Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Organizujemy (bedzinski oddzial ZKwP) seminarium agility z Lesley Olden, brytyjskim szkoleciowcem, zawodniczka i sedzia agility. Termin 27 i 28 lipca, miejsce Siewierz, koszt 350 zl.
Paulina

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a coś więcej?
czy jest jakieś ograniczenie ilości zgłoszeń?
czy jest jeakieś ograniczenie co do poziomu wyszkolenia?

Będzin? to przeszkody jakiego klubu będą? - macie tam własny tor?

Posted

Gdzie, kiedy i w jaki sposób można się zgłaszać? W jakim stopniu zaawansowani powinni być uczestnicy, jakie powinni spełniać wymogi?

Posted

Beda dwie grupy po 8 osob, wiec w sumie 16 osob. Zakladamy jedna grupe srednio, a druga zaawansowana. Ale zobaczymy tez kto sie zglosi.
pozdr
paulina

Posted

Tak, chcemy stworzyc osrodek agility z prawdziwego zdarzenia. Chcemy organizowac regularne seminaria i zawody. Jakiego rodzaju pomoc oferujesz? ;)
Pozdrawiam!
Paulina

Posted

To zalezy czego potrzebujecie, ale mysle, ze nasz klub jest w stanie dostarczyc wszelkiej pomocy. Lubimy wspierac takie inicjatywy :) zreszta jak widac sami ostro promujemy takie akcje :)

Posted

W takim razie czy mozesz podac jakies namiary na siebie i czy moge kontaktowac sie z Toba w razie jakichkolwiek klopotow?
Pozdrawiam
Paulina

Posted

Tak, zorientowalam sie po wyslaniu wiadomosci :)
Na pewno 27 i 28 bo 29 jest w Bedzinie wystawa, ktora polecam ze wzgledu na duzy teren i wielu zagranicznych sedziow. W zeszlym roku byli tacy, ktorzy w Polsce pierwszy raz, w tym tez maja tacy byc. A w kolejnych latach planujemy w ndz zawody z sedziami z zagranicy. Ale to dopiero za jakis czas ;)
Pozdrawiam
Paulina

Posted

A mozna jakiegos linka do www tego pana/pani?Bo ja i zapamietywanie nazwisk to tak osssstro na bakier stoimy (nawet nie pamietam nazwiska kees'a)

Posted

OlaAB napisał(a):

A po co jak dogomania jest :eviltong: A tak na powaznie to mam wqrwa na maksa, bo jakis qndel zaatakowal moje psy, pani oczywiscie nie miala dwagi zlapac swojego psa, wiec musialam rozdzielac go z bolsem ,jednoczesnie trzymajac Gnojka, zeby nie dolaczyl, a na koniec jeszcze mi sie oberwalo, ze mam agresywne psy :shake: i potem proste rozwiazania sa najtrudniejsze.

Posted

kurcze! ale super! strasznie lubie te zawodniczke! strasznie chcialabym byc na seminarium z nia, niestety jednak moje plany pokierowaly sie w strone wloch i mistrzostw europy, ktore sa dokladnie w tym samym czasie :(
trzymam kciuki za udane seminarium i zycze jak najwiecej wyciagnietej wiedzy od Lesley :)