Jola_K Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 dziekujemy za dobre wiesci :) Hooki wyglada super! znalazl dobry dom! to wzorcowa adopcja :) pozdrawiam Quote
Ula_czarnuszka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Dzięki za wieści z pierwszej ręki, Javor :cool3: Baaardzo się cieszymy, że jest Wam razem dobrze i Hooki tak świetnie się zaadoptował :multi: Ta adopcja utwierdziła mnie w przekonaniu, że te psy (husky i podobne) powinny trafiać do miłośników rasy, którzy potrafią sprostać ich wymaganiom, bo tylko wtedy są szczęśliwe .. psy i ich ludzie chyba też :loveu: Quote
Javor3 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Wiem że dawno mnie tutaj nie było, sorry dla tych kto śledzi ten wątek. Hooky ma się dobrze, zadomowił się na dobre, ma nawet panią i jest strasznie zazdrosny, nie o mnie a o swoją panią. Nie wiem czy wytrzymam taką konkuręcję.:angryy:. Może się uda. Hooky zmienił się nie do poznania. Ma ładną, gęstą, zimową sierść. Postaram się niebawem zamieścić nowe fotki, muszę się tylko dowiedzieć jak to zrobić. Pozdrawiam. Quote
Ula_czarnuszka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witaj, witaj ! Miło Cię znów widzieć/czytać :razz: Instrukcja wstawiania zdjęć krok po kroku jest tu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8359596&postcount=26 Czekamy:lol: Quote
Ula_czarnuszka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Oooo, Hookie się w Javorowym awatarku pojawił:loveu: Czekamy na więcej zdjęć.. Wiem, wiem, uciążliwi jesteśmy:eviltong: Quote
Ula_czarnuszka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Dzieki Javor za zdjęcia:razz: To już chyba rok minął odkąd Hookie zawitał do Ciebie.. To był dobry wybór:loveu: Quote
Javor3 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No co prawda kury wykończył ale to i tak było nieuniknione:mad:. Może to te porcje rosołowe, które jadał, spowodowały że zagustował w drobiu...W każdym razie bardzo się cieszę, że w końcu mam Hasia. Pozdrawiamy wszystkich... A to filmik.... http://pl.youtube.com/watch?v=37UDUDmsT_4 Quote
Seaside Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 świetny :) - szkoda, że taki krótki :razz: Quote
Ula_czarnuszka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Javor3 napisał(a):No co prawda kury wykończył ale to i tak było nieuniknione:mad:. Pomyśl o tym tak... odwalił za ciebie przykrą część przygotowania rosołu :evil_lol: Javor3 napisał(a):A to filmik.... http://pl.youtube.com/watch?v=37UDUDmsT_4 Więciej, więcej :razz: Quote
Javor3 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Nie wiem czy jeszcze ktoś zagląda na ten wątek, jeśli tak to pozdrawiam wszystkich i zapraszam do zobaczenia naszych fotek. Pozdrawiam wszystkich którzy się przyczynili do tego że Hooky trafił do mnie. Quote
Ula_czarnuszka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Jasne, że zaglądamy:p Dzięki za nowe fotki, oglądałam uśmiechając się do monitora :))) Pozdrowienia dla Kasi (wygląda na to, że Hookie został "kupiony":loveu:) i drapanko we właściwe miejsce dla futrzaka:razz: Czasami się zastanawiam nad jego historią... jak znalazł się na ulicy? chęć przygód? 'zew krwi" czy może przyjechał w gromadzie zaprzęgowców, dał nóżkę na jakimś popasie i się zgubił... A może mordował drób sąsiadom i właściciel się go pozbył... Nigdy się nie dowiemy. Miał szczęście, że od losu dostał Ciebie! Zawsze z przyjemnościa przeczytam i zobaczę :razz:, co u Was nowego. Quote
Javor3 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 To miłe co piszesz, ja też się cieszę. Też się nad tym zastanawiałem, jedno jest dla mnie jasne że dbali o niego właściciele. Nie załatwia się w domu, po wejściu do ogrodu czeka aż sie go wypnie ze smyczy, reaguje na siad (z oporami), reaguje na komendy (ho, dzi, hooo). Myślę że komuś po prostu uciekł (mi też parę razy to zrobił) albo ktoś sobie z nim nie poradził. Fakt, że jest upierdliwy jak się nie wybiega ale taka uroda rasy i jak ktoś bierze takiego psa to musi się z tym liczyć, wszyscy jednak wiemy że jest inaczej. Psa się kupuje dla urody nie zwracając uwagi na charakter. Pozdrawiam Javor Quote
Jola_K Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 super album :) Hooky najwyrazniej spedza czas tak jak lubi - wypieknial :loveu: takie zakonczenia ciesza :) pozdrawiam ps w Jaworzu w ub piatek zaliczylam przeprawe przez wielkie sniegi i podjazdy, ciezko bylo ale jakos sie udalo wyjsc calo z opresji Quote
Recommended Posts