Seaside Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Na naszym ogólnym napisała Karcia: "KLATKA NR 7 SCHRONISKA W JELENIEJ GÓRZE...A W NIEJ TAKA PIĘKNOŚĆ :placz: :placz: :placz: ma 3 lata, pies. Jest zaniedbany, ma bardzo futerko potargane, wiec mozliwe, ze dlugo sie wloczyl, albo ktos o niego bardzo nie dbal. prawe oczko brazowe, lewe niebieskie. lagodny, przestraszony. Ma rane na nodze tylniej, taka od pogryzienia, dosyc gleboka, wiec go od razu "polecilam" wetowi i jest na razie w izolatce - ale widac ze sie na niego czaja inne psy :-( Jest mega lagodny! u weta nawet nie pisnal .. ani nie warknal .. a w zyciu nie widzialam tak przerazonego psa. Byl w szoku jak wychodzil :-(:-(:-( jest kochany, naprawde KOCHANY. i starsznie przerazony, on nie wie co sie dzieje. W klatce lezal skulony i powarkiwal na wszelki wypadek :-( jak tam wroci, to ciezko sie to moze skonczyc" nr tel do Karci, która zrobiła ten opis i wyciągneła psa do izolatki 0604698148 PROSIMY O POMOC!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ula_czarnuszka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Podnoszę kawalera. Przydałaby się też informacja o jego wieku. Czy jest już może na psach pociągowych, czy trzeba wstawić? Quote
Seaside Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Napisałam - 3 lata :p Nie ma jeszcze tam informacji :(:shake: NIe wyrabiam się trochę dzisiaj, w pracy jestem :oops: :oops: :oops: Quote
karcia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 bylam z nim przed chwila na spacerze, plakal ze szczesia... starsznie sie cieszyl. biegal i szczekal takim piskliwym, placzliwym glosikiem .. a zeby go wcisnac znowu do izolatki musialam poprosic o pomoc ;( bardzo fajny pies. Ja nei gustuje w tych rasach, ale tego naprawde polubilam Quote
Ula_czarnuszka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Wstawiłam na szpice w potrzebie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4130526 Seaside, te zdjęcia są za duże. Zmniejszyłam i jesli chcesz, mogę Ci podesłać, to wymienisz w swoim poście. Podaj e-mail na pw. Quote
Ula_czarnuszka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Napisałm maila do administratora serwisu i opiekuna działu adopcji na http://www.bezdomne.szpice.zahoryzontem.org z prośbą o wstawienie jeleniogórzanina na ich stronę adopcyjną. Podałam link do tego wątku i zdjęcia, żeby im było łatwiej :p A może by pieskowi jakie imię nadać? Może Jeluś? Co na to opiekunki?:cool3: Quote
Seaside Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 no to Karci trzeba się spytać :)- ona go mizia :) Quote
Ula_czarnuszka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Karcia, może Ty masz pomysł na haskowe imię? Z imieniem to jakoś tak poręcznie w ogłaszaniu, a to jest przecież istotne w szukaniu domu.;) Quote
karcia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 no to mnie zaszczyt kopnal ;) hmmm hmm hmmm on jest taki uroczy ... Mefi Scooby ;) Binio i to na tyle by bylo z mojej weny :) sciskam goraco:) wybierzcie cos, albo wymyslajcie dowolnie:) Quote
Ula_czarnuszka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 No to może Scooby:loveu: Dziewczyny, co wy na to? Quote
Wilejkaros Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Odezwijcie się do fundacji Emir. Ostatnio wyadoptowali Xarę i 8 szczeniaków i mają chętnego na Lunę (wszystkie psiaki husky). Może i dla tego przystojniaka będą chętni? Może ktoś zgłosił się za późno po tamte, a nadal czeka? www.fundacja-emir.org Quote
Wilejkaros Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 To wątek Luny, której Emir znalazła dom. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46142&page=20 Może i tym razem się uda? Quote
emir Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Seaside napisał(a):Dzięki - Już Piszę :) Witaj - z mojej propozycji domu dla Luny, osoba, która decyduje o jej losie nie skorzystała ; możecie dowieżć psa do W-wy - jest dom od razu! pozdrawiam moj tel 601 300 726 czekam EMIR Quote
Seaside Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Dzięi wielkie :) Już zciągam tu karcię :) POTREZEBNY TRANSPORT DO WAWY!!!!!!!!!!!! Kurcze spóźniliśmy się jeden dzień. Nasza lunka z Lwówka właśnie jest w trasie :( A wziełoby się dwa :( Quote
karcia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ogromne dzieki :( Jagodko dziekuje za cynk :) i teraz moim zdaniem najwiekszy problem - transport :( ma ktos jakis pomysl?:( Quote
karcia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ja juz po rozmowie z Emir :) piesek pojedzie do Warszawy moze juz w poniedzialek Emir stara sie zalatwic samochod, ale bedziemy musialy zwrocic za paliwo - zgodziam sie oczywiscie - damy rade, prawda? Quote
Seaside Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 pewnie że damy :) Emir ile potrzeba?? Na Twoje konto?? Mogłabyś je nam tu podać?? :) TERAZ PROŚBA DO DOGOMANIAKÓw - ZBIERAMTY NA TRANSPORT - KAŻDY GROSZ SIĘ LICZY!!!!!!! Emir jeśli do pon nie zdążymy możemy wpłacić po??? Bo to cholerny weekend - mało ludzi na dogo, poczta nieczynna, nie wiem jak przelewy idą?? :) JEST SZANSA DLA PSA!!!!!!!!! Quote
karcia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 dziewczyny samochod moze przyjechac po psa w poniedzialek. Koszt to 600 pln, ktore ja musze miec w rece w ten poniedzialek, zeby przekazac kierowcy. Spora suma, prosze wypowiedzcie sie szybko, bo do jutra musze dac odpowiedz. czy damy rade? ja niestety jestem bez grosza ;( naprawde. pokrylam oststnio koszt transportu Irokezika i naprawde niestety dolozyc sie nie moge. Napiszcie co wy na to i czy macie ewentualna inna propozycje Jak byl zalatwiany transport Luny? i ile kosztowal? pozdrawiam Quote
Seaside Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Lunę włąśnie wiezie Beamicha - koszt 300 zł Jeśli masz mieć w rece to kurcze kiepska sprawa i konto emir niepotrzebne :( Quote
Seaside Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 kurcze możemy nie dać rady - może znajdziemy inny transport?? :( Ja na razie zmykam do szpitala do siostry - w tytule jest prośba o pomoc :( Quote
karcia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 tez mi sie wydaje ze to duzo bardzo :( do jutra musze wiedziec bardzo prosze o pomoc w szukaniu transportu! ja sie teraz nie moge tym zajac Quote
Seaside Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 weekend to jakis martwy okres zawsze :( napisze na transportowym!! Quote
Recommended Posts