Irvette Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Dzkie koty potrzebują miejsca gdzie mogą przeczekać pierwszy tydzień po kastracji.(i ewentualnie czas przed nią) Kotów jest 6 (+ 1 lub 2 ciężarne) Koty trzeba też złapać - czy ktoś może w tym pomóc? Przychodzą tylko wieczorem na jedzenie- dokarmia je starsza schorowana pani. Kocięta które urodziły się w sierpniu zostały zabite zanim skończyły miesiąc. Teraz zakazano pani karmić koty - sąsiedzi bardzo się skarżą na koty. Koty trzeba będzie łapać do klatki- łapki Katowice. Quote
Romina_74 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 jestem i ja pomogę łapać, transporterki mam dwa - udostępnię i transport do weta zapewnię. Ponieważ pracuję i mam również inne obowiązki, mam dosyć ograniczony czas. Mogę pomagać wieczorami (też nie zawsze, to wiem na bieżąco) lub w soboty po wolontariacie (poza 13.10) Gorsza sprawa z miejscem dla kotów na ten tydzień niestety. Quote
Recommended Posts