Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Zadzwoniła do mnie pani - znalazła szczeniaka spaniela i wyjeżdża za granicę. Przywiezie mi go dzisiaj wieczorem, nie mogę go tymczasować, bpo czekam na dwa inne psiaki. Za chwilę otrzymam zdjęcia.
Potrzebujemy domu tymczasowego/domu stałego dla malucha!

Edited by natalia.aleksandrov
Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']Kto jest od spanieli? :) niestety, mam tylko Elę z Kastora. już dzwoniłam, brak miejsc :( ale będa o nim pamiętac.
trzeba mu imię wymyślic, bo biedak bezimienny... :([/QUOTE]

jaki jest status prawny tego psa? Ponoc na FB jest wydarzenie Pogotowia wlasnie dla tego szczeniaka ale tu nie widze info o tym.

EDIT: maly jest wielki jak na 3 mce spaniela, na pewno ma kolo 6, chyba ze to jakas mieszanka giganta.

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']Nie jest rasowcem, ma jeszcze mleczne sąbi, ledwo się wyrżnęły... :) a trzyma go sześciolatka, on jest wielkości Sida i Diego. Mały był bezdomny, prawnie jest pod opieką Pogotowia. DT znaleziony, więc teraz już sobie jakoś poradzimy... Najważniejsze, że ma gdzie być :)
Tutaj link do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/464086296964689/

dziéki za info. to macie po klopocie, tylko wybierac dobry dom i pilnowac potem kastracji. :)