REDNIE-W0QQAdIdZ426551888

Zaraz zedytuję liczbę,ale jakby byli chętni na więcej białych to u agi38 jest biała Dosia:evil_lol: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-DOSIA-10tyg-KOTOLUBNA-DOMOWA-SUCZKA-B-DZIE-REDNIA-W0QQAdIdZ426097697

Posted

[quote name='Zuzka2']Ginn,trochę się zamotałam w mailach i zrozumiałam,że są u Ciebie 3 sunieczki-wszystkie niemal identyczne:evil_lol:Ale przecież są 2:p
Możesz mi napisać,którą zdublowałam?
Chyba zdjęcia 1 i 2 to jedna i ta sama sunia?:evil_lol:
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-10tyg-BIALE-W-BR-ZOWE-PLAMKI-3suczki-B-D-REDNIE-W0QQAdIdZ426551888

Zaraz zedytuję liczbę,ale jakby byli chętni na więcej białych to u agi38 jest biała Dosia:evil_lol: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-DOSIA-10tyg-KOTOLUBNA-DOMOWA-SUCZKA-B-DZIE-REDNIA-W0QQAdIdZ426097697
Ha,ha,ha.....
Zuzka - są trzy. Jedna została z trójki, którą ogłaszałaś i dwie doszły. One są tak do siebie podobne. W mailach wszystko ok. Właśnie dlatego wysyłałam Ci osobne maile na każdą suńkę.

Posted (edited)

A to wesoło:evil_lol:Byłam pewna,że jedna do Ciebie dojechała Ginn,a 3 do agi38:pNo to znów zedytuję i będą 3klony:evil_lol:

Wstawiam fotki:

TONIA:

SONIA:

Edited by Zuzka2
Posted

Zuzka2 napisał(a):
No faktycznie:evil_lol:
A Nika chyba dropiata (?):lol:

Tonia ma dwie łatki na grzbiecie a Sonia trzy ciemniejsze. Nika ma bardzo ciekawe umaszczenie - przez biel przebija róż.

Posted

Suczynki mają naprawdę fajną oglądalność:-)Chyba działa magia bajki "Reksio":evil_lol:Psiaki w przewadze białe są zawsze w modzie;)

Dzwonią o nie jacyś rozsądni ludzie,Ginn?I czy w ogóle ktoś dzwoni?;)

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Suczynki mają naprawdę fajną oglądalność:-)Chyba działa magia bajki "Reksio":evil_lol:Psiaki w przewadze białe są zawsze w modzie;)

Dzwonią o nie jacyś rozsądni ludzie,Ginn?I czy w ogóle ktoś dzwoni?;)

Nikt zupełnie nikt. Parę dni temu miałam maila ale nagle przestali dawać znak życia.

Posted

Ginn, w razie potrzeby transportów: Ancyk coś wspomniała o Wa-wie,ale nie znam szczegółów,a w sb lub ndz najpewniej Wąchock wyrusza na Kraków:-)
Znajoma znalazła w lesie wczoraj 2 szczeniaki-wielkie miśki białe z czarnymi łatkami-psiaki będą prawdopodobnie ogromne w dorosłości.Obecnie mają 3-4mies. i są potężne; przypominają trochę jakieś benkowate stworzenie;-)Oczywiście,żeby było śmieszniej-kobieta mieszka w małym mieszkanku w bloku i ma już na DT chyba z 10kotów+swoje zoo w tym psa...Koszmar:shake:
Wkleję zdjęcia jak tylko zgram z telefonu.

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Ginn, w razie potrzeby transportów: Ancyk coś wspomniała o Wa-wie,ale nie znam szczegółów,a w sb lub ndz najpewniej Wąchock wyrusza na Kraków:-)
Znajoma znalazła w lesie wczoraj 2 szczeniaki-wielkie miśki białe z czarnymi łatkami-psiaki będą prawdopodobnie ogromne w dorosłości.Obecnie mają 3-4mies. i są potężne; przypominają trochę jakieś benkowate stworzenie;-)Oczywiście,żeby było śmieszniej-kobieta mieszka w małym mieszkanku w bloku i ma już na DT chyba z 10kotów+swoje zoo w tym psa...Koszmar:shake:
Wkleję zdjęcia jak tylko zgram z telefonu.

Tak pamiętam o tych transportach zwłaszcza,że na Kraków ma jechać Alik.
Nasuwa mi się ciągle na myśl stare oklepane ale wiecznie aktualne powiedzenie "Masz miękkie serce to miej twardą d..ę".

Posted

I jaki odzew ws suczek?Bo codziennie im dorabiam jakieś nowe ogłoszenia:-)
Na Warszawę na razie nie mam złącza,ale za to 3,a może nawet 6 kotów do wywiezienia tam:evil_lol:

Posted

Zuzka2 napisał(a):
I jaki odzew ws suczek?Bo codziennie im dorabiam jakieś nowe ogłoszenia:-)
Na Warszawę na razie nie mam złącza,ale za to 3,a może nawet 6 kotów do wywiezienia tam:evil_lol:

Żadnego, słownie żadnego telefonu. Dlatego prosiłam Cię o umieszczanie w ogłoszeniach dwóch telefonów. Zaczynam podejrzewać, że może u mnie szwankuje zasięg komórki. W końcu jestem już w lesie.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Zuzka2']Dziś zrobiłam zwierzynie stąd i od agi38 kampanię na Śląsk:-)Tarę i Pluta też tam rzuciłam:-)[/QUOTE]
Dzięki Zuzka. Ja nie miałam ani jednego telefonu w sprawie adopcji ani psa ani kota.

Posted

No i w tej głuchej ciszy jeden telefon i to dobry telefon. Jak wszystko dobrze pójdzie to jedna z suń pojedzie w piątek do mieszkania w Starachowicach.

Posted

[quote name='Ginn']No i w tej głuchej ciszy jeden telefon i to dobry telefon. Jak wszystko dobrze pójdzie to jedna z suń pojedzie w piątek do mieszkania w Starachowicach.[/QUOTE]

To jednak coś ruszyło:-)I to znów nasz region:multi:Od agi38 też kilka szczeniaków znalazło domy po sąsiedzku:-)