Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też jestem chyba z tej łapanki na litość :mad: - ale to był mój świadomy wybór (tiaa) - psiak straszy (mały) albo niepełnosprawny (wybór padł w końcu na trójłapkę) ale u mnie nie było mowy o tzw. zwrocie z adopcji o czym też często tu czytam (i jeszcze nie słyszałam o takim forum jak dogo). Jak zwał, tak zwał, grunt że Nuka ma własną chatę, czyli dach nad głową, towarzystwo na czterech łapkach i kochające ludzkie serce i dłonie.:razz:

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Najgorzej, że te psy wyglądają jak pączki w maśle, mieszkają w domu i nie wyglądają ani na chore ani na takie w depresji i nie ma jak ogłosić ich w sposób łapiący za serce. Mam nadzieję, że doczekają domów z prawdziwego zdarzenia.

Dzisiejsze wieści z domu Nuki są takie, że psiaki zostały w domu bez problemu, Nuka zaczyna bawić się piłką i trochę ustawia kolegę Rafę ;) i wszystko jest w jak najlepszym porządku.

I to jest problem. ;) Łatwiej ogłaszać psy ze schroniska - smutne, biedne, zaniedbane. Tylko, że są to adopcje w ciemno i mogą się zakończyć różnie.

Ja też mam wieści, ale nie napiszę jakie. :eviltong:

Posted

A tu co się dzieje :mad::mad:??
To ja bazarek robię dla Małej Mi, a Ona Sobie Szczęśliwa dupkę grzeje w Nowym Domku ?? :loveu::loveu:
Moja jedna dogomaniacka, stała deklaracja również już nieważna. Sunieczka też ostatnio Stały Domek znalazła. Same dobre wieści :p
Ja se tu gadu, gadu a tu interesy trza robić :eviltong: Poproszę dane do przelewu. Zawsze się przyda 50zł na Jakiegoś Futerkowca :):)

teraz doczytałam w pierwszym poście: ale przelew robić na Nukę, na ... ?? Na kogo ?? :)

Posted

sonek666 napisał(a):
A tu co się dzieje :mad::mad:??
To ja bazarek robię dla Małej Mi, a Ona Sobie Szczęśliwa dupkę grzeje w Nowym Domku ?? :loveu::loveu:
Moja jedna dogomaniacka, stała deklaracja również już nieważna. Sunieczka też ostatnio Stały Domek znalazła. Same dobre wieści :p
Ja se tu gadu, gadu a tu interesy trza robić :eviltong: Poproszę dane do przelewu. Zawsze się przyda 50zł na Jakiegoś Futerkowca :):)

teraz doczytałam w pierwszym poście: ale przelew robić na Nukę, na ... ?? Na kogo ?? :)

Trzeba częściej na wątek zaglądać. :lol:

Mysza pewnie pięknie Ci podziękuje i napisze dla jakiego psiaka. ;)

Posted

[quote name='sonek666']A tu co się dzieje :mad::mad:??

Dzięki serdeczne :loveu::loveu::loveu:, na miejsce Nuki mamy sunię z Nowego Targu, zapomnianego dalekiego schronu.
Jesli mogę prosić to chętnie dla niej na początek nowego życia. Nazywa się Lulu :) i tak wpisz w tytule przelewu. Dziękuję ogromnie :loveu:.

A to Lulu :)

Posted

Szczęściara!! :) cudko kochane, dobrego życia Ci życzę :)
Dziewczyny, zajrzyjcie na mój wątek w banerku, trzy małe sunie mam na bdt i nie ma chętnych.... Załamka.......

Posted

Chciałam rozliczyć się z bazarku, który był m.i. na Nukę-... teraz nie wiem jak mała ma już domek czy wpłacać je na dane z 1 postu czyli na Fundację czy co ja mam teraz zrobić?:)

Posted

[quote name='b-b']Chciałam rozliczyć się z bazarku, który był m.i. na Nukę-... teraz nie wiem jak mała ma już domek czy wpłacać je na dane z 1 postu czyli na Fundację czy co ja mam teraz zrobić?:)
Jest tu ktoś?:D

Posted (edited)

[quote name='mysza 1']Oj przepraszam Cię bardzo, nie zauważyłam. Jeśli możesz wpłacić to będzie super, przeznaczone zostaną na następną sunię- Lulu zwaną Rózią oraz Ptysia :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/234005-Nowe-nabytki-myszowe
Dodaj proszę w tytule przeleu imię psiaka.
Dzięki.
Nie ma sprawy :)
edit: Właśnie przelałam 146zł z bazarku Nuki na Lulu i Ptysia
Jak pwpłata dojdzie proszę oo potwierdzenie na bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/233385-KONIEC-ROZLICZAM!-Skorupkowo-serwetkowo-Fajne-ciepłe-damskie-golfy!-Do-19-10-22-00:)

Edited by b-b
  • 2 weeks later...
Posted

Wygląda pięknie. Łysinki na pewno nie zarosną sierścią. Szkoda, że dostałam tylko jedną fotkę zrobioną w samochodzie. Chętnie zobaczyłabym więcej zdjęć np. Nuki bawiącej się z kolegą albo wylegującej się na kanapie. ;)

Posted

[quote name='kora78']pies nie do poznania, no totalnie!
adresowke ma, 2 smyczki ma, ale obrozka sporo za luzna, moze sie wymknac, jak zechce.
zabawka niemowlaczaka, czy jej? :)[/QUOTE]

Pani Bystre Oko i Królowa Pytań ;) wpadła na wątek. :lol:

Jedna smycz jest do przypięcia psa w samochodzie, żeby nie wędrował w trakcie jazdy. Obróżka jest za luźna zdecydowanie. Zabawka jest psia - z serii Petstages. ;)

Posted

[quote name='kora78']to bystre oko jeszcze jakieś krechy na jezyku "wypaczyło" :P poprzeczne. 3 sznytki. pani Odpowiedź w Sam Raz, co to? :D[/QUOTE]

To wygląda jak trzy uśmiechy. ;) Być może ślina się tak ułożyła. ;)