Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na naszym ogólnym napisała Karcia:

"KLATKA NR 7 SCHRONISKA W JELENIEJ GÓRZE...A W NIEJ TAKA PIĘKNOŚĆ :placz: :placz: :placz:
ma 3 lata, pies.
Jest zaniedbany, ma bardzo futerko potargane, wiec mozliwe, ze dlugo sie wloczyl, albo ktos o niego bardzo nie dbal. prawe oczko brazowe, lewe niebieskie. lagodny, przestraszony.

Ma rane na nodze tylniej, taka od pogryzienia, dosyc gleboka, wiec go od razu "polecilam" wetowi i jest na razie w izolatce - ale widac ze sie na niego czaja inne psy :-( Jest mega lagodny! u weta nawet nie pisnal .. ani nie warknal .. a w zyciu nie widzialam tak przerazonego psa. Byl w szoku jak wychodzil :-(:-(:-(

jest kochany, naprawde KOCHANY. i starsznie przerazony, on nie wie co sie dzieje. W klatce lezal skulony i powarkiwal na wszelki wypadek :-( jak tam wroci, to ciezko sie to moze skonczyc"

nr tel do Karci, która zrobiła ten opis i wyciągneła psa do izolatki
0604698148
PROSIMY O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bylam z nim przed chwila na spacerze, plakal ze szczesia... starsznie sie cieszyl. biegal i szczekal takim piskliwym, placzliwym glosikiem .. a zeby go wcisnac znowu do izolatki musialam poprosic o pomoc ;(

bardzo fajny pies. Ja nei gustuje w tych rasach, ale tego naprawde polubilam

Posted

Napisałm maila do administratora serwisu i opiekuna działu adopcji na
http://www.bezdomne.szpice.zahoryzontem.org
z prośbą o wstawienie jeleniogórzanina na ich stronę adopcyjną.
Podałam link do tego wątku i zdjęcia, żeby im było łatwiej :p

A może by pieskowi jakie imię nadać? Może Jeluś? Co na to opiekunki?:cool3:

Posted

no to mnie zaszczyt kopnal ;)

hmmm hmm hmmm on jest taki uroczy ...

Mefi
Scooby ;)
Binio

i to na tyle by bylo z mojej weny :)

sciskam goraco:) wybierzcie cos, albo wymyslajcie dowolnie:)

Posted

Seaside napisał(a):
Dzięki - Już Piszę :)

Witaj - z mojej propozycji domu dla Luny, osoba, która decyduje o jej losie nie skorzystała ; możecie dowieżć psa do W-wy - jest dom od razu! pozdrawiam moj tel 601 300 726 czekam
EMIR

Posted

Dzięi wielkie :)
Już zciągam tu karcię :)

POTREZEBNY TRANSPORT DO WAWY!!!!!!!!!!!!
Kurcze spóźniliśmy się jeden dzień. Nasza lunka z Lwówka właśnie jest w trasie :( A wziełoby się dwa :(

Posted

ja juz po rozmowie z Emir :)

piesek pojedzie do Warszawy moze juz w poniedzialek
Emir stara sie zalatwic samochod, ale bedziemy musialy zwrocic za paliwo - zgodziam sie oczywiscie - damy rade, prawda?

Posted

pewnie że damy :)
Emir ile potrzeba?? Na Twoje konto??
Mogłabyś je nam tu podać?? :)

TERAZ PROŚBA DO DOGOMANIAKÓw - ZBIERAMTY NA TRANSPORT - KAŻDY GROSZ SIĘ LICZY!!!!!!!

Emir jeśli do pon nie zdążymy możemy wpłacić po???
Bo to cholerny weekend - mało ludzi na dogo, poczta nieczynna, nie wiem jak przelewy idą?? :)

JEST SZANSA DLA PSA!!!!!!!!!

Posted

dziewczyny samochod moze przyjechac po psa w poniedzialek. Koszt to 600 pln, ktore ja musze miec w rece w ten poniedzialek, zeby przekazac kierowcy.
Spora suma, prosze wypowiedzcie sie szybko, bo do jutra musze dac odpowiedz. czy damy rade?
ja niestety jestem bez grosza ;( naprawde. pokrylam oststnio koszt transportu Irokezika i naprawde niestety dolozyc sie nie moge.

Napiszcie co wy na to i czy macie ewentualna inna propozycje
Jak byl zalatwiany transport Luny? i ile kosztowal?

pozdrawiam