Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Oskar to wspaniały okaz 3 letniego samca.
Do Schroniska trafił wychudzony i wycieńczony z rozległą chorobą skóry. Trzy miesiące leczenia i pies wygląda prawie jak pies wystawowy:D
Niestety choroba skóry Oskara okazała się trwała. Do końca życia będzie musiał dostawać specjalistyczną karmę. Szkoda, bo zmniejsza to jego szansę na nowy dom, a pies jest naprawdę świetny. Wesoły, mądry, chętny do zabawy i nauki. Łatwo się przywiązuje do opiekunów.

KONTAKT DO SCHRONISKA:
tel: (085) 675 37 00
mail: schronisko@schronisko.bialystok.pl

Edited by Aneta_M
Posted

Wczoraj poszalałam trochę z Oskarkiem na wybiegu, ten pies jest fenomenalny! Ma mega pozytywne usposobienie, gdy bawiliśmy się, Oskar bez problemu pozwalał mi wyjąć mu piłkę z pyska.
Poza tym cholerny z niego pieszczoch i natręt! :laugh2_2::laugh2_2: Naparł na mnie swoim cielskiem, przewrócił mnie i z namiętnością wylizywał mi uszy :lol: Nieziemski przytulak:)

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Sklep Krakvet podaruje Oskarowi 2worki karmy dla alergików: Royala i Eukanubę:)
Do tej pory Oskar jadł Royala, a Eukanubę dostajemy na przetestowanie, czy Oskar dobrze ją przyjmie. Jeśli na eukanubie nie zacznie łysieć zostaniemy przy niej, bo jest 100zł tańsza od royala.

• 2 months later...
Posted

To już jego trzecia zima w schronisku:shake: Oskar jest zarąbisty:) Zakręcony jak baranie jajoo :lol: żebyście zobaczyli, jak on cieszy się do ludzi, co on wyprawia, istna komedia :lol: :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Oskar to kochane bydle;) Potrafi wlecieć z radością w człowieka całym swoim ciężarem,a wtedy naprawdę trudno utrzymać równowagę:) Dziś na wybiegu dosłownie chodził mi przy nodze tak bardzo chce być blisko ludzi:) Straszny pieszczoch, natrętnie dopomina się głaskania
Aha, Oskar od pewnego czasu je zwykłe jedzenie, ma stałą kupkę i nie łysieje!:) W pogotowiu w razie czego jest specjalistyczna karma dla niego, ale jak narazie na szczęście nie jest potrzebna;) Wniosek z tego, że nie wiadomo o co chodzi tej jego alergii Może poszła sobie precz?;)

• 2 months later...