Tulip Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Witam! Na dzisiejszy ranek nie ma juz miejsc w grupie zaawansowanej :) a nawet jest lekkie przepelnienie i jesli Lesley sie zgodzi, ta grupa bedzie liczyc 9 osob. Mamy nadzieje, ze nie wplynie to na pogorszenie zajec ;) Natomiast zostalo jeszcze kilka miejsc w grupie sredniozaawansowanej. Liczy sie kolejnosc zgloszen :) Zapraszam i pozdrawiam serdecznie! Paulina Quote
AniaP Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='2Monika2']wreszcie coś o rzut beretem....a tu obóz agility w tym samym czasie :cool1: No ode mnie, rzut beretem to raczej nie jest :razz: , ale obóz... :placz: (może wreszcie bym się na jakieś seminarium załapała). Quote
Renfri Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Po pierwsze to cieszę się z kolejnego seminarium ze szkoleniowcem i zawodnikiem z najwyższej pólki.:lol: Ja jestem już zgłoszona z moim krokodylem:lol: Jeśli mogę o coś pomarudzić to o czas, szkoda, że narzuciliście Lesley taki termin, który koliduje z innymi imprezami agility.(obóz, European Open) Mam jeszcze pytanie czy w seminarium mogą brac też udział widzowie (osoby bez psów) i jeśli tak to jaka cena obowiązuje dla nich? Może ktoś będzie chciał pojechać popatrzeć. A poza tematem, może Tulip powiesz nam coś więcej o sobie? :lol: Ćwiczysz agility? Może jakieś inne psie sporty? Albo to tylko ja Cię nie kojarzę, bo mnie w sumie cały zeszły sezon w Polsce nie było.:roll: Quote
Tulip Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Witam! Mysle, ze widzowie moga byc. Dam znac, gdy bede wiedziala wiecej. Przedstawie sie z przyjemnoscia :) Mam 10-letnia sunie Yorkshire Terrier, z ktora od 7 lat klikam. Bawimy sie w agility, obedience, tropienie i sztuczki klikerowe. W sierpniu odbieram szczeniaka terriera irlandzkiego i z nia mam juz powazne plany ;) Agility uwielbiamy, czytamy ksiazki i uczymy sie, rowniez troszke trenujac. Viki wszelkie przeszkody uwielbia, ale z racji wieku musze jej to juz ograniczac. Na seminarium bede wiec bez psa :( Ale bede chlonac wszystko. I mam nadzieje, ze sie uda! Pozdrawiam serdecznie! Paulina Quote
Folka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 a czy mozna przybyc z suczka husky ;) ? chcemy sie naprawde czegos pozytecznego nauczyc ale nie chcemy innym zepsuc całego seminarium.Jezeli nie wiesz jak wyglada nasz "bieganie" to zajrzyj sobie do działu zawodw Fort Cup , tam sa filmiki , badz napisz do mnie PW ;) Quote
AniaP Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No i jak? Wszystkie miejsca już zajęte? :roll: Quote
Tulip Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Witam i przepraszam za mala przerwe spowodowana wizyta w Cz-wie. Mysle, ze jesli sunia husky skacze, to bez problemu moze przyjechac. Ale obawiam sie, ze zostalo juz ostatnie miejsce w grupie sredniozaawansowanej. Zapraszam. Pozdrawiam! Paulina Quote
aluna&mims Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Paulina, doszedł w końcu ten moj nieszczesny mail? Quote
Tulip Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Tak :) Jestescie zapisani. Niedlugo przesle wszystkim uczestnikom pelny sklad grup :) A o dalszych szczegołach bede informowac na biezaco. Na razie czekam na odpowiedz Lesley w sprawie uczestikow bez psow, ktorzy chcieliby uczyc sie poprzez podpatrywanie, bo dostalam sygnal, ze jest kilka takich osob. Tymczasem pozdrawiam serdecznie! Paulina Quote
aluna&mims Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 To świetnie:lol: A co z drugim psem? Można zabrać go ze sobą czy w rachubę wchodzi tylko jeden? Quote
