Ula_czarnuszka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Seaside napisał(a): Husky w trasie :bigcool: Zmieniam tytuł na jakiś normalny :oops: Zmieniamy, zmieniamy, ale może Piotr się odezwie z imieniem? ;) Quote
Jola_K Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ciesze sie ze "haszczak" ma domek :bigcool: i jesli Hund zachwala domek, to musi byc dobry :) czekamy na Piotra Quote
medar Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Sawa też już ma transport :multi: .Czekamy na relację Piotra ( pozdrawiam serdecznie :pepsi: ;) ), niekoniecznie dzisiaj ;) , będzie miał inne zajecia i mnóstwo radosnych wrażeń. ;) Quote
Hund Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Widziałm pieska przd momentem :) śliczny :) jedno oczko niebieskie drugie brązowe...Piotrek szczęśliwy i zachwycony urodą . Obiecał napisać :) Czekamy. Quote
Ula_czarnuszka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Szkoda, że jutro pracuję , bo:drink1:tylko wirtualnie....:eviltong: Seaside - zmieniaj tytuł jeszcze raz! Quote
medar Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Ula_czarnuszka']Szkoda, że jutro pracuję , bo:drink1:tylko wirtualnie....:eviltong: Seaside - zmieniaj tytuł jeszcze raz! Pewnie, juz nie przerażony a szczęściarz .. Piotrek !!! to zobowiazuje -jesteś i bedziesz na tapecie :mad: :lol: . Dom pełen psów a mu zazdroszczę, kto wie dlaczego? ;-) . Quote
Ula_czarnuszka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 medar napisał(a):Pewnie, juz nie przerażony a szczęściarz .. Piotrek !!! to zobowiazuje -jesteś i bedziesz na tapecie :mad: :lol: . Dom pełen psów a mu zazdroszczę, kto wie dlaczego? ;-) . Bo to uzależnia :evil_lol: Quote
wiosna Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 no wiec ja napisze dopiero dzisiaj, wczoraj wrocilam do domu.. lekko zmeczona ;) Potwierdzam, ze Piotrek z psa zadowonony bardzo, teraz mam tylko nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Psiak byl troche wystraszony, owszem, ale pod dobra opieka mysle ze szybko dojdzie do siebie. Chcialabym bardzo podziekowac osobom, ktore pomogly w adopcji - przede wszystkim oczywiscie samemu Piotrklowi (jeszcze raz :) ), ktory blyskawicznie zdecydowal sie pomoc psiakowi. A sam w sobie pies..? Wystraszona kupka brudnego, smierdzacego futra.. ;) chociaz jestem przekonana, ze juz za kilka dni zmieni sie nie do poznania :cool1: Quote
wiosna Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 p.s. Piotrek, zapraszam na zaprzęgowe forum: www.forum.stake-out.org ;) p.s.2: Proponowałabym też zmianę tytułu wątki - psiak wcale aż taki przerażony to nie jest ;) Quote
Seaside Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 wiosna napisał(a): p.s.2: Proponowałabym też zmianę tytułu wątki - psiak wcale aż taki przerażony to nie jest ;) Ale był :eviltong: ;) Już zmieniam :) Quote
Hund Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Wieści od Piotrka : piesek nazywa się Sky Hook , w skrócie Hooki. Jest bardzo grzeczny , co prawda raz warknął na Piotrka ale wszystko na razie dobrze się układa. Obecnie jest z Piotrkiem w pracy i śpi pod jego nogami :) A jak pracę skończą to przyjadą do mnie do pracy :) lekko śmierdzi ale na razie nie został wykąpany, nie przeszkadza to im we wspólnych spacerkach. Piotrek kupi dzisiaj szampon i szczotkę do czesania :) Oj będzie się działo!! Wieczorem wstawie zdjęcie :) Piotr ma na razie problemy z rejestracją ale jak mu się uda to napisze tutaj szczegółowo :) Piotr jak przeczytał historię pieska w postach to prawie łzy mu poszły... A tak bardzo chciał szceniaczka :) Quote
