Ginn Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Zuzka2 napisał(a):O jak fajnie:-)Nawet na to jedno ogłoszenie będzie można wydać 3;-) Zeby tylko ktoś raczył zadzwonić. Ciekawe czy Aga ma jakieś telefony w sprawie szczyli. U niej są kolejne 3, też podobno identyczne jak moje. Quote
Zuzka2 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Ginn napisał(a):Zeby tylko ktoś raczył zadzwonić. Ciekawe czy Aga ma jakieś telefony w sprawie szczyli. U niej są kolejne 3, też podobno identyczne jak moje. Aga jeszcze nie wstawiała zdjęć,ale u nich też zastój-nawet 3 pieski docelowo małe (szczeniaki) niewydane,a ogłoszenia są od dawna.Dziś i wczoraj sporo dorabiałam i odnawiałam,więc może tym razem będzie efekt:roll: Quote
Ginn Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Zuzka2 napisał(a):Aga jeszcze nie wstawiała zdjęć,ale u nich też zastój-nawet 3 pieski docelowo małe (szczeniaki) niewydane,a ogłoszenia są od dawna.Dziś i wczoraj sporo dorabiałam i odnawiałam,więc może tym razem będzie efekt:roll: Dzwoniła kobietka spod Krakowa w spr. białej suni. Brzmi dobrze. W sobotę wyślę jej zdjęcia suniek. Może Alik nie będzie sam jechał. Quote
Zuzka2 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Ginn napisał(a):Dzwoniła kobietka spod Krakowa w spr. białej suni. Brzmi dobrze. W sobotę wyślę jej zdjęcia suniek. Może Alik nie będzie sam jechał. Byłoby super!:-) Ginn,jeśli miałabyś transport do Krk,to od nas 2koty się szykują-chętnie się przyłączymy (o ile wizyty się zdążą zrobić szybko;-)) A jeśli byś potrzebowała transportu do Krk lub Wa-wy-to jedzie osoba 31.10 i 2.11.-dni robocze,odbiór zwierzaków w godzinach około południowych-nie każdemu pasuje,ale zawsze można brać pod uwagę:-) Aha,tylko dziewczyna raczej pisze się na małe stworzonka do zabrania;-) Quote
Ginn Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Zuzka2 napisał(a):Byłoby super!:-) Ginn,jeśli miałabyś transport do Krk,to od nas 2koty się szykują-chętnie się przyłączymy (o ile wizyty się zdążą zrobić szybko;-)) A jeśli byś potrzebowała transportu do Krk lub Wa-wy-to jedzie osoba 31.10 i 2.11.-dni robocze,odbiór zwierzaków w godzinach około południowych-nie każdemu pasuje,ale zawsze można brać pod uwagę:-) Aha,tylko dziewczyna raczej pisze się na małe stworzonka do zabrania;-) Za jakieś 10 dni do 14 do Krakowa chyba pojedzie Nadja z Alikiem - to się przecież dogadacie. Quote
Zuzka2 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Ginn napisał(a):Za jakieś 10 dni do 14 do Krakowa chyba pojedzie Nadja z Alikiem - to się przecież dogadacie. O.K.:-)Bo myślałam,że transport się szykuje w ten weekend;-) Quote
Ginn Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Zuzka2 napisał(a):O.K.:-)Bo myślałam,że transport się szykuje w ten weekend;-) Nie, o tym weekendzie nic nie wiem. Quote
Ancyk Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 (edited) Być może ja będę w ten weekend jechała do Krakowa, konkretnie w niedziele, jeśli będę mogła coś wziąć to dam znać. Jeszcze nie wiem czym i czy w ogóle, ale będę w kontakcie przed wyjazdem. Wygląda na to, ze mimo aury będziemy jechać jutro do Krakowa, TZ zgodził się by zabrać jakąś "drobnice". Edited October 27, 2012 by Ancyk Quote
Zuzka2 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Ginn,trochę się zamotałam w mailach i zrozumiałam,że są u Ciebie 3 sunieczki-wszystkie niemal identyczne:evil_lol:Ale przecież są 2:p Możesz mi napisać,którą zdublowałam? Chyba zdjęcia 1 i 2 to jedna i ta sama sunia?:evil_lol: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-10tyg-BIALE-W-BR-ZOWE-PLAMKI-3suczki-B-D-REDNIE-W0QQAdIdZ426551888 Zaraz zedytuję liczbę,ale jakby byli chętni na więcej białych to u agi38 jest biała Dosia:evil_lol: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-DOSIA-10tyg-KOTOLUBNA-DOMOWA-SUCZKA-B-DZIE-REDNIA-W0QQAdIdZ426097697 Quote
Ginn Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 [quote name='Zuzka2']Ginn,trochę się zamotałam w mailach i zrozumiałam,że są u Ciebie 3 sunieczki-wszystkie niemal identyczne:evil_lol:Ale przecież są 2:p Możesz mi napisać,którą zdublowałam? Chyba zdjęcia 1 i 2 to jedna i ta sama sunia?:evil_lol: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-10tyg-BIALE-W-BR-ZOWE-PLAMKI-3suczki-B-D-REDNIE-W0QQAdIdZ426551888 Zaraz zedytuję liczbę,ale jakby byli chętni na więcej białych to u agi38 jest biała Dosia:evil_lol: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-DOSIA-10tyg-KOTOLUBNA-DOMOWA-SUCZKA-B-DZIE-REDNIA-W0QQAdIdZ426097697 Ha,ha,ha..... Zuzka - są trzy. Jedna została z trójki, którą ogłaszałaś i dwie doszły. One są tak do siebie podobne. W mailach wszystko ok. Właśnie dlatego wysyłałam Ci osobne maile na każdą suńkę. Quote
