Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczylki czują się świetnie. Ja trochę mniej. Jedzą bez przerwy - no i co po jedzeniu robią??? Wiadomo. Latam z mopem, a po nocy co się dzieje - to nie muszę wspominać.
A tak przy okazji - ma ktoś patent na to jak się pozbywać brzydkich zapachów po psach???.

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ściskam śliczne szczylki♥♥♥!!!
Ja, jak miałam problem z moim jamniorem (9 m-cy sikał mi po domu), to po... ścierałam wodą z octem...
Wiem też, że jest taki preparat z dr Seidla - Maskol: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=2125 (usuwa odór po sikaniu, znaczeniu itp)
i podobny preparat też z dr Seidla - Replex: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=2123 (zapobiega np sikaniu, znaczeniu)

Posted

Informuje,że Ginn ma do końca przyszłego tygodnia komputer w naprawie. nie bedzie jej na dogo... Jest też dobra wiadomość. Wczoraj wieczorem szczeniak-piesek pojechał do Ostrowca Swiętokrzyskiego.Trafił do dobrego domu.

Posted

[quote name='strega']Informuje,że Ginn ma do końca przyszłego tygodnia komputer w naprawie. nie bedzie jej na dogo... Jest też dobra wiadomość. Wczoraj wieczorem szczeniak-piesek pojechał do Ostrowca Swiętokrzyskiego.Trafił do dobrego domu.[/QUOTE]

I znów nasz region:-)Super!:-)To 2 sunieczki czekają:-)Reszta na zewnątrz...:roll:

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Czy Ginn wraca na wątek dziś czy w następny piątek?:roll:

Co słychać u suczek-nic im się nie szykuje?;)
Niestety nic nie wiem, bo ja cały tydzień w rozjazdach byłam ale spróbuje się czegoś dowiedzieć.

Posted

Jeśli chodzi o suczki , to podobno jakieś 3 telefony z Rrzeszowa były, ale jak Ginn powiedziała ,że na koniec miesiaca będzie transport, to powiedzieli,że się zastanowią jeszcze. Ginn nie ma jeszcze dostepu do internetu przez kolejny tydzień.

Posted

strega napisał(a):
Wczoraj sunia ta mniejsza ciemniejsza pojechała do Krakowa!

Super!:-)Pomalutku,ale do przodu:-)
A mnie się najbardziej ta najjaśniejsza sunia podoba-myślałam,że to ona z całej trójki jako pierwsza znajdzie domek:-)

Posted

Ginn napisał(a):
Hej Ciotki - już jestem. Mam nadzieję, że już na dłużej.

No nareszcie Ginn wróciłaś:-)Nie wyobrażam sobie 2 tygodni bez neta-to wieczność;-)

Posted

Zuzka2 napisał(a):
No nareszcie Ginn wróciłaś:-)Nie wyobrażam sobie 2 tygodni bez neta-to wieczność;-)

Podobno człowiek nie świnia - wszystko wytrzyma.

Posted

aga38 napisał(a):
Dzisiaj do Ginny dojechała następna sunia,kolejne 3 są u mnie więc dziewczyny bezpieczne,teraz tylko domków potrzebujemy

To zamawiam fotki:-)

Posted

aga38 napisał(a):
Dzisiaj do Ginny dojechała następna sunia,kolejne 3 są u mnie więc dziewczyny bezpieczne,teraz tylko domków potrzebujemy

No to ekstra. Fajnie, że dziewczyny bezpieczne bo z DS to niestety krucho. Zdjęcia swoim porobię jak tylko oswoję się z nowym sprzętem.