Seaside Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Sky Hook :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Slicznie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ula_czarnuszka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hund napisał(a): Wieści od Piotrka : piesek nazywa się Sky Hook , w skrócie Hooki. Jest bardzo grzeczny , co prawda raz warknął na Piotrka ale wszystko na razie dobrze się układa. Obecnie jest z Piotrkiem w pracy i śpi pod jego nogami :) A jak pracę skończą to przyjadą do mnie do pracy :) lekko śmierdzi ale na razie nie został wykąpany, nie przeszkadza to im we wspólnych spacerkach. Piotrek kupi dzisiaj szampon i szczotkę do czesania :) Oj będzie się działo!! Wieczorem wstawie zdjęcie :) Piotr ma na razie problemy z rejestracją ale jak mu się uda to napisze tutaj szczegółowo :) Cieszymy sie i czekamy:cool3: Hund napisał(a): Piotr jak przeczytał historię pieska w postach to prawie łzy mu poszły... A tak bardzo chciał szceniaczka :) Szczeniaczek będzie następny;) Hi, hi, chyba do zaprzęgu to trzeba wiecej niz jednego :p Quote
karcia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 bardzo sie ciesze:) i bardzo dziekuje wszystkim, ktorzy brali udzial w akcji:) A Piotrowi zycze powodzenia:) Quote
Reno2001 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Piotrowi gratuluje pieknego psiaka:loveu: . Wierzę, że Hooki trafił do superdomku:multi: . Pozdrawiam. Quote
Jola_K Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hund napisał(a): Piotr jak przeczytał historię pieska w postach to prawie łzy mu poszły... A tak bardzo chciał szceniaczka :smile: no wlasnie......... chcial szceniaczka a ma doroslego pieska :) nie wiem czy wiecie, ze to wlasnie Hund przekonala Piotra by swojego wymarzonego haszczaka poszukal w schronisku :) tym samym znajdujac potencjalny dom, zreszta Piotr nie jest pierwsza osoba, ktorej Ola "podsunela" schroniskowego psa dziekuje Olu :) mieszkam blisko Bielska, wiec moze i ja bede miec przyjemnosc poznania i Piotra i Hooki'ego :D Quote
Hund Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 hej hej nie ma tu mojej zasługi , ale jest wielka radoć że się udało :) Quote
Hund Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Miałam przed chwilą wizytę Hookiego !! Piękny ( troszkę śmierdzi ;) Piotrek kupił szampon i szczotkę więc zaopiekuje się odpowiednio pieskiem :) Teraz pojechali do weterynarza a potem do domku:) A w niedziele idziemy z moimi suczkami i Hookim na spacer integracyjny. Kur i kotów Hook jeszcze nie widział. Na razie pełen zachwyt u wszystkich domowników. Piotrek cały czas uśmiechnięty, pozdrawia wszystkich :) Quote
karcia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 och jakie cudowne wiesci:) a psiak naprawde slicznosci:) mowil cos moze, ze teskni za mna? ;) Quote
Hund Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Piotrek pisze posta w tej chwili i wkleja zdjęcia, czekamy... :) Quote
Javor3 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 No w końcu się udało mi zalogować....Cóż wszystkow wiecie...na razie jest spokojny, już umyty, wyczesany i wyspacerowany i nawet nie śmierdoli.....Co do nazwy to powiem tylko że Sky Hook to rodzaj haka używanego przez wspinaczy, dodam do bardzo ekstremalnej odmiany tego sportu. Cóż musiało byc oryginalnie i związane ze mną.....Nadal nie moge wstawić fotki...moze sie jeszcze uda.Pozdrawiam wszytkichPs. dziekuje za zaproszenie do forum zaprzęgowców...A tak prezentował sie wczoraj zaraz po przyjeździe do domku... Quote
Iskra73 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Tylko go pilnujcie , bo one lubia uciekac. Mam znajomych co maja psa Husky i kupili mu GPS zeby wiedziec gdzie jest. Ja mam suczke Alaskan MAlamute. , bardzo podobna rasa. Zreszta razem biegaja w zaprzegu. Tylko Malamuty sa leniwsze , za to silniejsze. Natomiast Husky sa duzo zrywniejsze. Trzeba pilnowac :) Aha i one tak sobie powarkuja, mrucza i "gadaja" tak smiesznie. Jesienia wyja na potege, a w pozostale pory roku to zalezy od ich humoru. Kochane pieski. Gratuluje:multi: bo to naprawde fajne pieski i bardzo ladne. Zreszta wszystkie sa piekne:) Quote
Recommended Posts