natalia.aleksandrov Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 (edited) Zadzwoniła do mnie pani - znalazła szczeniaka spaniela i wyjeżdża za granicę. Przywiezie mi go dzisiaj wieczorem, nie mogę go tymczasować, bpo czekam na dwa inne psiaki. Za chwilę otrzymam zdjęcia. Potrzebujemy domu tymczasowego/domu stałego dla malucha! Edited September 29, 2012 by natalia.aleksandrov Quote
natalia.aleksandrov Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Psiak dogaduje się z innymi psami i dziećmi (pani ma psiaka i roczne dziecko). Maluch przyjeżdża do mnie dziś wieczorem, w piątek rano wyjeżdżam na cały dzień po moje nowe tymczasy - prosimy o pomoc, zapewniamy karmę i opiekę weterynaryjną! Quote
Marlena:) Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Szczeniak moment znajdzie DS! Dajcie znać na kogo go ogłaszać to poogłaszam. Na Poznań? Czy macie opcję transportu np. do Warszawy? Quote
zuzolina Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 jestem u psinki. Niestety nie mogę pomóc. u mnie full;(mogę się podzielić pakiecikiem ogłoszeniowym dla szczylka co by szybciej dom znalazł:) Quote
natalia.aleksandrov Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Mamy opcję transportu do Warszawy w piątek (jedziemy po psiaka). Ogłoszenia mile widziane, proszę podawać mojego maila: natalia.misiorna@gmail.com oraz mój nr telefonu: 602557035 Quote
natalia.aleksandrov Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Aczkolwiek wolałabym domek w wlkp, żeby mieć go na oku... :) Quote
natalia.aleksandrov Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Nowe info od pani: [FONT=lucida grande]Brak szczepienia i odrobaczenia. Lubi bawić się z małymi pieskami, dużych sie trochę boi. W stosunku do dzieci jest bardzo łagodny, bawił się z roczna dziewczynką. I jeszcze jedna fota: [/FONT] Quote
olalolaa Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Dajcie znac o nim jak najszybciej do dziewczyn od spanieli. Quote
natalia.aleksandrov Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Kto jest od spanieli? :) niestety, mam tylko Elę z Kastora. już dzwoniłam, brak miejsc :( ale będa o nim pamiętac. trzeba mu imię wymyślic, bo biedak bezimienny... :( Quote
magdyska25 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 choroba jasna.... tutaj jest wątek spanieli do adopcji: http://www.dogomania.pl/forum/threads/76073-Spaniele-do-adopcji/page169 Quote
natalia.aleksandrov Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Napisałam tam, dzięki! Quote
abra43 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Czy aby go znalazła a może się jej znudził? Quote
magdyska25 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 tego już chyba nie da się sprawdzić. najważniejsze żeby psiak znalazł ds......no może w takiej sytuacji to dt. Quote
zakonna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 a ja jestem za daleko żeby dać DT :( Quote
natalia.aleksandrov Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Nie wiadomo jak to z tą panią... :/ [FONT=lucida grande]Spanielek znalazł DT u mojej sąsiadki. Teraz szukamy wsparcia finansowego na weterynarza i karmę oraz DS![/FONT] Quote
magdyska25 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 to można mu zacząć szukać domu? chodzi mi o ogłoszenia. Quote
natalia.aleksandrov Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Oczywiście, można zacząć robic ogłoszenia. Aktywuję maile, więc bez obawy, dane podałam powyżej. Mały jest już u mnie, dostał na imię Valentino. Lubi psy, koty i dzieci. Ma około 3 miesięcy jeśli nie mniej. Jest słodki, tutaj zdjęcia: Quote
emilia2280 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='natalia.aleksandrov']Kto jest od spanieli? :) niestety, mam tylko Elę z Kastora. już dzwoniłam, brak miejsc :( ale będa o nim pamiętac. trzeba mu imię wymyślic, bo biedak bezimienny... :([/QUOTE] jaki jest status prawny tego psa? Ponoc na FB jest wydarzenie Pogotowia wlasnie dla tego szczeniaka ale tu nie widze info o tym. EDIT: maly jest wielki jak na 3 mce spaniela, na pewno ma kolo 6, chyba ze to jakas mieszanka giganta. Quote
natalia.aleksandrov Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Nie jest rasowcem, ma jeszcze mleczne sąbi, ledwo się wyrżnęły... :) a trzyma go sześciolatka, on jest wielkości Sida i Diego. Mały był bezdomny, prawnie jest pod opieką Pogotowia. DT znaleziony, więc teraz już sobie jakoś poradzimy... Najważniejsze, że ma gdzie być :) Tutaj link do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/464086296964689/ Quote
emilia2280 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='natalia.aleksandrov']Nie jest rasowcem, ma jeszcze mleczne sąbi, ledwo się wyrżnęły... :) a trzyma go sześciolatka, on jest wielkości Sida i Diego. Mały był bezdomny, prawnie jest pod opieką Pogotowia. DT znaleziony, więc teraz już sobie jakoś poradzimy... Najważniejsze, że ma gdzie być :) Tutaj link do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/464086296964689/ dziéki za info. to macie po klopocie, tylko wybierac dobry dom i pilnowac potem kastracji. :) Quote
natalia.aleksandrov Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 No ba! Dlatego szukam domu blisko siebie, bo chcę osobiście wszystko sprawdzić. Na razie wszyscy sąsiedzi się w nim zakochują ^^ Quote
Marlena:) Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Kurcze Natalia, zrąbałam i przyjdzie do Ciebie link z potwierdzeniem do ogłoszenia na Gumtree :oops: Edytuj je proszę i aktywuj. Przepraszam, to z rozpędu...ehh Quote
Recommended Posts