Shilah Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Witamy serdecznie :loveu: i dziękujemy za miłe słowa. miziaki i tulaski ..:calus: Quote
niunia32 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Shilah']Tak dokładnie, to nasz malutki kochany jęzorek. Lizawki dla Ciebie .. dziekuje :) a zwierzaki fajnie slodko wygladaja z tak wystawionym kawalkiem jezyczka :P Tajfunowi tez sie tak czasem zdarza, ale czesciej to zauwazylam u jednego z kotow w domciu Quote
ewelinabuck Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 to zdjecie z prosiaczkiem mnie powalilo:loveu: :loveu: :loveu: sliczny piesek:loveu: Quote
marzenna79 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witaj GIZMO !!! :multi::loveu: Cudnie wyglądają razem ! :loveu::loveu: Shilah pozdrawiamy ciepło z mglistej dziś Gdyni...:multi::multi: Quote
Sylwia&westie Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 słodziutki psiaczek :) nie moge sie napatrzec :loveu: Quote
zuzolandia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witanko i przytulanko dla małego białego ksieciunia !!!!!! ;-) Quote
zuzolandia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 W jakiejs galerii przeczytałąm ze masz po sasiedzku briarda;-) a moze cos wiecej o nim napiszesz???? tak z ciekawosci pytam ;-) zboczenie jakies mam na słowo briard;-) Quote
Likaa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Odwiedzamy Gizmusia :) Piękne fotencje zwłaszcza to takie jak leży i jezyczka troche wystawił :) Pozdrawiamy Quote
marzenna79 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dzień dobry Shilah !!! :multi::multi: Witaj GIZMO cudne !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Gdzie WY się podziewacie ??????? :shake: :niewiem::niewiem::niewiem::???: Takaaaaaaa ciszaaaaaaa tuuuuuuu ??????? :oops: :oops: Pozdrawiam WAS ! :loveu: U nas dzisiaj Laaaaaaatooooooo.......:sweetCyb: Quote
kesslee Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 zieńdobry, dzieńdobry, witam bardzo serdecznie popołudniową porą :multi: Quote
niunia32 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dzien dobry!! a gdzie nowe foteczki?? :) pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Shilah Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 po dłuuuugiej nieobecności na dogo.. Przeszliśmy format dysku ( :angryy: :mad: zaatakowały nas okropne wirusy :angryy: :mad: ) Nasz nadworny naprawiacz komputera musiał aż 3 razy przyjeżdzać i coś tam grzebać .. Naszczęście wszystko skończyło się pomyślnie i .. działa działa :diabloti: Tęskniliśmy bardzo za naszym blogiem i za osobami go odwiedziającymi :placz: Na początek uderzamy porcją fot.. specjalne dla Was :razz: [SIZE=2]( miałam troszkę czasu na focenie mojego białego Ksiecia.. ) bunny .. " Gizmo wielka stopa " tak całuje mnie moja Pani .. ostatni dzień śnieżku .. biegnę .. lecę .. P.S. Resztę wieczorkiem.. Quote
Elizusiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 witamy Shilah & Gizmo, zdjęcie z latającym Gizmo jest świetne :multi: :loveu: buziaki dla [SIZE="5"]SŁODZIAKA Quote
kesslee Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ależ przecudowne foty! :loveu: Ah, te Westie to przecudowne maluchy :loveu: Fajnie mieć taką malą puchata bialą kulkę :cool3: Quote
Shilah Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Nowe zdjątka.. wyrywam korzonki westie strong man kopanko wiosenny sklaniaczek nasz kumple Quote
niunia32 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witajcie!!! ale cudne fotusie :):) buziole slodkich snow!! Tajfek & niunia Quote
Shilah Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 niunia32 Witajcie!!! ale cudne fotusie :smile::smile: Wielkie thnx!!! :multi: kesslee Ależ przecudowne foty! :loveu: Ah, te Westie to przecudowne maluchy :loveu: Fajnie mieć taką malą puchata bialą kulkę :cool3: Cudownie jest mieć tak kochanego małego białego misia .. Elizusiek witamy Shilah & Gizmo, zdjęcie z latającym Gizmo jest świetne :multi: :loveu: buziaki dla SŁODZIAKA Słodziak wycałowany :loveu: Quote
niunia32 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dzien dobry!! co u Was slychac?? milego dnia!! Tajfun & niunia Quote
kesslee Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dzień dobry, dzień dobry :loveu: Wpadliśmy się przywitać i jakiż cudny poranek - nowe fotki! :multi: Gizmo jest szalenie przystojny :razz: Quote
Shilah Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Witamy, dziś mam troszkę czasu ponieważ nie idę na uczelnie, tylko pozniej do pracy, więc mogę ponadrabiać tygodniowe zaległości .. for all P.S.Zabieram się więc do pracy .. Quote
Elizusiek Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dzień dobry, Gizmo w roli ogrodnika :loveu: :evil_lol: świetne:lol: Quote
Shilah Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Elizusiek Gizmo uwielbia przekopywac grzadki w naszym ogrodzie i gonić muszki.. W miejscowosci gdzie mamy działkę nad rzeką cały dzień pracował i rył swoimi małymi białymi łapeczkami w kopcach kretów.:evil_lol: Pózniej oczywiscie nie obyło sie bez kąpieli .. ( Jest takim małym ogrodnikiem ) :lol: Quote
Elizusiek Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Shilah'] Elizusiek Gizmo uwielbia przekopywac grzadki w naszym ogrodzie i gonić muszki.. W miejscowosci gdzie mamy działkę nad rzeką cały dzień pracował i rył swoimi małymi białymi łapeczkami w kopcach kretów.:evil_lol: Pózniej oczywiscie nie obyło sie bez kąpieli .. ( Jest takim małym ogrodnikiem ) :lol: Moja Kara też uwielbia kopać tylko wydaje mi sie że robi "troche" wieksze szkody niż Gizmo :evil_lol: Quote
Shilah Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Elizusiek ...tylko wydaje mi sie że robi "troche" wieksze szkody niż Gizmo :evil_lol: Wiesz wiosna się dopiero zaczyna :razz: ( a do tego pierwsza wiosna Gizmo ) Dlatego moze być róznie. Moj diabełek jest do wszystkiego zdolny :diabloti: Leceeeeeee do pracy .. Quote
Shilah Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 Witamy wszytskich! :multi: Juz za niedługo wkleimy troszkę zdjęc, lecz teraz biegniemy się trochę edukować .. :cool1: Quote
Recommended Posts