Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sawa też już ma transport :multi: .Czekamy na relację Piotra ( pozdrawiam serdecznie :pepsi: ;) ), niekoniecznie dzisiaj ;) , będzie miał inne zajecia i mnóstwo radosnych wrażeń. ;)

Posted

Widziałm pieska przd momentem :) śliczny :) jedno oczko niebieskie drugie brązowe...Piotrek szczęśliwy i zachwycony urodą . Obiecał napisać :) Czekamy.

Posted

[quote name='Ula_czarnuszka']Szkoda, że jutro pracuję , bo:drink1:tylko wirtualnie....:eviltong:
Seaside - zmieniaj tytuł jeszcze raz!

Pewnie, juz nie przerażony a szczęściarz .. Piotrek !!! to zobowiazuje -jesteś i bedziesz na tapecie :mad: :lol: . Dom pełen psów a mu zazdroszczę, kto wie dlaczego? ;-) .

Posted

medar napisał(a):
Pewnie, juz nie przerażony a szczęściarz .. Piotrek !!! to zobowiazuje -jesteś i bedziesz na tapecie :mad: :lol: . Dom pełen psów a mu zazdroszczę, kto wie dlaczego? ;-) .

Bo to uzależnia :evil_lol:

Posted

no wiec ja napisze dopiero dzisiaj, wczoraj wrocilam do domu.. lekko zmeczona ;)

Potwierdzam, ze Piotrek z psa zadowonony bardzo, teraz mam tylko nadzieje, ze wszystko bedzie ok.
Psiak byl troche wystraszony, owszem, ale pod dobra opieka mysle ze szybko dojdzie do siebie.

Chcialabym bardzo podziekowac osobom, ktore pomogly w adopcji - przede wszystkim oczywiscie samemu Piotrklowi (jeszcze raz :) ), ktory blyskawicznie zdecydowal sie pomoc psiakowi.

A sam w sobie pies..? Wystraszona kupka brudnego, smierdzacego futra.. ;) chociaz jestem przekonana, ze juz za kilka dni zmieni sie nie do poznania :cool1:

Posted

wiosna napisał(a):

p.s.2:
Proponowałabym też zmianę tytułu wątki - psiak wcale aż taki przerażony to nie jest ;)

Ale był :eviltong: ;)

Już zmieniam :)

Posted

Wieści od Piotrka :
piesek nazywa się Sky Hook , w skrócie Hooki. Jest bardzo grzeczny , co prawda raz warknął na Piotrka ale wszystko na razie dobrze się układa.
Obecnie jest z Piotrkiem w pracy i śpi pod jego nogami :) A jak pracę skończą to przyjadą do mnie do pracy :)
lekko śmierdzi ale na razie nie został wykąpany, nie przeszkadza to im we wspólnych spacerkach. Piotrek kupi dzisiaj szampon i szczotkę do czesania :) Oj będzie się działo!!
Wieczorem wstawie zdjęcie :) Piotr ma na razie problemy z rejestracją ale jak mu się uda to napisze tutaj szczegółowo :)

Piotr jak przeczytał historię pieska w postach to prawie łzy mu poszły...

A tak bardzo chciał szceniaczka :)

Posted

Hund napisał(a):

Wieści od Piotrka :
piesek nazywa się Sky Hook , w skrócie Hooki. Jest bardzo grzeczny , co prawda raz warknął na Piotrka ale wszystko na razie dobrze się układa.
Obecnie jest z Piotrkiem w pracy i śpi pod jego nogami :) A jak pracę skończą to przyjadą do mnie do pracy :)
lekko śmierdzi ale na razie nie został wykąpany, nie przeszkadza to im we wspólnych spacerkach. Piotrek kupi dzisiaj szampon i szczotkę do czesania :) Oj będzie się działo!!
Wieczorem wstawie zdjęcie :) Piotr ma na razie problemy z rejestracją ale jak mu się uda to napisze tutaj szczegółowo :)

Cieszymy sie i czekamy:cool3:

Hund napisał(a):
A tak bardzo chciał szceniaczka :)

Szczeniaczek będzie następny;) Hi, hi, chyba do zaprzęgu to trzeba wiecej niz jednego :p

Posted

Hund napisał(a):

A tak bardzo chciał szceniaczka :smile:

no wlasnie.........
chcial szceniaczka a ma doroslego pieska :)
nie wiem czy wiecie, ze to wlasnie Hund przekonala Piotra by swojego wymarzonego haszczaka poszukal w schronisku :)
tym samym znajdujac potencjalny dom, zreszta Piotr nie jest pierwsza osoba, ktorej Ola "podsunela" schroniskowego psa
dziekuje Olu :)

mieszkam blisko Bielska, wiec moze i ja bede miec przyjemnosc poznania i Piotra i Hooki'ego :D

Posted

Miałam przed chwilą wizytę Hookiego !! Piękny ( troszkę śmierdzi ;) Piotrek kupił szampon i szczotkę więc zaopiekuje się odpowiednio pieskiem :)
Teraz pojechali do weterynarza a potem do domku:) A w niedziele idziemy z moimi suczkami i Hookim na spacer integracyjny.
Kur i kotów Hook jeszcze nie widział. Na razie pełen zachwyt u wszystkich domowników. Piotrek cały czas uśmiechnięty, pozdrawia wszystkich :)

Posted

No w końcu się udało mi zalogować....Cóż wszystkow wiecie...na razie jest spokojny, już umyty, wyczesany i wyspacerowany i nawet nie śmierdoli.....Co do nazwy to powiem tylko że Sky Hook to rodzaj haka używanego przez wspinaczy, dodam do bardzo ekstremalnej odmiany tego sportu. Cóż musiało byc oryginalnie i związane ze mną.....Nadal nie moge wstawić fotki...moze sie jeszcze uda.Pozdrawiam wszytkichPs. dziekuje za zaproszenie do forum zaprzęgowców...A tak prezentował sie wczoraj zaraz po przyjeździe do domku...

Posted

Tylko go pilnujcie , bo one lubia uciekac. Mam znajomych co maja psa Husky i kupili mu GPS zeby wiedziec gdzie jest.
Ja mam suczke Alaskan MAlamute. , bardzo podobna rasa. Zreszta razem biegaja w zaprzegu. Tylko Malamuty sa leniwsze , za to silniejsze.
Natomiast Husky sa duzo zrywniejsze. Trzeba pilnowac :)
Aha i one tak sobie powarkuja, mrucza i "gadaja" tak smiesznie. Jesienia wyja na potege, a w pozostale pory roku to zalezy od ich humoru.
Kochane pieski. Gratuluje:multi: bo to naprawde fajne pieski i bardzo ladne.
Zreszta wszystkie sa piekne:)