Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
aha... tylko czy sama z siebie przestanie sie zalatwiac i niszczyc?... oby...
==
Tylko jak sie dajmy na to przyzwyczai do klatki to potencjalny dom,bedzie musial kupic klatke....Sama widzisz,ze nikt praktycznie nie dzwoni.

Posted

Dawno mnie nie było, przepraszam za nieobecność :oops:
Lika, cholernie mi przykro, że ona tyle czasu u Ciebie siedzi.
U mnie też telefony milczą, a jak ktoś zadzwoni to się zaraz rozmysla :(
Co ja mogę napisać? Chyba tylko tyle, że Tobie i córce dużo zdrowia życzę, a Joszcze w końcu dobrego domku!!

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
A kto robił? Bojak są odnawiane, to boję się, że duble pousuwają. A jak nie są, to może warto powtórzyć?

Bylo zamawiane na bazarku ogl. natie.

Posted

Wiem gruba,ale ja naprawde ciezko widze jej odchudzenie u mnie.Wczoraj przyjechala moja corka i powiedziala,ze Rambo schudl,fakt on Josi pozwala na wszystko nawet z mordy potrafi mu zabrac.Joszka dostaje jesc dwa razy dziennie,moj Rambo nie jest przyzwyczajony do stalych godzin u mnie michy zawsze staly....Teraz Joszka go wygania,albo je z nim,a jak ja stoje i pilnuje to glupek nie je,a ona nie popusci.Dzisiaj zlala sie na fotel.

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Nie wiem jak pomoc. Dla niej idealny byłby dom z ogrodem, gdzie mogłaby się wyszalec, no i z sikaniem nie byłoby może takiego problemu?

Tez tak mysle,ona uwielbia biegac do mieszkania sie raczej nie nadaje.Chyba,ze do ludzi ktorzy spedzaja duzo czasu na powietrzu.

Posted

W związku z licznymi pytaniami i telefonami w sprawie leczenia Joszki, informujemy, że leczenie Joszki nie zostało opłacone do dnia dzisiejszego. Od października leczyliśmy Joszkę, wiedząc, że płatność zostanie uregulowana na końcu. Nigdy nie udzielaliśmy się na forum ale przez ostatnią sytuację oraz liczne prośby o udzielenie informacji na temat Joszki informujemy.

Faktura wystawiona za leczenie Joszki nie została opłacona do dnia dzisiejszego. Jedynie wpłaty na konto naszej lecznicy, czyli 270zł zostały rozliczone na potrzeby leczenia. W dalszym ciągu pozostaje do uregulowania dług w wysokości ponad 1100zł.

Nie będziemy ani osądzać ani polemizować na łamach forum ale uważamy, że część osób wpłacających na Joszkę chciałaby wiedzieć gdzie są ich pieniądze a informacje, że leczenie Joszki jest opłacone są nieprawdziwe!

Pozdrawiamy lek.wet. z Przychodni weterynaryjnej Alwet w Słupsku.

Posted

Bardzo proszę o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji.

Ja wnioskowałam u Baloniarek o pomoc w kwocie 200zł na leczenie Joszki.
Lika, czy te pieniądze zostały przekazane do lecznicy na opłacenie części długu??