Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Z niej jest taki... mini labek - z taką samą, jak labki, tendencją do tycia ;)
[/QUOTE]

To prawda, wygląda jak taki mini labek :)

[quote name='kolejna kobietka']to jeszcze tak sika? :sad:[/QUOTE]

Ano sika :( zsikała się na mój widok :D Fakt, że jak weszłam to wylewnie zaczęłam sie z psami witać, ale za chwile jak weszłyśmy do pokoju to zsikała sie w pokoju :(

[quote name='kolejna kobietka']jakim cudem udalo sie wam posadzic ten duecik tak rowniutko i nieruchomo na czas robienia zdjec, to nie mam pojecia! :cool3: [/QUOTE]

zupełny przypadek ;) Joszka większośc czasu szalała.

[quote name='kolejna kobietka']ale fakt Joszunia straszny pulpas :lol: [/QUOTE]

Nie da się ukryć. Pozostałe psy Liki trzymają linie, a Joszka wygląda jakby jadła za całą trójkę.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też ogromnie dziękuję :loveu:.

Obiezyświat75 nie raz bardzo pomogła psiakom z "mojego" schronu !

Zdjęcia bardzo ładne, Joszka wygląda "poważnie", bo pewnie dostała opierdziel za te siuśki...?

Posted

[quote name='lika1771']Cioteczka obiezyswiat75 przyslala Joszce 200zl,naprawde jestem Ci bardzo wdzieczna serdecznie dziekuje.[/QUOTE]

Oj tam oj tam. Ty im dajesz coś najpiękniejszego na Świecie - miłość i opiekę ZA DARMO...
w dzisiejszych czasach to duża rzadkość

Posted

[quote name='lika1771']Cioteczka obiezyswiat75 przyslala Joszce 200zl,naprawde jestem Ci bardzo wdzieczna serdecznie dziekuje.[/QUOTE]

:crazyeye: :multi::multi::multi: kamień z serca!!! dziękujemy ciociu po stokroć!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='toyota']Ja też ogromnie dziękuję :loveu:.

Obiezyświat75 nie raz bardzo pomogła psiakom z "mojego" schronu !

Zdjęcia bardzo ładne, Joszka wygląda "poważnie", bo pewnie dostała opierdziel za te siuśki...?[/QUOTE]
Dostaje opierdziel,ale nic sobie z tego nie robi....

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Widać to silniejsze od niej. Mój szczeniak podsikiwał chyba do 2-go roku życia. Do roku regularnie, potem coraz rzadziej.[/QUOTE]
Joszka sika coraz rzadziej,bardzo bym chciala,zeby jej ds byl z ogrodem wtedy byloby o wiele latwiej.Dzisiaj wychodze Joszka najedzona,wybiegana,zabawki sa....Zobaczymy co zastane jak wroce.Dziewczyny pytanie jak sie rozliczyc z karmy?Ja wszystko kupuje razy 3....

Posted

[quote name='lika1771']Joszka sika coraz rzadziej,bardzo bym chciala,zeby jej ds byl z ogrodem wtedy byloby o wiele latwiej.Dzisiaj wychodze Joszka najedzona,wybiegana,zabawki sa....Zobaczymy co zastane jak wroce.Dziewczyny pytanie jak sie rozliczyc z karmy?Ja wszystko kupuje razy 3....[/QUOTE]

I co zastałaś popowrocie?

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Joszka jest od 30 wrzesnia, ale policze juz od pazdziernika, zeby bylo prosciej, a wiec piaty miesiac sie konczy, czyli [B]5 x .........[/B] (tutaj miesieczna kwota utrzymania Joszki), mysle, ze tak sie rozliczyc..[/QUOTE]

Pytanie, jak rozliczyc miesieczne koszty psiaka. Cięzko jest, jak się ma więcej niż jednego. Ile miesięcznie na jedzenie dla wszystkich wydajesz?

Posted

cioteczki, ale jezeli mniej wiecej wiadomo jakie sa koszty wyzywienia 3 psow, to podzielic to przez 3 i tyle.. ten drugi psiak wielkosciowo jak Joszka, dobrze, ze to nie owczarek :lol: no co do zlotowki to sie nie da... ale chodzi o mniej wiecej... a Joszka i tak je najwiecej :lol:

Posted

wiadomośc od lilki..mam nadzieje że wszystko dobrze przekaze, w środe lilka była z joszką u pewnej Pani zainteresowanej jej adopcją (albo ta pani była u Lilki- tego własnie dokładnie nie wiem) ale w czwratek Joszka była juz w domku u tej Pani..i niestety dzisjaj kobieta zadzwonila ze rezygnuje z adopcji - joszka pogryzła buty, znizczyła zaslony, w kuchni cos tez pogryzła i sika gdzie popadnie..napewno dokładnie opisze to Lilka jak tylko odzyska komputer.

Posted

cholerka, to źle, bardzo źle :( ja nie wiem, może trzba skonsultowac Joszkę z jakimś behawiorystą. Młode psy, niszczą, gryzą, to się zdarza, mój pies robi demolkę do dziś mimo, że ma już 2,5 roku, ale to sikanie niestety normalne nie jest, przecież Joszka będzie miała niedługo rok!

Posted

Na moje oko tylko pomoc fachowca może cokolwiek pomóc i przyzwyczajenie jej do klatki kenelowej.
Bo wśród normalnych ludzi mało jest takich popaprańców jak my, np. ja - moja Lili ma ponad 3 lata i każdy mój powrót do domu to jedna wielka niewiadoma i czasami nie wiadomo czy się śmiać czy płakać, w co ręce włożyć, od czego zacząć?...