Elizusiek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 mmm....wieczór panieński....mnie też czeka w sierpniu.I to dosłownie,musze go zorganizować bo jestem druchną mojej przyjaciółki....będzie się działo :diabloti: Quote
niunia32 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Elizusiek napisał(a):mmm....wieczór panieński....mnie też czeka w sierpniu.I to dosłownie,musze go zorganizować bo jestem druchną mojej przyjaciółki....będzie się działo :diabloti: hihi Wam to dobrze. mnie nie stety ominął wieczor panienski mojej bratowej z przyczyn nie dojechania na czas do siebie i braku samochodu mojego brata akurat wtedy. eh,.... Quote
Shilah Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 margo001 napisał(a):Witajcie Shilah & Gizmo :loveu: Twój Gizmuś jest przecudny :loveu: tylko miziac i miziac :buzi: margo001 Za odwiedzinki w naszej małej galeryjce, a także za ciepłe słówka.. niunia32 Oj szykuje sie biba, szykuje. Musi to byc niezapomnany wieczór, szczególnie, że chłopaki zaplanowali już wiele różnych atrakcji na kawalerskim.:evil_lol: Nie możemy być gorsze!!! Co to to nie-e! :diabloti: Elizusiek Sypią się nam te śluby ostatnio, ale my jakoś omijamy ten temat.. :evil_lol: Na każdego przyjdzie pora i czas.. :diabloti: Shilah ucieka do wanny, a jak już się wygrzeje i wypluska leci spac.. nie zapomina o skrzydłach.. Quote
Shilah Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 HeLLo! ..nieskazitelnego, sobotniego nieba.. A na nas już czas.. pakujemy swoje manatki i lecimy w świat! Pozdrawiamy Shilah & Gizmo Quote
niunia32 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 hello!!! udanego weekendu kochana cioteczko nasza! mizianko dla Gizmusia buziaki! Quote
Karolajnaxx Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :loveu: :loveu: Śliczny pieseczek :loveu: Mi to się marzy yorkuś :oops: Mam nadzieję, że to marzenie się kiedyś spełni... Quote
Shilah Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Hello! Miło witać nową osóbkę: karolajnaxx bardzo się cieszymy z tych słodkich słów.. A teraz specjalnie ..dla wszystkich miłościwie nam oglądających.. kilka śpiących fotek.. tulimy, tulimy.. *** przesyłamy buziaczki o tutaj.. Quote
niunia32 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 ale kochany spioch :) a teraz juz pora wstawać. ladna pogoda jest :) milej niedzieli Quote
Ania-shira Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ale śpioch z maskotkami sobie śpi bosko :lol: Quote
Shilah Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 HeLLo! Witajcie w naszej bajce.. Już na niebie pełno gwiazd, a dzień był pełen wrazeń, nie pozostaje nam nic innego jak, ciepła kołderka i miękka podusia.. układamy się do snu.. -tak Shilah -a tu Gizmo (biały kiełek) -razem.. A gdy nie można zasnąć liczy się owieczki, gwiazdeczki i inne bajeczki.. Liczymy.. jutro owieczki 1,2,3.. zz zzzz zz z zz Quote
zuzolandia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 .mały biały rozkoszniaczek;-) i co najfajniejsze taki mały juz zostanie eehh ;-) echhh gdzie te czasy gdy Zuzolinka była takim małym brazowym kłebuszkiem ......mineły i juz nie wroca .....hehe teraz to kawał kudłatej baby;-) ....ktora bez pardonu włazi na kolanka swojej panci heeheheheh pozdrawianko i mizianko dla KSIECIUNIA ;-) Quote
Shilah Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 zuzolandia napisał(a): .mały biały rozkoszniaczek;-) i co najfajniejsze taki mały juz zostanie eehh ;-) echhh gdzie te czasy gdy Zuzolinka była takim małym brazowym kłebuszkiem ......mineły i juz nie wroca .....hehe teraz to kawał kudłatej baby;-) ....ktora bez pardonu włazi na kolanka swojej panci heeheheheh pozdrawianko i mizianko dla KSIECIUNIA ;-) HeLLo! =) Na przywitanie mrugamy oczętami do naszych kobietek Moj mały książe juz zawsze bedzie taki filigranowy, ale duzie piechy takze kofamy.. Twoja Zuzolinka choc jest większych gabarytów z cała pewnością zachowuje sie jak mała kuleczka, skoro wskakuje Ci na kolanka. Ale to jest własnie "psia miłość" nie zna granic.. My najbardziej kochamy te oddane psie oczka (chyba juz gdzies o tym wspominałam- rozbrajają nas..) Shilah wróciła z egzaminu.:cool1: Ostaniego..(?), jesli wszytsko pojdzie okim to bedzie po sesji.. :multi: Zostanie tylko samoOBRONA.. :roll: Gizmol był na spacerku, ale prawie sie roztopilismy i wrocilismy szybko do domku. Nieskazitelnego nieba dla Was kochane dogomaniaczki.. Quote