Zuzka2 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 (edited) A to wesoło:evil_lol:Byłam pewna,że jedna do Ciebie dojechała Ginn,a 3 do agi38:pNo to znów zedytuję i będą 3klony:evil_lol: Wstawiam fotki: TONIA: SONIA: Edited October 29, 2012 by Zuzka2 Quote
Ginn Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Serdecznie dziękuję Zuzka. Te dwie małe klony różnią się m.in długością ogonka. Pierwsza - Tonia ma króciutki ogonek. Quote
Zuzka2 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 No faktycznie:evil_lol: A Nika chyba dropiata (?):lol: Quote
Ginn Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Zuzka2 napisał(a):No faktycznie:evil_lol: A Nika chyba dropiata (?):lol: Tonia ma dwie łatki na grzbiecie a Sonia trzy ciemniejsze. Nika ma bardzo ciekawe umaszczenie - przez biel przebija róż. Quote
Zuzka2 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Suczynki mają naprawdę fajną oglądalność:-)Chyba działa magia bajki "Reksio":evil_lol:Psiaki w przewadze białe są zawsze w modzie;) Dzwonią o nie jacyś rozsądni ludzie,Ginn?I czy w ogóle ktoś dzwoni?;) Quote
Ginn Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Zuzka2 napisał(a):Suczynki mają naprawdę fajną oglądalność:-)Chyba działa magia bajki "Reksio":evil_lol:Psiaki w przewadze białe są zawsze w modzie;) Dzwonią o nie jacyś rozsądni ludzie,Ginn?I czy w ogóle ktoś dzwoni?;) Nikt zupełnie nikt. Parę dni temu miałam maila ale nagle przestali dawać znak życia. Quote
Zuzka2 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Ginn, w razie potrzeby transportów: Ancyk coś wspomniała o Wa-wie,ale nie znam szczegółów,a w sb lub ndz najpewniej Wąchock wyrusza na Kraków:-) Znajoma znalazła w lesie wczoraj 2 szczeniaki-wielkie miśki białe z czarnymi łatkami-psiaki będą prawdopodobnie ogromne w dorosłości.Obecnie mają 3-4mies. i są potężne; przypominają trochę jakieś benkowate stworzenie;-)Oczywiście,żeby było śmieszniej-kobieta mieszka w małym mieszkanku w bloku i ma już na DT chyba z 10kotów+swoje zoo w tym psa...Koszmar:shake: Wkleję zdjęcia jak tylko zgram z telefonu. Quote
Ginn Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Zuzka2 napisał(a):Ginn, w razie potrzeby transportów: Ancyk coś wspomniała o Wa-wie,ale nie znam szczegółów,a w sb lub ndz najpewniej Wąchock wyrusza na Kraków:-) Znajoma znalazła w lesie wczoraj 2 szczeniaki-wielkie miśki białe z czarnymi łatkami-psiaki będą prawdopodobnie ogromne w dorosłości.Obecnie mają 3-4mies. i są potężne; przypominają trochę jakieś benkowate stworzenie;-)Oczywiście,żeby było śmieszniej-kobieta mieszka w małym mieszkanku w bloku i ma już na DT chyba z 10kotów+swoje zoo w tym psa...Koszmar:shake: Wkleję zdjęcia jak tylko zgram z telefonu. Tak pamiętam o tych transportach zwłaszcza,że na Kraków ma jechać Alik. Nasuwa mi się ciągle na myśl stare oklepane ale wiecznie aktualne powiedzenie "Masz miękkie serce to miej twardą d..ę". Quote
Zuzka2 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 I jaki odzew ws suczek?Bo codziennie im dorabiam jakieś nowe ogłoszenia:-) Na Warszawę na razie nie mam złącza,ale za to 3,a może nawet 6 kotów do wywiezienia tam:evil_lol: Quote
Ginn Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Zuzka2 napisał(a):I jaki odzew ws suczek?Bo codziennie im dorabiam jakieś nowe ogłoszenia:-) Na Warszawę na razie nie mam złącza,ale za to 3,a może nawet 6 kotów do wywiezienia tam:evil_lol: Żadnego, słownie żadnego telefonu. Dlatego prosiłam Cię o umieszczanie w ogłoszeniach dwóch telefonów. Zaczynam podejrzewać, że może u mnie szwankuje zasięg komórki. W końcu jestem już w lesie. Quote
Zuzka2 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Dziś zrobiłam zwierzynie stąd i od agi38 kampanię na Śląsk:-)Tarę i Pluta też tam rzuciłam:-) Quote
Ginn Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='Zuzka2']Dziś zrobiłam zwierzynie stąd i od agi38 kampanię na Śląsk:-)Tarę i Pluta też tam rzuciłam:-)[/QUOTE] Dzięki Zuzka. Ja nie miałam ani jednego telefonu w sprawie adopcji ani psa ani kota. Quote
Ginn Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 No i w tej głuchej ciszy jeden telefon i to dobry telefon. Jak wszystko dobrze pójdzie to jedna z suń pojedzie w piątek do mieszkania w Starachowicach. Quote
Zuzka2 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Ginn']No i w tej głuchej ciszy jeden telefon i to dobry telefon. Jak wszystko dobrze pójdzie to jedna z suń pojedzie w piątek do mieszkania w Starachowicach.[/QUOTE] To jednak coś ruszyło:-)I to znów nasz region:multi:Od agi38 też kilka szczeniaków znalazło domy po sąsiedzku:-) Quote
Recommended Posts