Xtrasweet Candy Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Mam 9 miesięczną stafficzkę, chciałabym aby ćwiczyła agility, jednak poziom naszego zaawansowania jest zerowy :) więc nie mogłam zapisać się do żadnej grupy. Suczka zna podstawowe zasady posłuszeństwa, nie jest strachliwa. Jednak ze względu na specyfikę rasy i to że jest krępa nie zachęcaliśmy jej do skakania ze względu na stawy. Od wiosny planujemy zacząć pracować nad nią w kierunku agility. Chętnie przyjechalibyśmy na seminarium w roli "widowni", aby zobaczyć jak to robią profesjonaliści :) Tym bardziej że do tego czasu będziemy wiedzieli i umieli więcej mam nadzieję. Tylko niech ta wiosna przyjdzie. Pozdrawiamy! :) Quote
Tulip Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Witam! Czekam na odpowiedz Lesley czy mozna przyjechac w roli "widowni" i uczyc sie poprzez obserwacje. Gdy tylko bede cos wiedziec na ten temat, dam znac, ale prosze sie uzbroic w cierpliwosc, bo Lesley na maila odpisuje co kilka dni :) A jesli chodzi o zabranie drugiego psa, to w jakim charakterze? I kto z nim bedzie gdy wlasciciel bedzie cwiczyl z "pierwszym" pieskiem? Pozdrawiam bardzo serdecznie! Paulina Quote
Flaire Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Tulip napisał(a):A jesli chodzi o zabranie drugiego psa, to w jakim charakterze? I kto z nim bedzie gdy wlasciciel bedzie cwiczyl z "pierwszym" pieskiem? Tulip, ja również będę miała ze sobą dwa psy - niemal zawsze mam je obie ze sobą i jeszcze nigdy nie było to problemem. Misia będzie w charakterze "osoby towarzyszącej" ;-) - nikt z nią nie będzie gdy ja będę ćwiczyć, będzie sobie po prostu spała, tak jak to ma miejsce, gdy ja jestem w pracy. ;-) Ewentualnie może się przyglądać, tak jak to ma miejsce, gdy mam oba psy ze sobą na treningu albo na innym seminarium. ;-) Quote
Tulip Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 W takim razie mysle, ze nie ma problemu :) Pozdrawiam! Paulina Quote
Tulip Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Witam! Dostalam dzis odpowiedz od Lesley na temat obserwatorow, czyli uczestnikow seminarium bez psow. Sa mile widziani w liczbie 10 - 15 osob. Koszt uczestnictwa bez psa to 110 zl. Zapraszam. I prosze o cierpliwosc z uwagi na chwilowy utrudniony dostep do kom. Pozdrawiam! Paulina Quote
Lulla Luck Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 :crazyeye: W naszym odziale będzie agility i nic mi o tym nie wiadomo!:mad:;) Ja próbowałam założyć klub frisbee ale nic z tego nie wyszło:shake:. A teraz niestety w tym czasie jedziemy na obóz agility i nie będziemy mogli być obecni:-( Ale jak tylko powstanie klub napewno się zapiszemy!:diabloti: Quote
Davie Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Lulla Luck, wybieracie się na nasz (czyli fortowy) obóz? :cool3: Quote
Lulla Luck Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Davie']Lulla Luck, wybieracie się na nasz (czyli fortowy) obóz? :cool3: Ba;) [10znaków]:cool1: Quote
Tulip Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Witam! Pragne poinformowac, ze zaszly pewne zmiany. Bedzinski oddzial ZKwP nie wspolorganizuje juz seminaium z Lesley. Natomiast dzieki nieocenionej pomocy KA FORT seminarium na szczescie sie odbedzie, w Bolimowie, w terminie 28 i 29 lipca, tak wiec zaraz po zakonczeniu obozu agility. Poniewaz nie ma juz wolnych miejsc w grupach dla cwiczacych z psami, zapraszam do grupy obserwujacych, oraz do spedzenia kilku dni z Lesley. Koszt seminarium dla osob obserwujacych to 110 zl. Przepraszam za zmiany, mam nadzieje, ze nikomu nie pokrzyzuja planow. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam! Paulina Quote
CHI Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ech, przez moje psio-kolanowo-brakointernetowe zawirowania dopiero dziś dowiedziałam się o tym seminarium:placz: A nie załapiemy się na "listę rezerwą" z Blondynem "jakby co":razz: Pozdrawiam CHI Quote
Tulip Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Sa jeszcze wolne miejsca dla osob bioracych udzial w seminarium z Lesley bez psa :) Zapraszam! Pozdrawiam Paulina Quote
Recommended Posts