niunia32 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 jak wy się pieknie do snu ukladacie. a kielek slodki! milego dnia!! ooo chyba przejdzie duchota, chocby na chwile, grzmi sie nie zle. przydalaby sie burza Quote
Patikujek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 O Boziu boziu jakie wy oba słodziaki:loveu: A Gizmuś po prostu przepięknie zasypia ma ten wdzięk:loveu: A ty się Shilah przyznaj gdzieś takie zajefajne bamboszki kupiła co???:mad: Quote
Shilah Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):O Boziu boziu jakie wy oba słodziaki:loveu: A Gizmuś po prostu przepięknie zasypia ma ten wdzięk:loveu: A ty się Shilah przyznaj gdzieś takie zajefajne bamboszki kupiła co???:mad: Ale nas Pani kochana zawstydziła..:oops: Aż się rumienimy z wrazenia. Cieszymy sie bardzo, że Ci sie podobają nasze paputki. O tak się uśmiechamy do Ciebie .. Gizmol zawsze zasypia "kołami do góry", a paputy kupiłam na internecie ..:lol: (w internecie jest wszystko :diabloti: ) Misiaki tulaki dla Ciebie Patikujek_Zabrze oraz dla Justys95 (miło czytać nowoprzybyłych):multi: Quote
Patikujek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dziękuję za tulaki i przesyłam buziaki :*:*:*:*:* i postaramy się zaglądać jak najczęściej:) Quote
Shilah Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 niunia32 napisał(a):jak wy się pieknie do snu ukladacie. a kielek slodki! milego dnia!! ooo chyba przejdzie duchota, chocby na chwile, grzmi sie nie zle. przydalaby sie burza HeLLo Natalko! =) Peplaszam, ale nie zauważyłam Twego posta..:oops: U nas tez przez chwile ktoś grzmiał w niebie, ale teraz jakos przeszło i nie zanosi się na burzę.. A przydałaby sie, przydała.. Gizmol wtedy szczeka i biega po całym domu (góra - dół):diabloti: Zapraszam do mnie do pokoju na poddasze, tu dopiero jest sauna.. A klimy w pokoju jeszcze sie nie dorobilismy, choc w tamto lato marzyłam o takiej.. U mnie w pokoju jest 30 stopni. Słabo? Podczas takich upałów można nas wykręcać i wieszać na sznurku.. O tak: (ten mały misiol to Gizmo, a większy miś to ja):evil_lol: Quote
marzenna79 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witaj Ilonko !!!:multi::loveu: Śliczne foteczki pańci i Gizmusia !!!:loveu: Ale śliczny pedicure francuski !!! :cool3: Pozdrawiam.:multi::multi::multi: Quote
Shilah Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 marzenna79 napisał(a): Witaj Ilonko !!!:multi::loveu: Śliczne foteczki pańci i Gizmusia !!!:loveu: Ale śliczny pedicure francuski !!! :cool3: Pozdrawiam.:multi::multi::multi: Witaj Marzenko w naszych skromnych progach.. :multi: French mój czy Gizmolka..?? :diabloti: Lubimy malować pazurki, ale Gizmolkowi nie będziemy, bo to prawdziwy chłopczyk w końcu, a nie jakiś metro.. :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Witamy:loveu: Gizmuś śliczny...pańcia też:cool3: Quote
Elizusiek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Shilah napisał(a): a paputy kupiłam na internecie ..:lol: (w internecie jest wszystko :diabloti: ) Widze że tez lubisz internetowe zakupy :) Ja też tak robie,po pierwsze wiekszy wybór a po drugie siedze w domciu i same do mnie przychodzą :diabloti: Quote
niunia32 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 hello!! mam nadzieje ze przynajmniej u Was nie ma takiej duchoty jak u mnie. choć rano była już burza u mnie.. milego dnia pozdrawiamy Quote
Recommended Posts