Zielsko Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Haniu! swietne zdjecia!!!! Czy ja je moge wrzucic do naszej galerii? Nie wiedzialam, ze Mac sie tak wygina :crazyeye: Quote
Mokka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Możesz wrzucić, gdzie chcesz :lol:. No ładnie, nie wiedziała, że Mac się wygina :eviltong: Quote
Mokka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Mam, ale jestem w nieustającym niedoczasie, nie mam kiedy obrobić i wstawić. Praca, praca, praca, na okrągło :angryy:. Obrobię, to będzie i Blondyn. Jeszcze mi kilka psów zostało. Quote
Saba Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Zielsko napisał(a):Nie wiedzialam, ze Mac sie tak wygina :crazyeye: A on na pewno ma wszystkie kości :cool3: :eviltong: Quote
Aussie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ma, ale kauczukowe ;-) :evil_lol: Mokkaaaa, a Ty wiesz, że tam było jeszcze jedno takie ciapkowate jak Maczek?... :cool3: Quote
OlaAB Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Aussie napisał(a):Ma, ale kauczukowe ;-) :evil_lol: Mokkaaaa, a Ty wiesz, że tam było jeszcze jedno takie ciapkowate jak Maczek?... :cool3: piszesz o Blusiu? ;) Quote
Mokka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Do wszystkich - postaram się wstawić wszystko, co mam, ale naprawdę nie mam zbyt wiele czasu. Mam w pracy taki zasuw, że nie nadążam taczek ładować, a w domu, to szkoda gadać, jak wracam, to tylko psy wybiegam i lulu. Bądźcie więc cierpliwe, to zacna cnota, a zostanie Wam wynagrodzone. :evil_lol: Na razie wracam do roboty, bo znów jakiś natręt dzwoni i nie może się beze mnie obejść :mad: Quote
OlaAB Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Mokka, Ty się nie przejmuj naszym pisaniem ;), czekamy cierpliwie :mad::siara: Quote
Aussie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 OlaAB napisał(a):piszesz o Blusiu? ;) Takie jak Maczek to troszkę jakby większe ;-) Quote
Mokka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 OlaAB napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Ale to jest wszystko, więcej nie mam :shake: Quote
Aussie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 O, i Hania oba ciapkowate rzuciła pazerniakom ;-) Dzięki :loveu: Quote
CHI Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Mokka jesteś WIELKA!!!! a rozumiem Cię doskonale - właśnie walczę ze zdjęciami z Legnicy (równolegle do słuzbowej roboty :() DZIĘKUJĘ i pozdrawiam CHi Quote
Recommended Posts