Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Javor, Hund możemy liczyć na zdjęcia ze spacerku integracyjnego?:lol:

Eh, to był wspaniały tydzień : Hooki i Sawa trafili do nowych domów i zyskali wspaniałych właścicieli-przyjaciół. W takich chwilach wierzę, że świat jest piękny!:loveu:

Posted

Zdjęcia wieczorem (teraz piszę z pracy) spacerek się udał :) pogoda wymarzona :) pieski się poznały i pobawiły razem. Niestety one są małe i kiedy się zmęczyły Hooki był dopiero rozruszany :) a wtedy zaczęły się warki (na niego oczywiście) hahaha zobaczycie na zdjęciach ich wielkość :) Maszka rzuciła się mu do gardła aby dał jej spokój, Sari znosiła zaczepki dopóki Hoohi jej ....nie dosiadł :)
Już w domu atmosfera trochę się zmieniała :( niestety Sari mordowała Piotrka kota. Dobrze że Piotrek wkroczył do akcji i skończyło się na zdemolowaniu kuchni i cieknącej krwi.
Potem Piotrek podał z ręki Hookiemu jedzonko ale Hooki nim pogardził dlatego Piotrek dał go Sari , która juz miała to pożreć kiedy Hooki rzucił się na nią z zębami ostrzegawczo. Sari zrozumiała i zostawiła kąsek :)

Posted

I jeszcze jeden fakt z naszych obserwacji wynika że Sky Hook boi się panicznie mostów :) bez względu na ich wielkość :) wchodzi na nie ale troche akrobacji przy tym się nie uniknie i wydaje przy tym z siebie płaczliwy dźwięk .

Posted

Hund napisał(a):
Już w domu atmosfera trochę się zmieniała :( niestety Sari mordowała Piotrka kota. Dobrze że Piotrek wkroczył do akcji i skończyło się na zdemolowaniu kuchni i cieknącej krwi.
Potem Piotrek podał z ręki Hookiemu jedzonko ale Hooki nim pogardził dlatego Piotrek dał go Sari , która juz miała to pożreć kiedy Hooki rzucił się na nią z zębami ostrzegawczo. Sari zrozumiała i zostawiła kąsek :)

Oj, to był bląd dydaktyczny ;) "To, że JA pogardziłem, nie znaczy,że ktoś inny może to zjeść. Zwłaszcza z ręki MOJEGO pana :diabloti:"
A jak realcja Hooki- koty?

Posted

Sky Hook na razie kotami się nie interesuje :) One się go boją ,on jest spokojny. Z relacji Piotra kury też nie są niczym specjalnie interesującym dla pieska :)

Posted

Hund napisał(a):

Sky Hook w samochodzie :)

Dzieki za relację :loveu: Hook wygląda, jakby przez całe życie tak jeździł:loveu: Czy to siedzenie wyjęte specjalnie dla niego?
I to zdjęcie z panem też urocze, widać, że pies jest szczęśliwy:lol: Javor i Sky Hook pasują do siebie, myślę, że nie tylko na zdjęciu;)

Posted

Siedzenie jest wyjęte specjalnie żeby mu było wygodnie :)
A uwierzcie cieszą się oboje bardzo, jak tylko Piotrek znika za drzwiami Sky Hook zaczyna wydawać swoje dźwięki :)

Posted

Super zdjecia:) Huskie to jak zapewne wiecie psy stadne , wiec Wasz Sky Hook bedzie chcial przewodzic w stadzie. Tak robi moja Tola chociaz nie jest ani najstarszym moim psem ani najwiekszym i w dodatku jest dziewczynka. Dwoch chlopakow ustawia sobie jak chce.
To sa wspaniale psy, ale do wszystkiego podchodza z dystansem i nie sa wylewne:), zawsze takie dumne. Dzwieki wydaja przerozne. Jeszcze teraz Tola potrafi zaskoczyc mnie jakims dziwnym dzwiekiem , chociaz mam ja juz 2 lata:)
Pozdrawiam serdecznie Trzymajcie sie wszyscy:)

Posted

Spacerek był rzeczywiście udany. Czym bliżej końca ciagnoł bardziej, ledwo dałem rady szczególnie że moje udo jeszcze nie jest w pełni mocy. Co do jazdy samochodem to uwielbia, sam wskakuje do samochodu i od razu usypia.Dzisiejszy dzień spędził na ścianie i nie odstępował mnie na krok. Jest bardzo przyjazny.Pozdrawiam wszystkim i dziękuje wszystkim, którzy sie przyczynili do tego że go mam.

Posted

to my się cieszymy :loveu:
Taki biedniutki był w schronisku...
A tak muszę ci powiedzieć, że nawet wizualnie już do siebie pasujecie :evil_lol:

Taki off - proszę zaglądnijcie do staruszka w moim podpisie :(- już nie wiem co wymyśleć :( Psiak w hoteliku, bo w schronie by nie przeżył, ale to dalej niewystarczające :(

Posted

Javor napisał(a):
Czym bliżej końca ciagnoł bardziej ledwo dałem rady
Znaczy niepodrabiany zaprzęgowiec :painting:

Javor, pamietaj o nas. Wstaw od czasu fotki i realcje z życia Hookiego żebyśmy mogli nadal Wam kibicować. :cool3:

Posted

no, super, milo mi czytac dobre wiesci.

Javor - mam prosbe - skontaktuj sie ze mna telefonicznie, bo ja stracilam liste kontaktow z telefonu.. :roll:
bede w piatek lub sobote w bielsku, wiec przywioze Wam szelki i amortyzator ;)