Sylwia&westie Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Gizmuś sliczny westik! a foteczzkii przepiękne :) Pozdrawiamy :) i witamy po przerwie swiatecznej :) Quote
Shilah Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 kesslee Witam serdecznie w ten przepiękny poranek :smile: Jak tam? Wstaliście już? :cool3: *Welcome* Poranek owczem, był piękny, lecz nas w domku nie było.. Byliśmy w pracy.. :roll: Wstaliśmy dosyć wczesnie.:lol: Ale jest nam miło że ktoś o nas pamięta. Całusek kesslee *Ania...Niuf* Wstajemy,wstajemy taki piękny dzień nie może się zmarnować:cool3: :loveu: Dzionek napewno nie był zmarnowany. Pracowaliśmy jak małe mróweczki.. :evil_lol: niunia32 czesc!! milego dnia! p.s. wstawilismy nowe fotki pozdrawiamy Tajfek i niunia Dziękujemy kochana.:multi: Już do Was pędzimy.. Sylwia&westie Gizmuś sliczny westik! a foteczzkii przepiękne :smile: Pozdrawiamy :smile: i witamy po przerwie swiatecznej :smile: Podziękowania Sylwuniu dla Ciebie za takie piękne słowa..:oops: Również pozdrawiamy :loveu: Quote
Elizusiek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 my tak szybciutko życzyc słodziutkich snów :loveu: i prosze wytarmosić Gizmuśka :loveu: Quote
niunia32 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 dobrej nocy życzymy! przesyłamy mizianko dla Gizmusia i buziaki gorąco pozdrawiamy :* Tajfek i niunia Quote
kesslee Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Shilah']*Welcome* Poranek owczem, był piękny, lecz nas w domku nie było.. Byliśmy w pracy.. :roll: Wstaliśmy dosyć wczesnie.:lol: Ale jest nam miło że ktoś o nas pamięta. Całusek kesslee Jak mozna zapomnieć tak cudowny duet :oops: :cool3: Quote
Shilah Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='kesslee']Jak mozna zapomnieć tak cudowny duet :oops: :cool3: Oj, bo jeszcze uwierzymy, że my tacy wspaniali..:oops: A serio :lol: to jest nam niezmiernie miluchno Anulko! Duuuuuuzie buuuuuzii dla WAS.. Quote
kesslee Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Shilah napisał(a):Oj, bo jeszcze uwierzymy, że my tacy wspaniali..:oops: Aj Ilonka, no chyba nie twierdzisz że ja kłamię? :cool1: :cool3: Quote
Shilah Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 kesslee Aj Ilonka, no chyba nie twierdzisz że ja kłamię? :cool1: :cool3: Wiesz, w sumie nie mnie to oceniać jacy jesteśmy.. Bardzo nam miło Aniu. Dziękujemy za te komplementy :oops: Kolorowych snooff... Quote
marzenna79 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Pozdrowienia Ilonko od Sukcesa i jego pańci...:loveu::loveu::loveu: Wszystkiego dobrego kochana.:multi::loveu: Proszę koniecznie wymiziać Gizmo !!!!!!! :loveu: :sleep: DOBRANOC !!!!!!! :smilecol: Kolorowych snów.:bye: Quote
zuzolandia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dziendoberek słoneczny !!!!! buziolki dla SLICZNEGO BIAłEGO KSIECIUNIA !!!!!! ;-) Quote
Sylwia&westie Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dzień Dobry ! mizianko dla Gizmusia :loveu: u nas fotki :razz: Quote
Shilah Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Welcome Wpadłam tylko na chwilkę przekazać buziaczka, uściskąc wszystkie moje dogo-kobitki, oraz się pożegnać, gdyż robimy mały wypad na dzialkę ze znajomymi.. Jadymy wiesiować! :evil_lol: Pozdrawiamy Was kochane cieplutko. Do zobaczonka w niedziele wieczorkiem. Oj, będzie się działo..:diabloti: Bięgnę, bo już na mnie czekają.. Cyaaaa!! Shilah & Gizmo Quote
kesslee Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Miłego weekendu kochana! Baw się wspaniale, ale i wracaj do nas czym prędzej :cool3: :cool3: :cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Dzień dobry:loveu: udanego weekendu życzę:p Quote
Shilah Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Witamy! Wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej.. Całujemy i ściskamy Pozdrawiamy Shilah & Gizmo Quote
niunia32 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 hello!!! i jak się udał wypad?? :) pozdrawiamy tajfek i niunia Quote
Shilah Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 niunia32 hello!!! i jak się udał wypad?? :smile: pozdrawiamy tajfek i niunia Wypad baaaaardzo udany! :multi: Dużo słońca.. zimne napoje..:evil_lol: ..las.. rzeczka.. wieczorne ogniska.. leniuchowanie na trawce.. (oczywiście z zimnymi napojami :evil_lol: ) Eh, żyć nie umierać.. Mogłabym pisać do jutra. Ale już wracamy do rzeczywistości.:roll: Pozdrawiamy Shilah & Gizmo P.S. Jutro porcja białych fot.. Quote
marzenna79 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witaj Ilonko i Gizmo !!!!!!! :multi::loveu: Fajnie, że miło spędziliście czas.:loveu: Pozdrawiam Was. Quote
niunia32 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 no to fajnie, że wypadzik się udał Shilah napisał(a):P.S. Jutro porcja białych fot.. czekamy!! pozdrawiamy Tajfunek i niunia Quote
Shilah Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Witamy, teraz wskakujemy w autko i jedziemy pozałatwiać parę spraw mamusi, a po mojej pracy ( czyli późnym wieczorkiem ), porcja białych fot.. P.S. Nadrobimy również zaległości i wpadniemy do naszych dogo- kobitek.. Shilah & Gizmo Quote
kesslee Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Shilah'] a po mojej pracy ( czyli późnym wieczorkiem ), porcja białych fot.. Już się doczekać nie mogę :multi: Quote
Sylwia&westie Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 żądamy fot Gizmusia :loveu::loveu: juz sie doczekać nie mozemy :loveu::loveu: Quote
marzenna79 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Cudny widok !!!!!!!:loveu::loveu: Witaj Ilonko i Gizmo !!!!!!! :multi::loveu::loveu: Piękne foteczki.:loveu: Pozdrawiam.:multi: Quote
kesslee Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Shilah'] Przez chwilę myślałam że Gizmo się rozmnożył :lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts