jonQuilla Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Georgia]jakie piękne kury na rosołek :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Cześć Kochani! Zaglądam do Was, a Was nie ma :-( Quote
Aganiok Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 paw na drzewie a pod drzewem stado ujadających bokserów...tylko się w kadrze nie zmieściły :diabloti: Quote
ferraribox Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Kochani! Zaglądam do Was, a Was nie ma :-(Izunia w wakacje będę nadrabiała braki:evil_lol::oops: Donvitow napisał(a)::placz::mad::-(Proszę o jeszcze! Aganiok napisał(a):paw na drzewie a pod drzewem stado ujadających bokserów...tylko się w kadrze nie zmieściły :diabloti:Przyczajone, pilnują bokserów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Donvitow Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Buziaczki. Czy doczekam Waszej śliczności fotek:evil_lol: Quote
ferraribox Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Donvitow napisał(a):Buziaczki. Czy doczekam Waszej śliczności fotek:evil_lol: Zwierciadła pomagają nam poznać nasze twarze,sztuka zaś-dusze.Bernard Shaw. To jedna z moich ulubionych myśli... A ja ją teraz przerobię:evil_lol: Zdjęcia pozwalają nam poznać twarze,psy zaś -dusze.Czy to nie wystarczy?;) Quote
Fuga*** Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 serce z serdelków dla wszystkich Twoich boksiów, dla Ciebie kisses :-) Quote
Donvitow Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ferraribox napisał(a):Zwierciadła pomagają nam poznać nasze twarze,sztuka zaś-dusze.Bernard Shaw. To jedna z moich ulubionych myśli... A ja ją teraz przerobię:evil_lol: Zdjęcia pozwalają nam poznać twarze,psy zaś -dusze.Czy to nie wystarczy?;) Mnie nie . Duszę poznałem ale lubię i oko nacieszyć.:diabloti:/ no i nie tylko/:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Donvitow napisał(a):Mnie nie . Duszę poznałem ale lubię i oko nacieszyć.:diabloti:/ no i nie tylko/:evil_lol: Esteta o wyrafinowanym guście?:evil_lol: Quote
bonita Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 A ja wchciałam BAAAAAAAAAArdzo mocno pogratulejszynować :multi: Rodzinka Wam się podobno powiększyła :loveu: Gratki dla Ferrariboksiowej gromadki:multi: Quote
ferraribox Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 bonita napisał(a):A ja wchciałam BAAAAAAAAAArdzo mocno pogratulejszynować :multi: Rodzinka Wam się podobno powiększyła :loveu: Gratki dla Ferrariboksiowej gromadki:multi: Donvitow napisał(a):No i co z Tobą i gromadką.:loveu: Rodzinka się powiększyła o 3 prześliczne boksie.Niestety:-(:-( siedmiodniowe 2 szczeniaki odeszły.Zrobiłam wszystko co mogłam:-(Niestety ... Quote
ferraribox Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Donvitow napisał(a)::placz::placz::oops:;):oops: Quote
bonita Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ferraribox napisał(a):Rodzinka się powiększyła o 3 prześliczne boksie.Niestety:-(:-( siedmiodniowe 2 szczeniaki odeszły.Zrobiłam wszystko co mogłam:-(Niestety ... :-(jejku, strasznie mi przykro, aż głupio że coś pisałam:oops: Quote
ferraribox Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Bonitko, takie właśnie jest życie.Pełne radości i porażek.Tak widocznie musiało być! Została żółta sunia,taka bidulka sierotka.Pozdrawiam! Quote
ferraribox Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Zmieniam temat! Troszkę mojej, dzisiaj robionej wiosny Quote
Donvitow Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Pięknie. A jak kryzys to dzwoń na psi tel. zaufania;) Quote
Fuga*** Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 zdrówka dla Maleńkiej, miziaki dla naszego Best Puppy i ogólne całusy dla całego boksiowiska :-) Quote
Iza i Avanti Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Cześć Asiulka! Widzę, że masz małe kluseczki! :-) I nie smuć się więcej! Oć! Cmoknę cię! Cmoooooooooooooooooooooooooooooooook! Quote
ferraribox Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Kasieńka-najmłodszy Ferraroboksik:lol: cdn. Quote
Recommended Posts