Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za wieści z pierwszej ręki, Javor :cool3:
Baaardzo się cieszymy, że jest Wam razem dobrze i Hooki tak świetnie się zaadoptował :multi:

Ta adopcja utwierdziła mnie w przekonaniu, że te psy (husky i podobne) powinny trafiać do miłośników rasy, którzy potrafią sprostać ich wymaganiom, bo tylko wtedy są szczęśliwe .. psy i ich ludzie chyba też :loveu:

• 5 months later...
Posted

Wiem że dawno mnie tutaj nie było, sorry dla tych kto śledzi ten wątek. Hooky ma się dobrze, zadomowił się na dobre, ma nawet panią i jest strasznie zazdrosny, nie o mnie a o swoją panią. Nie wiem czy wytrzymam taką konkuręcję.:angryy:. Może się uda. Hooky zmienił się nie do poznania. Ma ładną, gęstą, zimową sierść. Postaram się niebawem zamieścić nowe fotki, muszę się tylko dowiedzieć jak to zrobić. Pozdrawiam.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 9 months later...
Posted

Nie wiem czy jeszcze ktoś zagląda na ten wątek, jeśli tak to pozdrawiam wszystkich i zapraszam do zobaczenia naszych fotek. Pozdrawiam wszystkich którzy się przyczynili do tego że Hooky trafił do mnie.

Posted

Jasne, że zaglądamy:p Dzięki za nowe fotki, oglądałam uśmiechając się do monitora :)))
Pozdrowienia dla Kasi (wygląda na to, że Hookie został "kupiony":loveu:) i drapanko we właściwe miejsce dla futrzaka:razz:

Czasami się zastanawiam nad jego historią... jak znalazł się na ulicy? chęć przygód? 'zew krwi" czy może przyjechał w gromadzie zaprzęgowców, dał nóżkę na jakimś popasie i się zgubił... A może mordował drób sąsiadom i właściciel się go pozbył... Nigdy się nie dowiemy.
Miał szczęście, że od losu dostał Ciebie!

Zawsze z przyjemnościa przeczytam i zobaczę :razz:, co u Was nowego.

Posted

To miłe co piszesz, ja też się cieszę.
Też się nad tym zastanawiałem, jedno jest dla mnie jasne że dbali o niego właściciele. Nie załatwia się w domu, po wejściu do ogrodu czeka aż sie go wypnie ze smyczy, reaguje na siad (z oporami), reaguje na komendy (ho, dzi, hooo). Myślę że komuś po prostu uciekł (mi też parę razy to zrobił) albo ktoś sobie z nim nie poradził. Fakt, że jest upierdliwy jak się nie wybiega ale taka uroda rasy i jak ktoś bierze takiego psa to musi się z tym liczyć, wszyscy jednak wiemy że jest inaczej. Psa się kupuje dla urody nie zwracając uwagi na charakter.

Pozdrawiam

Javor

Posted

super album :)

Hooky najwyrazniej spedza czas tak jak lubi - wypieknial :loveu:

takie zakonczenia ciesza :)

pozdrawiam

ps
w Jaworzu w ub piatek zaliczylam przeprawe przez wielkie sniegi i podjazdy, ciezko bylo ale jakos sie udalo wyjsc calo z opresji