Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Ale Śliczności. Takie maluszki pewnie domek szybko znajdą, tylko żeby był to domek na zawsze, a nie na ten czas, kiedy będą malusie, puchate i słodkie:loveu:...[/QUOTE]
Robi się wszystko aby znaleźć jak najlepszy dom.

Posted

[quote name='__Lara']śliczne. Znajdę czas - muszę - i dorobię trochę ogłoszeń. Trzeba pomóc reszcie.[/QUOTE]

Właśnie - czas goni bo zapowiadają zimno.

Posted

Zrobiłam dzisiaj maluchom które zostały szybkie fotki przy okazji tępienia pasożytów,jutro postaram sie je wstawić dla orientacji. Mamusia już po sterylce,zostaje u ludzi którzy zaopiekowali sie gromadką,ludzie bardzo w porzadku suni bedzie tam dobrze,śliczna jest

Posted

Ciekawa jestem jak mamuśka wygląda:-)Bo maluchy śliczniutkie:loveu:
Udało mi się ogłosić je na region,Radom i Kraków.
Czy może im ktoś zrobić tablicę na Radom i/lub Warszawę?Ja nie mam możliwości; tablica wprowadziła taki rygor,że z trudem udaje się ogłosić zwierzynę na 2 regiony.Pisałam do nich,żeby zmienili zasady dla działu zwierząt,wyjaśniłam,że dla fundacji i osób adoptujących lokalizacja nie ma znaczenia,a dla zwierząt ogłoszenia na kilka regionów mają kolosalne znaczenie,ale nie ma opcji-ogłoszenia lokalne i koniec:mad:

Posted

[quote name='mgie']Ginn odpisałaś mi na PW, a musisz to zrobić na maila zainteresowanych.

Przesyłam ci adresy do kolejnych 2 chętnych.[/QUOTE]
Dzięki mgie - faktycznie, poputało mi się. Już wysłałam maile na 4 adresy od Ciebie.

Posted

[quote name='Zuzka2']Ciekawa jestem jak mamuśka wygląda:-)Bo maluchy śliczniutkie:loveu:
Udało mi się ogłosić je na region,Radom i Kraków.
Czy może im ktoś zrobić tablicę na Radom i/lub Warszawę?Ja nie mam możliwości; tablica wprowadziła taki rygor,że z trudem udaje się ogłosić zwierzynę na 2 regiony.Pisałam do nich,żeby zmienili zasady dla działu zwierząt,wyjaśniłam,że dla fundacji i osób adoptujących lokalizacja nie ma znaczenia,a dla zwierząt ogłoszenia na kilka regionów mają kolosalne znaczenie,ale nie ma opcji-ogłoszenia lokalne i koniec:mad:[/QUOTE]

Mamuśka też jest śliczna. Miałam trzy telefony w sprawie tylko pieska - nic porywającego.

Posted

[quote name='strega']Ja zrobiłam dzisiaj tablice na Radom ogłoszenie jest jeszcze w sprawdzeniu. Zrobiłam tez na Warszawacity.pl[/QUOTE]

Dzięki strega.

Posted

[quote name='Zuzka2']Mamy 7.10 transport do Rzeszowa,więc rzuciłam tam towarzystwo:-)[/QUOTE]

Miałam telefon z Nowego Sącza ale był, jak na mój gust, bardzo roszczeniowy. "Dostawa" szczeniaka do domu bo nie ma innych możliwości. A co będzie jak z małym trzeba będzie do weta - nie pojadą bo nie ma możliwości????

Posted

[quote name='Ginn']Miałam telefon z Nowego Sącza ale był, jak na mój gust, bardzo roszczeniowy. "Dostawa" szczeniaka do domu bo nie ma innych możliwości. A co będzie jak z małym trzeba będzie do weta - nie pojadą bo nie ma możliwości????[/QUOTE]
Z Nowego Sącza jest tylko 90km do Krakowa.Część ogłoszeń stoi na Kraków,oddzwaniają na ogłoszenia krakowskie i dziwią się,że nie ma opcji dostawy:razz:Co za ludzie:razz:

Posted

[quote name='Zuzka2']Z Nowego Sącza jest tylko 90km do Krakowa.Część ogłoszeń stoi na Kraków,oddzwaniają na ogłoszenia krakowskie i dziwią się,że nie ma opcji dostawy:razz:Co za ludzie:razz:[/QUOTE]
Jak do tej pory to szczylki nie mają wielkiego szczęścia. Albo dzwonią z Krakowa lub W-wy, ale dojechać nie chcą a jednocześnie chcą obejrzeć - więc transport odpada. Dzwonią również z okolic tzn. Starachowic i BODZENTYNA - do budy.

Posted

[quote name='Zuzka2']Dziś im dorabiałam Kraków:pNa początku zawsze jest pod górkę,ale będzie dobrze:lol:[/QUOTE]
Znów dwa kretyńskie telefony spod Ostrowca.

Posted

[quote name='Ginn']Znów dwa kretyńskie telefony spod Ostrowca.[/QUOTE]
Nasz region ma niestety swoje uroki:diabloti:Ale poprzednia parka szczeniąt-chyba Lenek i Lenka została w regionie o ile się nie mylę (?).Też na początku nie było odzewu z ogłoszeń albo był nieodpowiedni-a zdjęcia miały fajne i ładniutkie były psiaki.Dorobię im dziś parę ogłoszeń;)

Posted

[quote name='Zuzka2']Nasz region ma niestety swoje uroki:diabloti:Ale poprzednia parka szczeniąt-chyba Lenek i Lenka została w regionie o ile się nie mylę (?).Też na początku nie było odzewu z ogłoszeń albo był nieodpowiedni-a zdjęcia miały fajne i ładniutkie były psiaki.Dorobię im dziś parę ogłoszeń;)[/QUOTE]
To prawda. Z poprzednimi też tak było, że najpierw dzwonili jacyś popaprańcy. Oby i z tymi tak było bo ciągle myślę o tych w polu.